2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

ayyyy sonunda siteye girebildim kızlarrr
yaa bu sitenin bana kastı var galiba???

neyseeee
hilarya cımm canımm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına..cumartesi günü bende güzel haberler verebilirim size iyişallahhh

iyiyim şükür arkadaşım..şişe şişe geçiyo işte günler..allahtan kavun karpuz var :) kardeşimediyorum bu yaz geçerse herşey geçer ..eylül ayında evlendim nasipse anne olucam yine eylülde..nedyim arkadaşım işaallah sağlıkla yavrularımıza kavuşup bi paylaşsak burdan..fototlarını göndersek..o kadar özeniyorumki haziran ve mayıs annelerini hep takip ettim...birerbirer kavuştular..darısı başımıza...a.s.

AMİNNNNNNN
valla canımm sıcaklarla boğuşucaz ve kocaman karnımızla
ama sonunda meleklerimize kavuşmak var,onu düşünüp katlanıcaz işte..
Allahım hepimizin yardımcısı olsun iyişallahh
bende eylül doğumluyum ve annem o günleri hiçç iyi anmıyor:))

Teşekkür ederim umarım öyle olur ben 29 haftalık hamileyim

merhaba kızlar ben de yeni doktordan geldim
çok tatlıydı oğlum 1134 gr olmuş 8 gün önce 900 gr dı ne çabuk da büyüyorlar maşallah...
şeker testim normal çıktı ama kansızlık varmış biraz onun için ilaç verdi dr.
bir de ben 57 kilo ile başlamıştım hamişiğe şu an 65 kg olmuşum dr 70 e kadar alabilirsin diye izin verdi doğuma kadar....

Merhaba arkadaşlar,
Hemen anlatayım bugün doktora gittim rahim boynumu 4 cm ölçtü bende nasıl olur doktor bey 3.3 çıkıyordu diğer drda dedim.Oda bana rahim boynu eksenli olur onlar eksenli olan şeye düz çizgi çiziyordur dedi.Hakikaten acıbademdeki usg görüntüsünü gösterdim rahim boynunu eğik düşünün yani bunun " ) " yatay halini düşünün, onu düz çizgiyle ölçtüğü zaman kısa çıkar dedi bunu düzeltsen uzun çıkar dedi. Anlatabildim mi bilemiyorum anca elimle göstermem gerekiyor.Birde kasılmalarım için bir daha olduğunda 1 gün hastanede duracaksin makineye bağlıcam dedi.doktor umarım haklıdır , haftaya gene gel dedi. Kısalma gerçekten varsa anlaşılır hem böylece.İşte böyle arkadaşlar bu gece rahat uyurum artık allah korusun kötü şeylerden.Çok ağladım 3 gündür artık ağlamam inşallah birde aklınızda bulunsun kızlar acıbadem hastanesi yeni doğan yoğun bakım küvezi ssklıya bedava.ssk %100 ünü karşılıyormuş bu iyi bir haber...

Son düzenleme:

Maşallah canım.Gerçekten çok çabuk büyüyorlar.Kilonda çok iyi.Ben 12 kilo aldım.Her gün düzenli olarak tartılıyorum,dört gün önce 73 kiloydum iki gündür 75 kilo gösteriyor tartıbenneyaptımki.Nasıl oldu anlayamadım.Şişlik felanda yok.Kansızlık bendede var 10 adüşmüş kanım.Öksürük için ilaç verdi bugün doktor.Ses felan kalmadı,kemiklerim ağrıyo öksürmekten.Ciğerlerim sökülüyor sanki.İdare edicez artık.Burnundaki problem için ne dedi doktor?

Sedacım geçmiş olsun bitanem inşallah için biraz olsun rahat etmiştir bende sevindim senin adına bundan sonra üzülmek ağlamak yok hem seninle birlikte bebişinde kimbilir ne kadar etkilenmiştir,inşallah şu kasılma işide o kadar önemli değildir bundan sonra dr.una güvenicen galiba ne yapıcaksın güzelim hepimiz inanıyoruz dr.ların dediklerine inşallah sonunda dr.larımız ve bizim çabalarımız sayesinde bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız sen sakın üzülme hayatım Allah vaktinde doğumlarını nasip etsin sağlıklı ve mutlu kal arkadaşım...:1hug:

iyi akşamlar kızlar ben 25. haftadayım problemli bir gebelik geçiriyorum sürekli yatıyorum.bu hafta kanamalarım biraz azaldı.ama şimdide idrarda iltihap çıktı erken doğurmaktan çok korkuyorum her hafta dr.dayız iki dr.birden devam ediyorum.perşembe engin orala gidicem bana dua edin herşen
yyoluna girmiş olsun.

Seni iyi anlıyorum arkadaşım bende erken doğumdan çok korkuyorum, iki dr a görünüyorum...Senin erken doğum riskinin sebebi nedir???Allah yardımcı oslun, kendim için dua ederken senin için ve tüm gebeler içinde edeceğim...

saol canım sana da geçmiş olsun inşallah kurtulursun şu öksürükten.a.s.
birde dijital tartı aldırdım kocişe artık tartılmak için doktora gitmeyi beklemeyeceğim tartılır dururum artık ben :dance: bu arada hergün tartılmak iyi değilmiş tv de doktor söylemişti kilo aldığını gördükçe beyinde bişey salgılanıyormuş daha çok kilo almaya sebep oluyormuş
burun kanamalarımı sordum normal olduğunu söyledi yapılacak bişey yokmuş onun için bepanthene devam edeceğim.

Son düzenleme:

geçmiş olsun bride inşallah kasılmaların tekrarlamaz da 1 gün hastanede kalmana gerek kalmaz. 3 gündür ağlamışsın bebişin de üzülmüştür seninle birlikte onu da etkileme moralini yüksek tutmaya çalış artık yazık bebeğine de....

kıvılcım geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

merhaba iyi akşamlar herkese...
kıvılcım inşAllah sonuna kadar hayırlısıyla tamamlar bebeğine kavuşursun canım, hepimiz insAllah..
seda çok sevindim bir sorunun yokmuş inşAllah sorunsuz tamamlarsın canım
sevgiler...

Canım ya geçmiş olsun kendini bırakma sakın güçlü ol,inanıyorum ve dua ediyorum hem kendim için hemde hepimiz için inşallah bebeklerimizi vaktinde kucağımıza almak nasip olsun bebeğin için biraz daha sabret o minik yaramazı kucağına aldığın zaman herşeyi unutucaksın inan bana,tekrar geçmiş olsun inşallah herşey gönlünce olur...

iyi akşamlar gülşahcım nasılsın canım
ben yarın sabah şeker ölçümü için gideceğim 9 dan beri hiçbirşey yemedim :) misafirim de vardı onlar tatlıları yedi ben de baktım :)) neyse sonuçlarımız normal çıkar inşAllah..
iyi geceler canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…