- 23 Kasım 2007
- 990
- 30
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabaaa güzel eylül annelerii ve minik bebişlerrr herkesse güzel günlerr. aramıza yeni katılan arkadaşlarr hepiniz hoşgeldinizz güzel paylaşımlar diliyorumm. mürekkepbalığı ve betüll sizleri uzun zamandır göremiyorduk arkadaşlarr inşllah iyisinizdir.
iyiyim şükür arkadaşım..şişe şişe geçiyo işte günler..allahtan kavun karpuz var :) kardeşimediyorum bu yaz geçerse herşey geçer ..eylül ayında evlendim nasipse anne olucam yine eylülde..nedyim arkadaşım işaallah sağlıkla yavrularımıza kavuşup bi paylaşsak burdan..fototlarını göndersek..o kadar özeniyorumki haziran ve mayıs annelerini hep takip ettim...birerbirer kavuştular..darısı başımıza...a.s.
Canım burda hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz.. Aynı dertleri paylaşıyoruz.. çözüm bulan diğerlerine de tavsiyeler veriyor.. O yüzden bende burasını çok seviyorum..
Sende ilk kez anne oalcaksın galiba benim gibi... Heyecan bu yüzden de hat safhada
:teytey:[/QUOTE
Evet canım ilk defa anne olucam sizlerden öğrenicek çok şeyim var galiba
Benimki biraz korku biraz heyecan bilmiyorum ya Allah hepimizin yardımcısı olsun
hoşgeldin canım aramıza,emin ol sende çok şey öğreniceksin buradan çünkü hepimiz kader ortağıyız ve tek amacımız bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza almak,sen kaç haftalıksın?
aramıza hoşgeldin elimec umarım hoş paylaşımlarımız olur
hoşgeldinn elimec... sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini..
merhaba kızlar ben de yeni doktordan geldim
çok tatlıydı oğlum 1134 gr olmuş 8 gün önce 900 gr dı ne çabuk da büyüyorlar maşallah...
şeker testim normal çıktı ama kansızlık varmış biraz onun için ilaç verdi dr.
bir de ben 57 kilo ile başlamıştım hamişiğe şu an 65 kg olmuşum dr 70 e kadar alabilirsin diye izin verdi doğuma kadar....
Merhaba arkadaşlar,
Hemen anlatayım bugün doktora gittim rahim boynumu 4 cm ölçtü bende nasıl olur doktor bey 3.3 çıkıyordu diğer drda dedim.Oda bana rahim boynu eksenli olur onlar eksenli olan şeye düz çizgi çiziyordur dedi.Hakikaten acıbademdeki usg görüntüsünü gösterdim rahim boynunu eğik düşünün yani bunun " ) " yatay halini düşünün, onu düz çizgiyle ölçtüğü zaman kısa çıkar dedi bunu düzeltsen uzun çıkar dedi. Anlatabildim mi bilemiyorum anca elimle göstermem gerekiyor.Birde kasılmalarım için bir daha olduğunda 1 gün hastanede duracaksin makineye bağlıcam dedi.doktor umarım haklıdır , haftaya gene gel dedi. Kısalma gerçekten varsa anlaşılır hem böylece.İşte böyle arkadaşlar bu gece rahat uyurum artık allah korusun kötü şeylerden.Çok ağladım 3 gündür artık ağlamam inşallah birde aklınızda bulunsun kızlar acıbadem hastanesi yeni doğan yoğun bakım küvezi ssklıya bedava.ssk %100 ünü karşılıyormuş bu iyi bir haber...
merhaba kızlar ben de yeni doktordan geldim
çok tatlıydı oğlum 1134 gr olmuş 8 gün önce 900 gr dı ne çabuk da büyüyorlar maşallah...
şeker testim normal çıktı ama kansızlık varmış biraz onun için ilaç verdi dr.
bir de ben 57 kilo ile başlamıştım hamişiğe şu an 65 kg olmuşum dr 70 e kadar alabilirsin diye izin verdi doğuma kadar....[/QUOTE
Gözünaydın canım maşallah bebişine ne kadar güzel bişey büyüdüklerini görmek Allah sağlıkla doğumlarınıda nasip etsin inşallah,bende bu hafta içinde gidicem inşallah güzel haberlerini getiririm umarım,kilonda gayet iyi bencede iyi gidiyosun:icecream:
iyi akşamlar kızlar ben 25. haftadayım problemli bir gebelik geçiriyorum sürekli yatıyorum.bu hafta kanamalarım biraz azaldı.ama şimdide idrarda iltihap çıktı erken doğurmaktan çok korkuyorum her hafta dr.dayız iki dr.birden devam ediyorum.perşembe engin orala gidicem bana dua edin herşen
yyoluna girmiş olsun.
Maşallah canım.Gerçekten çok çabuk büyüyorlar.Kilonda çok iyi.Ben 12 kilo aldım.Her gün düzenli olarak tartılıyorum,dört gün önce 73 kiloydum iki gündür 75 kilo gösteriyor tartıbenneyaptımki.Nasıl oldu anlayamadım.Şişlik felanda yok.Kansızlık bendede var 10 adüşmüş kanım.Öksürük için ilaç verdi bugün doktor.Ses felan kalmadı,kemiklerim ağrıyo öksürmekten.Ciğerlerim sökülüyor sanki.İdare edicez artık.Burnundaki problem için ne dedi doktor?
Merhaba arkadaşlar,
Hemen anlatayım bugün doktora gittim rahim boynumu 4 cm ölçtü bende nasıl olur doktor bey 3.3 çıkıyordu diğer drda dedim.Oda bana rahim boynu eksenli olur onlar eksenli olan şeye düz çizgi çiziyordur dedi.Hakikaten acıbademdeki usg görüntüsünü gösterdim rahim boynunu eğik düşünün yani bunun " ) " yatay halini düşünün, onu düz çizgiyle ölçtüğü zaman kısa çıkar dedi bunu düzeltsen uzun çıkar dedi. Anlatabildim mi bilemiyorum anca elimle göstermem gerekiyor.Birde kasılmalarım için bir daha olduğunda 1 gün hastanede duracaksin makineye bağlıcam dedi.doktor umarım haklıdır , haftaya gene gel dedi. Kısalma gerçekten varsa anlaşılır hem böylece.İşte böyle arkadaşlar bu gece rahat uyurum artık allah korusun kötü şeylerden.Çok ağladım 3 gündür artık ağlamam inşallah birde aklınızda bulunsun kızlar acıbadem hastanesi yeni doğan yoğun bakım küvezi ssklıya bedava.ssk %100 ünü karşılıyormuş bu iyi bir haber...
iyi akşamlar kızlar ben 25. haftadayım problemli bir gebelik geçiriyorum sürekli yatıyorum.bu hafta kanamalarım biraz azaldı.ama şimdide idrarda iltihap çıktı erken doğurmaktan çok korkuyorum her hafta dr.dayız iki dr.birden devam ediyorum.perşembe engin orala gidicem bana dua edin herşen
yyoluna girmiş olsun.
yyoluna girmiş olsun.