herkese gunaydiiinn Şeniz guzel bir gun basladi insallah butun hafta boyle guzel gecer :dance:
nunuu gecmis olsun canim ,insallah sikayetlerin bir an once biter ..
papatyam gercekten insan 7 8 9 hemen bebegine kavussun istiyoraskerlik gibi bi turlu gecmek bilmiyor zaman
günaydın sana da canım.. aynen dediğin gbi valla bir an önce günler geçsin de cennet kokulu yavrularımıza kavuşalım istiyoruz...
a.s.
Sağlıkla zamanında kollarımızda olsunlar inşallahh
Mehtapelif selam canım; ve herkese selamlar..
Saol dileklerin için. Evet ya zaman azaldıkça askerlik gibi geçmek bilmiyor da...
Bide böyle bi yerlerde ufak bebekler gördü mü nasıl hayran hayran bakıyorum bi bilseniz.
Şahsen benim bebeğime bu kadar baksalar kıskanırım :dance::dance:
Günaydın hepinize kızlar inşallah herkes için güzel bi gün olur,gittikçe ağırlaştığımı hissediyorum artık,dün herzaman gittiğimiz alışveriş mrk.ne gittik ama ben yürüyemedim eve gelemedim resmen yürürken birden ne kadar ağırlaştığımı hissettim kendimide bebeğide zor taşıyorum valla,eve geldim yemek,çamaşır ütü derken artık gecenin bi yarısı oldu resmen avazım çıktığı kadar bağıracaktım şu zamanlarda keşke bi yardımcım olsaydı kimsemde yokki eşiminde hep dilinde ama saolsun hiçbişeye yardım etmez,sizlerin eşleri nasıl kızlar yardımcı oluyolarmı size ben çok zorlanıyorum herhalde şimdi böyleysem ileriki aylarda benim için çok daha zor olucak Allah yardımcımız olsun...
slm. arkadaşlar
site çok hoşuma gitti ben bugün ilk defa yazıyorum inşallah bende eylülde bir kız çocuk annesi olucam
umarım hepimizin sağlıklı çocukları olur
hoşbulduk teşekkür ederim
umarım burda baya bişey öğrenirim
bende Eylülde anne olucam için çok heyecanlıyım
Canım artık tabi ki sona yaklaşıyoruz.. Ve ağırlaşıyoruz...
Valla Allah razı olsun benim eşim bana çok yardımcı oluyor... Maşallah diyim de nazar değmesin. a.s
Yemek yapmama da mutfağı toparlamammada yardım ediyor.. Temizlik olayına yardımcı... Zaten bebeği taşıyorsun bu çok büyük bir yük. .bir de bu işleri yapma sana yazık diyor..
slm. arkadaşlar
site çok hoşuma gitti ben bugün ilk defa yazıyorum inşallah bende eylülde bir kız çocuk annesi olucam
Canım maşallah eşine valla benimkide yapayım diyor bişey istediğim zamanda suratı beş karış oluyo o yüzden kendim bi gayretle yapmaya çalışıyorum işte,benim kayınvalidem erkek diye hiçbişey yaptırmamış şimdiyse eşimin hiçbişey elinden gelmiyo yardım amaçlı bile olsa,neyse inşallah allahım güçkuvvet versinde yaparım napiyim:çok üzgünüm:
slm. arkadaşlar