Günaydınnn
Ben dün doktoruma telefon açıp,başka doktora göründüğümü ve o doktorun benim rahim boynumun kısaldığını söylediğini bi cesaretle anlattım... sırtımdan büyük bir yük attım, yarın oda bakıcak rahim boynuma..Allah büyük belki daha kısalmaz belli mi olur di mi kızlar?
evet haklısın canım ben 1 -2 hafta aksamları cok erken yemegı kesıp sadece meyve yedım hıc kılo almadım sabıtledım.sonra yıne yemeye basladım hemen kıloda basladı
sen kac kılo aldın canım??
bende butun babalarin ve adaylarinin babalar gununu kutluyorum ..bugun oglum babasina resim cizmis ..dun hediyesini almistik bu sabahta resmi verdi ..insallah seneye iki yavrum birden kutlarlar..
ben ilk oglumda cok muzik dinletme telasindaydim:) bu sefer zaten abiyle ilgilendigimiz icin ayriyetten bebege vaktim kalmiyor acikcasi ..faydasi oldugunu bende okumustum ..
bugun cok sukur bir sikayetim yok insallah hergun boyle olur
birde bisey sorucam simdi ben 25.haftaya girmis bulunuyorum ,25.haftada hesaplayinca 7.ayin baslamasi oluyor ama cetvelde hep 3 hafat sonra falan ay degistiriyor ..simdi ben 7.aya girdim miiii girmedim mii..
Günaydınnn
Ben dün doktoruma telefon açıp,başka doktora göründüğümü ve o doktorun benim rahim boynumun kısaldığını söylediğini bi cesaretle anlattım... sırtımdan büyük bir yük attım, yarın oda bakıcak rahim boynuma..Allah büyük belki daha kısalmaz belli mi olur di mi kızlar?
merhaba kızlar uzun süredir yazmıyordum buraya kısmet bugüneymiş burun tıkanıklığı şikayeti olan var mı aranızda ben geceleri hiç nefes alamıyorum burnumdan bazen de kanıyor
günaydın arkadaşlar
evet bir soru sordum bişeyler paylaşayım dedim ama yine cevap veren dikkate alan olmadı ben de bu yüzden uzun zamandır yazmak istememe rağmen yazmıyordum buraya, sonunda bu mesajı yazdım cevap bekledim ama sonuç yine aynı birkaç kişi kendi arasında konuşuyor sadece diğerlerini dikkate alan bile olmuyor bende eylül annesiyim bende paylaşımda bulunmak istiyorum ama olmuyor nedense.
neyse siz bilirsiniz arkadaşlar buraya yazdığım son mesaj olur artık bu.
hepinize hayırlı doğumlar dilerim...
kızlarrrr bizde cumartesi günü gideceğiz iyişallah doktora, çoook özlüyor insan dimi?keşke evdede ultrasonumuz olsaymış:)))
benim eşim yanımda değil, istanbulda arkadaşımızın düğünü vardı oraya gitti,benim yolculuğu gözüm kesmedi, ayaklarım şişiyor diye..iyice ağırlaşmaya başladım zaten:))
bende butun babalarin ve adaylarinin babalar gununu kutluyorum ..bugun oglum babasina resim cizmis ..dun hediyesini almistik bu sabahta resmi verdi ..insallah seneye iki yavrum birden kutlarlar..
ben ilk oglumda cok muzik dinletme telasindaydim:) bu sefer zaten abiyle ilgilendigimiz icin ayriyetten bebege vaktim kalmiyor acikcasi ..faydasi oldugunu bende okumustum ..
bugun cok sukur bir sikayetim yok insallah hergun boyle olur
birde bisey sorucam simdi ben 25.haftaya girmis bulunuyorum ,25.haftada hesaplayinca 7.ayin baslamasi oluyor ama cetvelde hep 3 hafat sonra falan ay degistiriyor ..simdi ben 7.aya girdim miiii girmedim mii..
papatyam teşekkür ederim cevabın için bana uykular haram oluyor artık burnumdan nefes alamayınca ağzım nasıl acı oluyor kuruyor sürekli kalkıp su içiyorum bu sefer de tuvalete kalkıyorum ikide bir bu böyle devam ediyor sabaha kadar.
bende çatlaklar var burunda internette burun damarlarının genişlediğinden olduğu yazıyor nemlendirici krem veya bepanthene kullanabilirsin dedi doktor ama faydası yok