2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Günaydınnn
Ben dün doktoruma telefon açıp,başka doktora göründüğümü ve o doktorun benim rahim boynumun kısaldığını söylediğini bi cesaretle anlattım... sırtımdan büyük bir yük attım, yarın oda bakıcak rahim boynuma..Allah büyük belki daha kısalmaz belli mi olur di mi kızlar?

cnm hayırlısıyla atlatacaksın inşallah dr unla konuşmakla cok iyi etmişsin
2 gün önce sanırım msjna cvp yazdım okuyup msj gönderirsen sevinirim

evet haklısın canım ben 1 -2 hafta aksamları cok erken yemegı kesıp sadece meyve yedım hıc kılo almadım sabıtledım.sonra yıne yemeye basladım hemen kıloda basladı:KK43:
sen kac kılo aldın canım??

en son doktora gittiğimde 11 kilo almış durumdaydım canım:KK43:(
cumartesi gidicez,bakalım kaç kilo daha almışım:KK43:(
ben yürüyüş yapamıyorum,arada sırada yapabiliyorum, düzenli olarak yürümemiz lazım aslında,öğle tatillerinde yürüyorum birazcık,akşamları zaten eve geç varıyoruz oyüzden fırsat olmuyor maalesef:KK43:(
ama akşamları yemeği kesicem iyişallah bundan sonra,hem meyve yemek daha sağlıklı dimi:))

şuanda kızıma müzik dinletiyorum
kıraçın Fenerbahçe marşını dinliyor ve yerinde duramıyor:)))))
kocaman kulaklık aldım kızıma müzik dinletmek için, çünkü klasik müzik dinlemekten böğğ geldi bana:))

bende oğluşlarıma masal kitapları aldım okumaya başlıycam..............
ve müzik dinlemekte iyi geliyormuş...............
sevdiğim müzikleri dinliyorum.........

bende butun babalarin ve adaylarinin babalar gununu kutluyorum ..bugun oglum babasina resim cizmis ..dun hediyesini almistik bu sabahta resmi verdi ..insallah seneye iki yavrum birden kutlarlar..

ben ilk oglumda cok muzik dinletme telasindaydim:) bu sefer zaten abiyle ilgilendigimiz icin ayriyetten bebege vaktim kalmiyor acikcasi ..faydasi oldugunu bende okumustum ..

bugun cok sukur bir sikayetim yok insallah hergun boyle olur :KK66:

birde bisey sorucam simdi ben 25.haftaya girmis bulunuyorum ,25.haftada hesaplayinca 7.ayin baslamasi oluyor ama cetvelde hep 3 hafat sonra falan ay degistiriyor ..simdi ben 7.aya girdim miiii girmedim mii..

bende butun babalarin ve adaylarinin babalar gununu kutluyorum ..bugun oglum babasina resim cizmis ..dun hediyesini almistik bu sabahta resmi verdi ..insallah seneye iki yavrum birden kutlarlar..

ben ilk oglumda cok muzik dinletme telasindaydim:) bu sefer zaten abiyle ilgilendigimiz icin ayriyetten bebege vaktim kalmiyor acikcasi ..faydasi oldugunu bende okumustum ..

birde bisey sorucam simdi ben 25.haftaya girmis bulunuyorum ,25.haftada hesaplayinca 7.ayin baslamasi oluyor ama cetvelde hep 3 hafat sonra falan ay degistiriyor ..simdi ben 7.aya girdim miiii girmedim mii..

Canım son adet tarihin önemli son adet tarihin ayın kaçındaysa ondan tam 30 ar 30 ar say.Mesela ben 26+4 haftalığım ama daha 6 ayım 3 gün önce bitti.7. aya gün aldım.26 hafta diye hesaplarsan 6 buçuk ay ediyor oysaki değil...

Günaydınnn
Ben dün doktoruma telefon açıp,başka doktora göründüğümü ve o doktorun benim rahim boynumun kısaldığını söylediğini bi cesaretle anlattım... sırtımdan büyük bir yük attım, yarın oda bakıcak rahim boynuma..Allah büyük belki daha kısalmaz belli mi olur di mi kızlar?

çok sevindim canım kendi dr una anlatmış olmana...
inşallah yarın güzel haberler alırsın... Dualarımız seninle canım.. içini ferah tut Allah büyük..

iyi akşamlar...........
bende dün doktordaydım bana dr.6 aybitmek üzere 7.aydan gün alacaksın dedi............
bende daha 6.aydayım diye düşünüyordum ama dr.6.bitmek üzere dedi bilemiyorum dr.biliyor artık ...........

merhaba kızlar uzun süredir yazmıyordum buraya kısmet bugüneymiş burun tıkanıklığı şikayeti olan var mı aranızda ben geceleri hiç nefes alamıyorum burnumdan bazen de kanıyor

aynı şikayet bendede var canım ya hamileliktenmidir nedir bilmem ama evet burnumda kanıyor kan akışının çoğalması demişti dr bana ama burun tıkanıklığı önceden olmazdı bende hele gece çok sessiz uyurdum şimdi jorluyormuşummm eşime kızardım hep şimdi o bana kızıyorrr:roflol:

günaydın arkadaşlar
evet bir soru sordum bişeyler paylaşayım dedim ama yine cevap veren dikkate alan olmadı ben de bu yüzden uzun zamandır yazmak istememe rağmen yazmıyordum buraya, sonunda bu mesajı yazdım cevap bekledim ama sonuç yine aynı birkaç kişi kendi arasında konuşuyor sadece diğerlerini dikkate alan bile olmuyor bende eylül annesiyim bende paylaşımda bulunmak istiyorum ama olmuyor nedense.
neyse siz bilirsiniz arkadaşlar buraya yazdığım son mesaj olur artık bu.
hepinize hayırlı doğumlar dilerim...

delikız kız sen gerçekten adın gibi delikızsın heeeee üzme bizi canım bak ben doğrudürüst giremiyom siteden kaynaklanan sorunlar oluyor girebişldiğimde de yazabildiğimce yazıyom herkes öledir görmemişlerdir yazını canım üzme kendini bizide üzme hadi son yazı falan anlamam tekrar burda görmek isterim senii okŞeniz

papatyam teşekkür ederim cevabın için bana uykular haram oluyor artık burnumdan nefes alamayınca ağzım nasıl acı oluyor kuruyor sürekli kalkıp su içiyorum bu sefer de tuvalete kalkıyorum ikide bir bu böyle devam ediyor sabaha kadar.
bende çatlaklar var burunda internette burun damarlarının genişlediğinden olduğu yazıyor nemlendirici krem veya bepanthene kullanabilirsin dedi doktor ama faydası yok

kızlarrrr bizde cumartesi günü gideceğiz iyişallah doktora, çoook özlüyor insan dimi?keşke evdede ultrasonumuz olsaymış:)))
benim eşim yanımda değil, istanbulda arkadaşımızın düğünü vardı oraya gitti,benim yolculuğu gözüm kesmedi, ayaklarım şişiyor diye..iyice ağırlaşmaya başladım zaten:))

hadi canım inşallah iyi haberlerle gelirsin doktordan bende yarın gideceğim sancılarım bir gelip bir gidiyor bu yüzden doktorumla devamlı irtibat halindeyiz bende kızımı göreceğim için çok heyecanlıyım

yok canım daha girmedin heyecan yapıyor insan değilmii 27 hafta bitince 7 aya girmiş oluyorsun bak aşağıdakilinkteki yazıyı oku

http://www.e-gebelik.net/hafta_27.asp

Son düzenleme:
papatyam teşekkür ederim cevabın için bana uykular haram oluyor artık burnumdan nefes alamayınca ağzım nasıl acı oluyor kuruyor sürekli kalkıp su içiyorum bu sefer de tuvalete kalkıyorum ikide bir bu böyle devam ediyor sabaha kadar.
bende çatlaklar var burunda internette burun damarlarının genişlediğinden olduğu yazıyor nemlendirici krem veya bepanthene kullanabilirsin dedi doktor ama faydası yok

valla ben bişii kullanmıyorum sadece tuzlu su burnuma alıp veriyorum nebiliim iyi geliyor diye duymuştum bol su içmen gerek ayrıca zaten devam et helede şimdi sıcaklardan bunalmış vaziyette iken çok suya ihtiyacımız var çünkü normalden fazla terlemekteyiz canım çok geçmiş olsun dayan canım dayan meleklerimizi kucağımıza almamız kolay olmayacak tabii annelik bu işte

gerçekten anne olmak çok zormuş annem derdi her zaman, hak veriyordum ama şimdi daha iyi anlıyorum bu cümlenin ne demek olduğunu

Herkese günaydınlar....

Bende evde internet olmadığından anca iş yerinde bakabiliyorum.İş yerinde de işler sıkışık ne zaman boşsam anca yazıyorum.Bide bi ara bakmasam bi sürü yazılmış oluyo anca okuyorum. Bazen inanmazsınız, kimlere cevap yazacağımı bi yere not alıp , hepsini toptan yazıyorum...Hatta bazen isimleri unutuyorum.. Arada bi herkes cevap alamıyodur ama hem artık yaz olduğundan hemde konuyla ilgili olmadığından olabilir. Bu yuüzden deli kız yani çok normal ...

Sarıkanarya, doktora sulu akıntıyı söyle hemen. Bide günlük ped ile kontrol et. Suyun akıntı ile azalmasın çünkü. Bi arkadaşım akıntım geliyodu suyum azalmış bu yüzden de sezeryan oldum demişti. doktoruna bi danış...

Bride'cim, canım çok geçmiş olsun. İyi olmuş sevindim doktoruna söylemene. İnşallah iyi haberlerle dönersin.

günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar diliyorum...a.s.
Benim artık bel ağrılarım ve mide yanmalarım hat saffaya geldı.her gece muhakkak renie duo içiyorum yatmadan önce...yoksa uyuyamıyorum...
doktor zararı yok diyor ama ben yınede endişelenıyorum:uhm:
kızlar sızlerden kullanan varmı??

Günaydınlarr :teytey:

Bende şimdilik sadece bel ağrısı ve sıcak basmaları var... bir de ayaklarım hareketsiz kalınca şişiyor.. ayak bileklerim geriliyor..
mide yanması ilk aylarda çok yaşadım ama şükür ki bugünlerde yok... Olmaması için de dikkatli beslenmeye çalışıyorum.. Az az sık sık yemek yiyorum..
soğuk sütten bir iki yudum içmek beni rahatlatıyordu belki sana da faydası olur..

a.s.:nazar:

X