2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Herşey dua ile canım.Hamilelerin duası kabul olur ya hani.Burda birsürü hamiş var.Hepimiz dua ederiz senin için.Bu kadar hamiş duasına eskisindende iyi olursun.Sıkma canını sen.hİçbirşey olmaz Allahın izniyle.Hem herşeyin tedavisi var şimdi.

Son düzenleme:

canımm çok iyi yapmışsın
doktorunla ilişkin dürüst olmalı,güven olmalı aranızda,canımızı emanet edicez onlara dimi..
yarın iyişallah iyi haberlerini bekliyor olacağım ve dualarımda sizinle iyişallahh yarın herşey yolunda kızlarrrr diye müjde vereceksin bize canımm

merhaba kızlar uzun süredir yazmıyordum buraya kısmet bugüneymiş burun tıkanıklığı şikayeti olan var mı aranızda ben geceleri hiç nefes alamıyorum burnumdan bazen de kanıyor

günaydın arkadaşlar
evet bir soru sordum bişeyler paylaşayım dedim ama yine cevap veren dikkate alan olmadı ben de bu yüzden uzun zamandır yazmak istememe rağmen yazmıyordum buraya, sonunda bu mesajı yazdım cevap bekledim ama sonuç yine aynı birkaç kişi kendi arasında konuşuyor sadece diğerlerini dikkate alan bile olmuyor bende eylül annesiyim bende paylaşımda bulunmak istiyorum ama olmuyor nedense.
neyse siz bilirsiniz arkadaşlar buraya yazdığım son mesaj olur artık bu.
hepinize hayırlı doğumlar dilerim...

dur dur canım yaaa, kusura bakma lütfen, bende zar zor girebiliyorum son zamanlarda, görmemişim sorunu..
benim burnumdada aynı dediğin gibi bir tıkanıklık var ama gece dahada belirginleşiyor,böyle nezleykenki gibi değil tuhaf.. ağzımdan nefes alıyorum mecburen ve maalesef buda horlamama sebep oluyormuşbenneyaptımki

a.s.
Canımm kıyamam ben sana bak banada yazmadılar bitanesi.Olsun bizde msnde dertleşiriz seninle.

Günaydın güzel hamişler,umarım sizlerde bebişlerde iyidir hepinizin eşlerinin ve babalarınızın babalar günü kutlu olsun,delikız canım boşver ben şuana kadar yanıtını alamadığım o kadar çok sorum olduki ben artık takmıyorum bazen çok sıkılıyorum cvp.gelirse geliyo gelmezse gelmiyo,bende hamişlikle ilgili bi kitap var orda yazıyo bu aylarda burun tıkanması hatta kanaması bile normalmiş endişe etmene gerek yok yani,herkesin ayrı bi derdi var işte benimki sana uymuyo seninki başkasına uymaz,önemli olan sonunda meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almak gerisi boş Allah hepimize kolaylıklar versin bolbol dua edelim inşallah şu kalan günlerimizi iyi geçirelim diye sevgiyle kal canım...

herkese gunaydın arkadaslar,iyi pazarlar diliyorum ayrıca eşlerinizin babalar gununu kutluyorum:))

deli kız gunaydın canım:)bıraz kızmışssın haklısın canım ama gecmısı okursan seda arkadasımızın cok buyuk bır uzuntusu olmus ondan dolayı arkadaslar onunla ılgılenmıs yardımcı olmaya calısmıslar...boyle seyler her zaman olabılıyor bende bazen yazıyorum ama cevap gelmıyor artı butun gun bılg basında oturulmuyor artık...
oncelıkle gecmıs olsun canım..benım ara sıra nefes darlıgım oluyor kalbim kut kut atmaya baslıyor onun dısında burun kanaması yada tıkanıklıgı olmuyor ama bunun normal oldugunu bılıyorum canım
hatta bu yazıyı okursan belkı rahatlarsın...
http://www.e-gebelik.net/gebelik_sikayetleri/burun_kanamalari.asp

sedacım cok gecmıs olsun canım senın ıcın ve bebegın ıcın dua edıcem bol bol emın ol sorunsuz olarak atlatıcaksın ıcını ferah tut...moralını yuksek tut canım..bol bol dınlen..a.s.

geldım kader arkadasım geldım:çok üzgünüm:
sımdıden 13 kg yu gorduk canım ya allah bu sıcaklarda yardımcımız olsun vallabırde benım bogazım hergun dahada fazla acılıyor sankı yaaa delırcem valla...
yemekten kalkıyorum canım yarım saat sonra bırseyler yemek ıstıyor..
ne olcez bızzzzfisfisfis
ama olsun en guzelı bebısın kocaman olmus şekerınde ıyı cıkmıs canım bunada sukur bakalım benım nasıl cıkıcak :1closedeyes:

kızlarrrr bizde cumartesi günü gideceğiz iyişallah doktora, çoook özlüyor insan dimi?keşke evdede ultrasonumuz olsaymış:)))
benim eşim yanımda değil, istanbulda arkadaşımızın düğünü vardı oraya gitti,benim yolculuğu gözüm kesmedi, ayaklarım şişiyor diye..iyice ağırlaşmaya başladım zaten:))

valla aynen güzelim yaa
ye ye nereye kadar
sonrada şişiyorum
offf offfff
doktorda kızıyor bana çok kilo alma diye
artık meyvelerde çıktı en azından akşamları sadece meyve yemeyi düşünüyorum artık, zaten sıcaklarda başladı,bu havalarda fazla yememek lazım

Elif slm.canım iyisindir inşallah,bende bilgisayarın başında değilim sürekli arada görüyorum yazdıklarınızı,nasıl gidiyo hamişlik:1hug:

hamişlik çok güzel canım da şu şişkinlik olmasa:))ama oda olmadan olmuyor dimi:))
sabahları akşama kadar iyiyim ama akşamları bir şişkinlik gerginlik birde yorulduysam ayaklarımda şişkinlik oluyor,geceleri hele uykuya geçmek hergeçen gün zorlaşıyor..sabahlarıda kızımın tekmeleriyle uyanıyorum:)))
kızlarr size bir şey sorucam; bende özellikle yorulup fazla ayakta kaldığımda su gibi bir akıntı olmaya başladı, ilk önce çok korktum suyummu geliyor diye ama değildir sanırım, sizdede varmı?
kaşıntılı yada kötü kokulu değil ama resmen afedersiniz ıslak hissediyorum kendimi, dün kaç kere çamaşır değiştirdim saymadım valla

yine nereye kayboldunuz kızlarrrr??
neyse meşgulsünüz sanırım
benim kızım arada sırada yana yatıyor galiba, karnımın sağ tarafında resmen kafasını hissediyorum bazen:))
sizdede oluyormu böyle?

tünaydın eylül anneleri iyi pazarlar hepinize gününz güzel geçmesi dileğiyle.............

ve babalar günü klutlu olsun bütün babaların ve adayların..............
seneye eşlerimizin babalar gününü kutlarız hepimiz inş.......

sen nasılsın fıstık? sendede varmı böyle enteresan şikayetler?

İyiyim elifcim saol,hafta sonları fazla gelemiyorum çünkü eşim bilgisayara resmen ambargo koyuyo ondan fırsat bulamıyorum yani,o bahsettiğin ıslaklık bendede var galiba hepimizde benzer şikayetler oluyo arkadaşım afedersin çamaşırı kötü kokutuyo tabi ondan bende sıksık değiştirmek zorunda kalıyorum,bende çok aşırı yorgunluk var şuaralar kendimde güç bulamıyorum tabi ağırlaştığımız içinde oluyo bide şu sıcaklar olmasa:icecream:Ayrıca iştahım çok açık yemek istemiyorum ama resmen midemi bişey kemiriyo sanki bu ay dr.um bana çok kızıcak çoookkk:1hug:

evet haklısın canım ben 1 -2 hafta aksamları cok erken yemegı kesıp sadece meyve yedım hıc kılo almadım sabıtledım.sonra yıne yemeye basladım hemen kıloda basladı
sen kac kılo aldın canım??

yine nereye kayboldunuz kızlarrrr??
neyse meşgulsünüz sanırım
benim kızım arada sırada yana yatıyor galiba, karnımın sağ tarafında resmen kafasını hissediyorum bazen:))
sizdede oluyormu böyle?

Benim oğluş sol tarafta bazen sağada geçiyo ama genellikle solda hissediyorum tabi kafasını koyduğunu falan ilerki haftalarda hıçkırığını bile hissedicekmişiz çok güzel bi duygu ya Allah ım hayırlısıyla vaktinde yavrularımızı dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah,bende perş.yada cuma gidicem kontrole çok özledim minik kuzumu inşallah iyi haberlerini alırıza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…