Günaydınnn
Ben dün doktoruma telefon açıp,başka doktora göründüğümü ve o doktorun benim rahim boynumun kısaldığını söylediğini bi cesaretle anlattım... sırtımdan büyük bir yük attım, yarın oda bakıcak rahim boynuma..Allah büyük belki daha kısalmaz belli mi olur di mi kızlar?
Günaydınnn
Ben dün doktoruma telefon açıp,başka doktora göründüğümü ve o doktorun benim rahim boynumun kısaldığını söylediğini bi cesaretle anlattım... sırtımdan büyük bir yük attım, yarın oda bakıcak rahim boynuma..Allah büyük belki daha kısalmaz belli mi olur di mi kızlar?
merhaba kızlar uzun süredir yazmıyordum buraya kısmet bugüneymiş burun tıkanıklığı şikayeti olan var mı aranızda ben geceleri hiç nefes alamıyorum burnumdan bazen de kanıyor
günaydın arkadaşlar
evet bir soru sordum bişeyler paylaşayım dedim ama yine cevap veren dikkate alan olmadı ben de bu yüzden uzun zamandır yazmak istememe rağmen yazmıyordum buraya, sonunda bu mesajı yazdım cevap bekledim ama sonuç yine aynı birkaç kişi kendi arasında konuşuyor sadece diğerlerini dikkate alan bile olmuyor bende eylül annesiyim bende paylaşımda bulunmak istiyorum ama olmuyor nedense.
neyse siz bilirsiniz arkadaşlar buraya yazdığım son mesaj olur artık bu.
hepinize hayırlı doğumlar dilerim...
günaydın arkadaşlar
evet bir soru sordum bişeyler paylaşayım dedim ama yine cevap veren dikkate alan olmadı ben de bu yüzden uzun zamandır yazmak istememe rağmen yazmıyordum buraya, sonunda bu mesajı yazdım cevap bekledim ama sonuç yine aynı birkaç kişi kendi arasında konuşuyor sadece diğerlerini dikkate alan bile olmuyor bende eylül annesiyim bende paylaşımda bulunmak istiyorum ama olmuyor nedense.
neyse siz bilirsiniz arkadaşlar buraya yazdığım son mesaj olur artık bu.
hepinize hayırlı doğumlar dilerim...
a.s.
Canımm kıyamam ben sana bak banada yazmadılar bitanesi.Olsun bizde msnde dertleşiriz seninle.
Kızlar selam herkese;
Bende sabah gittim.Çok şükür şeker testimide geçtim.Gerçi 140 çıktı ama 27.haftaya göre iyi dedi.ama ben yine bi diyet listesi aldım.Uyabilirsem inşallah biraz daha dikkat edeyim.Zatiiii 75 olmuşumkafamçokkarıştı
Duygucum 75 oldum ya nerdesin......:çok üzgünüm:
Ama Allaha şükür bebeişim iyiydi.1035 gr fıstığım ve sanıyorum 28-29 cm.
geldım kader arkadasım geldım:çok üzgünüm:
sımdıden 13 kg yu gorduk canım ya allah bu sıcaklarda yardımcımız olsun vallabırde benım bogazım hergun dahada fazla acılıyor sankı yaaa delırcem valla...
yemekten kalkıyorum canım yarım saat sonra bırseyler yemek ıstıyor..
ne olcez bızzzzfisfisfis
ama olsun en guzelı bebısın kocaman olmus şekerınde ıyı cıkmıs canım bunada sukur bakalım benım nasıl cıkıcak :1closedeyes:
aaa bak sizde aynı şeyi yapıyorsunuz amaaa:a015: beni duymuyorsunuzzzzz
Elif slm.canım iyisindir inşallah,bende bilgisayarın başında değilim sürekli arada görüyorum yazdıklarınızı,nasıl gidiyo hamişlik:1hug:
Elif slm.canım iyisindir inşallah,bende bilgisayarın başında değilim sürekli arada görüyorum yazdıklarınızı,nasıl gidiyo hamişlik:1hug:
sen nasılsın fıstık? sendede varmı böyle enteresan şikayetler?
valla aynen güzelim yaa
ye ye nereye kadar
sonrada şişiyorum
offf offfff
doktorda kızıyor bana çok kilo alma diye
artık meyvelerde çıktı en azından akşamları sadece meyve yemeyi düşünüyorum artık, zaten sıcaklarda başladı,bu havalarda fazla yememek lazım
yine nereye kayboldunuz kızlarrrr??
neyse meşgulsünüz sanırım
benim kızım arada sırada yana yatıyor galiba, karnımın sağ tarafında resmen kafasını hissediyorum bazen:))
sizdede oluyormu böyle?