2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Bride'cim canımm bütün gün okudum ama siteye giriş yapamadım birtürlü..
çok geçmiş olsun bitanem
ama panik yapma bol bol istirahat et,kendini yorma sakın
dinlenmeyle geçer iyişallahhh
doktorunlada açık açık konuş bence canımmm
anlayış gösterir umarım
amannnn dertler bitmiyor dimi

canım neden çekiniyorsun hem madem doktorun ilgilenmedi sen deki rahatsızlandım eşim beni yakındayız diye oraya götürdü böle dediler de olmazmı

benim rahim boyu normal çıktı canım rahimden baktılar hastanede kaldım 2 gün hergün ölçtüler benim karında kasılmalar oluyormuş dediler ama tedbir tabii bırakmadılar beni ve iğne yiyorum şimdi haftada bir işte birde anneden bebeğe giden kan akımına çok baktılar bende

bride güzelim maddi durumun nedir bilmiyorum ama cerrah paşaya başvurabilirsin ssk da geçiyor orda ve küvez var benim kardeşim 27 haftalık doğum yaptı orda küvöz var diye orada yatmıştı korkma hemde allahın izni ile yiyecek ekmeği varsa yaşar bebeğin hem cerrahpaşa tam teşkilatlı sana eğer bir tehlike varsa bebek için bir iğne yaparlar hergün ciğerleri gelişsin diye .ama korkutma kendini rahim boyu herhangi bir enfeksiyon falkan olabilir nebiliiim yanii bir etki olmuş olabilir sen tekrar kontrole git kendi doktoruna bak bakalım o nedicek yada direkt cerrah paşaya git canım

iyi akşamlar anne adayları .........
nasılsınız???

sizinde ayaklarda şişmeler başladımı....
benim 1 aydır var sabit durunca şişme çok oluyor..............

Inşallah Bebeğin Acele Etmez Umarim 9 Ayi Tamamlarsiniz Canim Dualrimiz Seninle Merak Etme Sen De Dua Et Bol Bol Ve Ayaklarini Duvara Doğru Daya Hep Yukarida Olsun Ayaklarin Benim Kardeşime öle Sölemişti Doktorun Biri

iyi Akşamlar Anne Adayları .........
Nasılsınız???

Sizinde Ayaklarda şişmeler Başladımı....
Benim 1 Aydır Var Sabit Durunca şişme çok Oluyor..............

Evet Bendede Var Hemde Nasil 37 Numara Ayakkabi Giyerken şimdi 39 Aldim Kendime 2 çift Ve Onlarda Sikmaya Başladi Benim Doktorum Idrar Tahlili Yapti Sorun Olabilme Ihtimalini Düşünerek Ama çok şükür Bişey çikmadi Sol Tarafima Yatmami Ve Ayaklarimin Altina 2 Yastik Koyarak Yatmami Fazla Ayakta Kalmamami Ve Uzun Süre Oturur Vaziyette Durmamami Bol Su Içmemi Tuzu Tamamen Yemeklerimden çikarmami Söledi Bende Yapmaya çalişiyorum Işte

Inşallah Bebeğin Acele Etmez Umarim 9 Ayi Tamamlarsiniz Canim Dualrimiz Seninle Merak Etme Sen De Dua Et Bol Bol Ve Ayaklarini Duvara Doğru Daya Hep Yukarida Olsun Ayaklarin Benim Kardeşime öle Sölemişti Doktorun Biri

Sağol hicrancım...
Şimdilik beklemedeyim...
Şaşkınım...Kendi doktoruma anlatıcam tüm derdimi.
Şimdi benimde rahim boynum normal, ama belliki kısalma var...
Umarım iyi haberler veririm kardeşinin bebeği 27 haftalık doğdu demişsin yaşıyormu, sağlıklı mı?

yaşıyor çok şükür ama kardeşimde çift rahim vardı oyüzden bebeğin suyu geliyordu 3 aydan beri ellerinde sorun var gelişmedği için amaameliyat oldu geçen sene temmuzda gene olacak fakat zehir gibi maşallah dur bak resmini koyayım ama maşallah deyin heeeeeeeeeeeeeeeeee

Ah maşallah canım benimmmmm, kocaman kız olmuş minicikmiş yavrucuk...Kaç kilo doğmuştu hicran?

Ah maşallah canım benimmmmm, kocaman kız olmuş minicikmiş yavrucuk...Kaç kilo doğmuştu hicran?

520 gr 33 cm allah nasip ettiys eyaşıyor işte hayatım doktorlar bu bebek yaşamaz demişlerdi bırakın hem uğraşırınız hem masraf yaşasa bile 2 ayı zor tamamlar ve beyinde sorun olur demişlerdi enfeksiyon almıştı çünki suyu bittiği için bak işte yaşıyor çok şükür ve mayıs 14 te 2 yaşını doldurdu inankiş acayip konuşuyor akıllı zeki bişii 2 yaşındaki yaşıtlarını 4 e katlar yani maşallahhhh e tabi 1 yılı uğraş gerektirdi ilşgi alaka doktor kontrolü 3doğduğu zaman son 3 ayını küvözde yoğunbakımda geçirdi 2 ay seru yedi 3.ayında mamaya başladı ama bak şimdi ne halde zillim ben ve onu çok seviyorum

Canım benim maşallah ona, o sizin hediyeniz artık, allah onu size bağışlamış...Ne büyük mucize 520 gr.lıkken yaşaması....Şans işte 900 gram doğan bebek ölüyor yarım kiloluk yavru cin gibi.Allah bağışlasın ablan bir daha bebk yapmaya korkuyordur değil mi?

Hicran ayaklarını yukarı dik demişsinde, acaba sırt üstü yatmak sakıncalımı??Yada yatar poziyonda eğik durmak??Bir fikrin varm?kimi sırt üstü yatmak rahmin kasılmasına sebep olırmuş diyor?Kafam karışık...

merhabaaa güzel arkadaşlarımmm. sedacımm çokk geçmiş olsun canımm. allahın izniyle inşllah bugünleri atlatırsınız bebişte zamanında saglıkla gelsin inşllah. hicrana sormuşsun ama canım ben agustos annelerini de okuyorum inanın okuduklarımdan sonra ne yapacagımı şaşırıyorum. dün sırt üstü yatmanında sakıncalı oldugunu ögrendim hatta bir arkadaşa dru söylemiş sanırım. hem bebek için hemde anne için iyi olmayabiliyormuş tabi ben okuduklarımı söylüyorum. sola yatmak en iyisiymiş hem anne hemde bebek için. ayak şişmeleri içinde bir arkadaş uygulama yapmış ve çok faydasını görmüş sizin için ekliyorum deneyin isterseniz ayaklarında şişme yaşayan arkadaşlar.
şişen ayaklar için super bir sey öğrendim fizyoterapistimden.

1 sıcak, 1 de soguk su dolu kova yada legen
3 dk sıcak
1 dk soguk
3 dk sıcak
1 dak soguk
3 dk sıcak
1 dk soguk
3 dk sıcak suda ayaklarınızı tutun
sonra kurulayıp ayaklarınız havaya kaldırın

ben denedim sonuç
superrrrrrrrrrrrr

Saol aslı inşallah faydası olur çünkü 1 haftadır falan benim ayaklarda şişiyo rahatsız oluyorum denicem canım,ya ben şu yatış pozisyonu işine bi alıştıramadım kendimi heryerde okudum sırt üstü yatmak çok tehlikeliymiş ama ne zaman uyanırsam uyanayım kendimi hep sırt üstü yatarken buluyorum napıcam bilemiyorumda korkuyorum açıkçası verdiğin bilgiler için saol tekrardan aslıa.s.

gülşahh sorma canımm ben düne kadar sırt üstü yatıyordumm ama dün hem anne hemde bebek için çok tehlikeli oldugunu okuyunca inan bende dün nasıl yatacagımı şaşırdımm hamileligin başından beri sola ve sırt üstü yatmaya alıştırmıştım kendimi. uyuştugum zaman sagada yatıyordum ama dünn uyku pozisyonundan dolayı çok uyandımm birde şimdi sıcaklarda başladı artıkk gece uykularıı pek olmayacak gibi görünüyorr.gülşahcımm ögrendigim bilgileri sizlerle elimden geldigince paylaşmaya çalışıyorumm.
birde dün ebrunun bir yazısını okumuştumm bebek emzigi markası sormuş sanırımm. ben birkaç arkadaşımdan avent ürünlerinin çok iyi oldugunu ögrendim bilgilerinize.

herkese günaydınlar
sedacım geçmiş olsun bence allaha dua et ve fazla kafaya takmamaya çalış normal hayatımızda bile fazla stresli olduğumuzda heryerimiz kasılıyo gibi oluyo zaten şimdi bide bebişlerimiz var ve bu kasılmalarımız onlar için iyi değil. bol bol dinlen ve allaha sığın herşeyi veren rabbim sana dermanını da verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…