2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

benim çok erken başladı şişmelerim 16. haftadan beri şişiyor ellerim ayaklarım, dün biraz fazla yürüdüm ayaklarım acayip oldu. şimdi deniycem bu yöntemi çok teşekkür ederim. ben sadece tuzlu suyu biliyordum oda iyi geliyor. bakalım bu nasıl.
Ayrıca Seda arkadaşımıza da çok geçmiş olsun. kendine çok dikkat et fazla yorma ne sıkıntılarla ne çok isteyerek oldu bebişlerimiz, etrafındakilerin seni iyi dinlendirmesi lazım.
bu arada benim kardeşim de tıp fakültesini yeni bitirdi. hamileliğimin ilk başından beri bana sola yatmamı öneriyor. gerçekten benim içinde en rahatı bu. ama bu aydan sonra çok uyku gözükmüyor gibi bize benim heryerim uyuşuyor valla

arkadaşım korkulacak bişi olduğunu hiç sanmıyorum benim daha arka taraftı ağrıyan ama doktorum bebeğin duruşuyla ilgili olacağını da söyledi bebek ön tarafa olurda baskı yaparsa senin gibi ön taraflar arkaya giderde baskı yaparsa benimki gibi arka kısım ağrırmış.yer değiştirince ve sende dinlenince zaten hemen azalacak ağrıların inşallah..içinin rahat etmesi için doktorunu bi ara istersen onunda fikrini al..aklına kötü şeyler getirme canım :teselli: inşallah vaktinde sağlıkla gelecek bebeklerimiz...a.s.

ABLAM DİİL CANIM KIZKARDEŞİM .HAYIR KORKMUYOR ÇÜNKİ DOĞUMDAN 6 AY SONRA BİR AMELİYAT GEÇİRDİ ÇİFT RAHİM OLAYINDAN YANİ DÜZELDİ VE NORMAL sağlıklı bir şekilde hamile kalıp doğum yapabilir ama o kızı ile ilgilenmek istiyor bütün sevgi ve emeğni ona vermek istiyor şimdilik çünki şanssızımızın kordon dolanmasından dolayı doğduğunda birde ayak bileği koron sıktığı için kangren olmuştu bilekten kesildi ayağı ve 1 yaşından beri prıotez kullanıyor yürüyor koşuyor çok şükür ama sıkıntıları yok diil tabii

valla canım sol yana yatmak bebeğe kan akışını hızlandırdığı için doktorlar hep tavsiye ediyor sende günde 1 saat sol yanına 1 saat sağ yanına 1 saat ayaklarını dikerek yat.sırt üstü karın kaslarını gerip bebeği sıkışmasına sebep olurmuş yani kötü anlamda değil yanlış anlama rahat hareket edemezmişş diye biliyorum sen ayaklarını havaya kaldıracaksın zaten dümdüz yatarsan sıkıntı var benim doktor ayaklarım şişiyor diye yat ayaklarına yastık koy altına diyor sorun olsa dermi hiç

bride çok geçmiş olsun canım..inşallah hayırlısıyla bu günleri atlatır sağlıkla,vaktinde kavuşuruz yavrularımıza...

Tekrardan saol aslı insan bilmediği için kararsız kalıyor bende ablamdan duydum nuk iyi dedi şimdi araştırıyorum eğer karar verip alırsam sizlerede haber veririm canım,zaten bebişler doğunca deneye deneye hangisinin iyi olduğunu kendimiz görücez şimdilik alalımda elimizde bulunsun en azındana.s.

Kızlar selam herkese;
Bende sabah gittim.Çok şükür şeker testimide geçtim.Gerçi 140 çıktı ama 27.haftaya göre iyi dedi.ama ben yine bi diyet listesi aldım.Uyabilirsem inşallah biraz daha dikkat edeyim.Zatiiii 75 olmuşumkafamçokkarıştı
Duygucum 75 oldum ya nerdesin......:çok üzgünüm:
Ama Allaha şükür bebeişim iyiydi.1035 gr fıstığım ve sanıyorum 28-29 cm.

Canım Nunu hadi gözün aydın,testin normal çıkmış....:dance:
Ben sonuçları okutmaya kendim gidemiyorum annemi yolluyorum mecburen,o da ayrıntısını sormuyor,doktorum normal demiş o kadar.Diyet falan da vermedi bana.Canım bence sen de diyet yapma,sadece abur cuburu kesmeye çalış bir de şekerle aran nasıl bilmiyorum biraz şekeri azalt zarten kilo alma duruyor o zaman...Sana diyorum ama sen beni bir gör.27. hafta ve 13 kilo almışım,sana öğüt vereceğime kendim uygulasam ahh...:çok üzgünüm:Ben şeker,ve tatlısız yapamıyorum malesef...Neyse kuzucuklar sağlıklı olsun da önemli değil,bu kilolar gidecek zaten ben yemin ettim eski halime döneceğime dair.yerimseniben

Annemler bende bu ara evi topluyoruz girip yazamasam da sizi okuyorum arada bir...
Öptüm sizi minik kedicikleri..

kızlar aman sırt üstü yatmayın sakın..
bebeğe Oksijen gitmesi zorlaşırmış.
Benim doktorum da en iyi pozisyon sola yatmak veya çok rahatsız olursan
sağa dedi ama sırt üstü yatma sakın dedi.Sİz de dikkat edin..

iyi akşamlar eylül anneleri....................
bugün dr.gittim ve oğluşlarımı gördüm çok iyilerdi maşallah......
23 haftayı deviriyoruz artık büyümüşler renkli ultrasona girdim ............

iyi akşamlar eylül anneleri....................
bugün dr.gittim ve oğluşlarımı gördüm çok iyilerdi maşallah......
23 haftayı deviriyoruz artık büyümüşler renkli ultrasona girdim ............

Hayırlı olsun canım ne güzel görmüşsün bebişlerini inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun hem senin hemde bizlerina.s.

merhaba kızlar uzun süredir yazmıyordum buraya kısmet bugüneymiş burun tıkanıklığı şikayeti olan var mı aranızda ben geceleri hiç nefes alamıyorum burnumdan bazen de kanıyor

yalnız gecelerimde bir rabbim,bir koca evren ve sen miniğim...içine sonsuzu sığdırdığım ümitlerim..yüreğim bir şelale sevginle...haykırabilsem seni ne çok sevdiğimi........hamdolsun bana bunu verene...hamdolsun doğan güneşime....servetim,herşeyim,canımdan öte canım...yavrum benim.......

GüNaYDıN

GüNaYDıN

GüNaYDıN

Herkese iyi pazarlar diliyorum....
Eşlerimizin yani baba adaylarının da BABALAR GÜNÜ kutlu olsunn
:teytey::teytey::teytey:

Günaydın kızlar.a.s.Bir haftadır öksürüyorum,boğazlarımda çok ağrıyo özellikle sabahları.Yarın doktora gidicem bakalım.Bebişimi etkilemez dimi?Öksürüğe yakalanan oldumu aranızda?Bademciklerimde yok zaten.Ayy nasıl güm güm öksürüyorum bi duysanız:çok üzgünümolaptan felan bişey içmeyin,cam kapalı yatabiliyorsanız yatın size tavsiyem.Evimiz çatı katı çok sıcak mecbur cam açık yatıyorum.Birde hamileliktenmidir nedir üşüyen ben yanar oldum,hava serinde olsa hemen camı açıyorum essin serin serin diye.Sonuç bu :a015:

Günaydınnn
Ben dün doktoruma telefon açıp,başka doktora göründüğümü ve o doktorun benim rahim boynumun kısaldığını söylediğini bi cesaretle anlattım... sırtımdan büyük bir yük attım, yarın oda bakıcak rahim boynuma..Allah büyük belki daha kısalmaz belli mi olur di mi kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…