- 28 Aralık 2007
- 4.721
- 2
- 39
merhabaaa güzel arkadaşlarımmm. sedacımm çokk geçmiş olsun canımm. allahın izniyle inşllah bugünleri atlatırsınız bebişte zamanında saglıkla gelsin inşllah. hicrana sormuşsun ama canım ben agustos annelerini de okuyorum inanın okuduklarımdan sonra ne yapacagımı şaşırıyorum. dün sırt üstü yatmanında sakıncalı oldugunu ögrendim hatta bir arkadaşa dru söylemiş sanırım. hem bebek için hemde anne için iyi olmayabiliyormuş tabi ben okuduklarımı söylüyorum. sola yatmak en iyisiymiş hem anne hemde bebek için. ayak şişmeleri içinde bir arkadaş uygulama yapmış ve çok faydasını görmüş sizin için ekliyorum deneyin isterseniz ayaklarında şişme yaşayan arkadaşlar.
şişen ayaklar için super bir sey öğrendim fizyoterapistimden.
1 sıcak, 1 de soguk su dolu kova yada legen
3 dk sıcak
1 dk soguk
3 dk sıcak
1 dak soguk
3 dk sıcak
1 dk soguk
3 dk sıcak suda ayaklarınızı tutun
sonra kurulayıp ayaklarınız havaya kaldırın
ben denedim sonuç
superrrrrrrrrrrrr
Günaydın herkese....
Nasılsınız bu sabah? Her işiniz uz gitsin arkadaşlar...
Bires'cim şu anda sayfada yoksun galiba ama ben yazayım, senin de sağ üst dudağın altındaki kemik mi ağrıyor? Benim o kemik ağrıyor, korkutuyor beni...Erken doğum falan diyecek diye korkuyorum.Yarın doktora gideceğim, inşallah her şey yolundadır. Dün birisi de uzun boylu olacak heralde dedi, sığmıyo mu yani itiriyo???? Ayak bileklerim ve ayaklarım şiş, sızlıyor da...Bu şişlikler için yapılacak bişy yok mu kızlar ya? :çok üzgünüm:
Mavili06; canım seninde benimki gibi mi baskıları? Allah yardım etsin bize ya ..
Canım benim maşallah ona, o sizin hediyeniz artık, allah onu size bağışlamış...Ne büyük mucize 520 gr.lıkken yaşaması....Şans işte 900 gram doğan bebek ölüyor yarım kiloluk yavru cin gibi.Allah bağışlasın ablan bir daha bebk yapmaya korkuyordur değil mi?
Hicran ayaklarını yukarı dik demişsinde, acaba sırt üstü yatmak sakıncalımı??Yada yatar poziyonda eğik durmak??Bir fikrin varm?kimi sırt üstü yatmak rahmin kasılmasına sebep olırmuş diyor?Kafam karışık...
günaydinnnnn Kizlar Nasilsinizzzzzzz...............
hicran canım sağoll iyiz şükür siz nasılsınız.. kızz esra nerelerde bi sorun yok dimi
gülşahh sorma canımm ben düne kadar sırt üstü yatıyordumm ama dün hem anne hemde bebek için çok tehlikeli oldugunu okuyunca inan bende dün nasıl yatacagımı şaşırdımm hamileligin başından beri sola ve sırt üstü yatmaya alıştırmıştım kendimi. uyuştugum zaman sagada yatıyordum ama dünn uyku pozisyonundan dolayı çok uyandımm birde şimdi sıcaklarda başladı artıkk gece uykularıı pek olmayacak gibi görünüyorr.gülşahcımm ögrendigim bilgileri sizlerle elimden geldigince paylaşmaya çalışıyorumm.
birde dün ebrunun bir yazısını okumuştumm bebek emzigi markası sormuş sanırımm. ben birkaç arkadaşımdan avent ürünlerinin çok iyi oldugunu ögrendim bilgilerinize.
iyi akşamlar eylül anneleri....................
bugün dr.gittim ve oğluşlarımı gördüm çok iyilerdi maşallah......
23 haftayı deviriyoruz artık büyümüşler renkli ultrasona girdim ............