- 9 Eylül 2007
- 4.311
- 370
- 43
Papatyam selam;
hepside çok güzel canım, güle güle kullan. Bende ekteki Chicco'nun kırmızı park yatağını isityorum.Bide aynı renkte Kraftın var o'da çok güzel .İkisinden birini alacağım.
Attığım foto linkine baktın mı canım
Papatyam selam;
hepside çok güzel canım, güle güle kullan. Bende ekteki Chicco'nun kırmızı park yatağını isityorum.Bide aynı renkte Kraftın var o'da çok güzel .İkisinden birini alacağım.
Attığım foto linkine baktın mı canım
merhaba kızlar nezamandır yazamıyordum yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
bride çok geçmiş olsun cnm drun ne dedi dinlenmen mi gerekiyormuş sebep neymiş
hicrancım aldıklarını iyi günlerde kullan en kısa zamanda kızına da istediklerini alırsın inş ben park yatakları pek sevmiyorum cnm ama diğerleri hem çok güsel hemde çok uygun.
H.g.öznuuurrr uzun zamandır yoktun canım inşallah iyisinizdir sen ve bebişin:1hug:
şimdi iyiyiz canım biraz rahatsızlandım ciddi birşey değil çok şükür teşekkürler ilgine sen ve meleğin nasıl a.s.
ooohhh gülşah gelmiş öznur gelmiş ne iyi etmişa.s.
bende park yatak düşünmüyorum hicrancım ama digerleri çok güzel yarın alcam inşallah:sm_cool: aa bide kızlar burda videolar var belki hoşunuza gider
http://www.webanne.com/bebek_emzirme_video.html
slm hamişler ben geldim bugün dr. nihayet gidebildim bebeişim sağlıklıymış çok şükür bende renkli usg istediler 60 ytl bende yaptıramadım siz yaptırdınız mı?
Geldik güldencim benim eşim öğlene geliyoda onu yolladım yine geldim valla hamiş hamişte çok zor oluyo bişeyler hazırlamak ağırıma gidiyo inan,sende h.g.oğluşun nasıl sen nasılsın iyisinizdir inşallaha.s.
slm hamişler ben geldim bugün dr. nihayet gidebildim bebeişim sağlıklıymış çok şükür bende renkli usg istediler 60 ytl bende yaptıramadım siz yaptırdınız mı?
ooohhh gülşah gelmiş öznur gelmiş ne iyi etmişa.s.
bende park yatak düşünmüyorum hicrancım ama digerleri çok güzel yarın alcam inşallah:sm_cool: aa bide kızlar burda videolar var belki hoşunuza gider
http://www.webanne.com/bebek_emzirme_video.html