2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Hicrancım aldıkların çok güzeller bende ten in 3 tane emzirme sütyenini aldım ama atletlerde çok kullanışlıymış bikaçta atlet alayım iyi günlerde giy canım

merhaba kızlar nezamandır yazamıyordum yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
bride çok geçmiş olsun cnm drun ne dedi dinlenmen mi gerekiyormuş sebep neymiş
hicrancım aldıklarını iyi günlerde kullan en kısa zamanda kızına da istediklerini alırsın inş ben park yatakları pek sevmiyorum cnm ama diğerleri hem çok güsel hemde çok uygun.

Canım ben oğluma kraftın park yatağını aldım tavsiye ederim çok güzel hemde diğer yataklara göre içi çok geniş bebişin rahat eder yani

evet canım baktım çok güzel yaa çok hoş valla bende jinevizyonla anlaşmayı düşünüyorum bu ay sonundan itibaren video ve fotoğraf almaya başlarlar henüz sözleşme yapamadım ama önümüzdeki hafta görüşürüz herhalde bende böle istiyorum herşei detaylı anları resimlemek istiyorum

Hicran o son koyduğun fotoğraftaki bebek arabasını bende oğluma aldım çok süper bişey hem katlamasıda tek elle oluyo şiddetle tavsiye ederim yani

H.g.öznuuurrr uzun zamandır yoktun canım inşallah iyisinizdir sen ve bebişin:1hug:

ya arkadaşlar ben kızımın isminde hala karar veremedim kızcağız isimsiz doğacak nerdeyse yahuuu kararsız kalıyorum hem söylenişi hem anlamca güzel olmasını istiyorum ama karar veremedimmmmm

slm hamişler ben geldim bugün dr. nihayet gidebildim bebeişim sağlıklıymış çok şükür bende renkli usg istediler 60 ytl bende yaptıramadım siz yaptırdınız mı?

şimdi iyiyiz canım biraz rahatsızlandım ciddi birşey değil çok şükür teşekkürler ilgine sen ve meleğin nasıl a.s.

Geçmiş olsun canım inşallah önemli bişeyin yoktur,benimde ufak tefek hamişlik sorunlarından başka pek bişeyim yok napalım bunada şükür artık daha kötülerinden korusun Allah ım,onun dışında iyiyiz teyzesi benim yaramaz oynuyo işte o oynadıkça ben mutlu oluyorum inşallah sağlıkla dünyaya gelsinlerde kuzularımız daha ne istiyima.s.

Geldik güldencim benim eşim öğlene geliyoda onu yolladım yine geldim valla hamiş hamişte çok zor oluyo bişeyler hazırlamak ağırıma gidiyo inan,sende h.g.oğluşun nasıl sen nasılsın iyisinizdir inşallaha.s.

slm hamişler ben geldim bugün dr. nihayet gidebildim bebeişim sağlıklıymış çok şükür bende renkli usg istediler 60 ytl bende yaptıramadım siz yaptırdınız mı?

Gözünaydın canım inşallah doğumu nasip olsun sağlıkla,cinsiyetini öğrenebildinmi bebişinin zaten sağlıklıysa sorun yok maşallah,benden istemedi dr.um usg falan bilmem sen gerekli görüyorsan yaptır canım benim o konuda pek bi fikrim yok yani...

ya canım tabiki bende istiyorum herşeyini yaptırayım ama allah korusun bi problem çıkmış olsa gebeliğe son vereceklerdir ben ona nasıl kıyarım ki ne geliyosa allahtan öyle düşündüm bide paramda yoktu o yüzden yaptırmadan geldin sende yapmayınca rahatladım biraz bu arada prensesim olcakmış teyzesi şu takvimi pembiş yapabilirmiyiz :)))))))

evet canım ya ne olsun evin işiyle ugraşıyorum bende işten eşim 17:30 da geliyor benimm eşim yemek koymaya çalışıyorum iyiz şükür zor oluyor ama napcan valla ben eşime çok kızıyorum falan ama yinede kıyamıyorum :asigim:

gözünaydın cnm tercih senin ama benim drum yaptırmamı önerdiği ben yaptırdım bebeğin kalp atışına beynine aranızdaki kan akışına damarlarına kemiklerine herşeyine bakılıyora.s.eğer seni zorlamayacak bir meblağsa ben yaptırmanı öneririm cnm birde cd aldık biz sürekli izliyorum kızımı :teytey:

hadi gözün aydın canım renliyi neden istedilerki acep dople olmasın o dopler ultrason hani ayrıntılı bakılan makina ona bağlıyken benim bebişin bir renkli görüntüsünü almıştı bir ara doktor .ama 4 d başka makina oluyor sanırsam

çok hoş yaaa ay nedense bende akşam rüyamda bebeğimi emzirirken gördüm kendimi ama bebeğim kız değil erkekti bu neydi şimdi yaaasırnaşık şey

merhaba hanımlar
dün bende 100 gr şeker yüklemesine gittim çok şükür bu sefer normal çıktı. beslenmene çok dikkat et tatlı hamur işi ekmek pilav makarna fazla tüketme dedi dr. bide dişim için kanal tedavisi yaptırıyorum. sizler nasılsınız aranızda benim gibi diş problemi yaşayan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…