2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

iyi yolculuklar derya...
Bende herşey yolunda giderse temmuzda iki hafta ailemin yanına yazlığa gitmeyi düşünüyorum..

güzel güzel eğlen dinlenn
a.s.

Merhaba canım
Aynı canım benim de ayak bileklerim ve ayaklarım uzun süre oturursam şişyor.. Ben akşamları soğuk suya tutyorum. bir de eşime masaj yaptırıyorum.. sonra da duvara dayıyorum ayaklarımı yükseğe kaldırıp biraz rahatlıyor

Sweet curse, bakabilmişsin sevindim.Bende hemen yazacaktım bir daha. Aslında bende böyle bi yer ile anlaşmak istiyom ama 500'den başladığını duydum. Eşimde ben resim çekmeyi çok sevdiğimi biliyo, o anları da çekmek için iyi bi yarı profesyonel bi makina aldı bana :dance:
Artık o çekecek beni doğuma giderken ama o'da o anda kötü olacağından aslında ben makineyi başka birine emanet etsem daha iyi olacak:uhm: Şimdi düşündüm de... Bazen bana, ben senden daha çok ağlarım diyo senağlama
Anessacım, yeni bebeğinizde hayırlı olsun canım, ne güzel annen ve ablan yakınmış. Kendi tarafının yakın olması çok iyi ya..Benim annem uzak ne yazıkki.... Hem ablanla beraber büyütürsünüz, birbirlerine de arkadaş olurla ne güzel...Ablan çok çabuk kalmış tekrar ama ya:uhm: Demekki çok dikkatli olmamız lazım kızlar ...
Mehtapelif beğendiğinize çok sevindim canım, inşallah bizi de öyle çekerler ve hayırlısı ile bizde sağsalim kurtuluruz bebeklerimizle...
Deryacım baktım mayoya, güzelmiş..Önü biraz fazla kapalı gibi geldi .Ama desene bizim göğüsler zaten ağır gelecek oraya:dance: Normal bi XL ,42 beden gibi bişey alsam orantısız mı durur acaba? Bide altı bikini altı gibi mi ayrı mı?

kader arkadasım bende sabah tartıldım 13 kg olmussenağlama
ıkı gundur evde mısafır vardı yemekler tatlılar 2 gun once 12 kg almıs gorunuyordum sımdı 13 :1shok:yanı pes dedim artık.bız 20 kg ıle bıtırırsek sukredıcem ben:1no2:

Ayyyy duygu canım benim ya... Bende sana yazacaktım şimdi nerdesin ..Nolacak bizim halimiz diye.. Bide gül var benimle aynı gün ...Oda bizim gibi almıştı ....Ayak bileklerim ve ayaklarım şişiyo ve sızlıyo, ağrıyo ya...Dün bi yere gittik bi tanıdık bana sende Albüm mü var dedi. Şişmeye deniyo galiba tam bilmiyorum ama, asabım bozuldu ya ağlayacaktım ya...20'ye tamamlarsak mahfolduk yani...Allahım nolursun ya çook şişmeyelim daha ya...Bide dizimde bi iki beyaz çatlak gördüm ya sinir oluyorum ya..

benımde sızınle aynı hemen hemen canım 5 gun var senınle aramızdasenağlama
valla ne olcak halımız bılmıyorum ıkı gun herkesın yedıgını yıyorum 1 kg alıyorum yaaa ınanamıyorum gercekten hergun rejım yapmamız lazım ve her yedıgımıze dıkkat etmemız lazım onu anladım ama hamıleyız ıste canımızda ıstıyor...
canım şişlıklere uzulme hemen onlem almaya bak canım ben gunde 3 ltre su içiyorum ve tuz yemıyorum bende henuz şişme olmadı ama bendede dız kapaklarımda varis başladı...bende onlara sınır oluyorum...

zaten 20 kg ya ne kaldı şurda canım ya kaldı 7(ve daha 2.5 3 ay varkesın alırız gıbı gelıyor...

Merhaba kızlar, ben doktordan geliyorum rahim boynum 5 mm kısalmış...daha evvel 3,8 ken şimdi 3.3 olmuş.Çok moralim bozuk.O daha çok küçük bir bebek.Ne olur erken doğmasın...Size tavsiyem sertleşmeleriniz varsa ihmal etmeyin..

canım ya çok güzel bir duygu çok fena oldum kendimi gördüm biran........senağlama
sağol paylaşımın için.........
benim oğluşlarımda inş.böyle olurlar.........

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz;

Bride o ne ya anlayamadım? Rahim boymu ne demek? Ayyy benimde çok geriliyo ya arada bi , doktor gazın var demişti ama. Benimki başka bişey miydi acaba?
Bride aslında sağ kemiğimden korkuyom ben eğer bende de başladıysa açılma diye.Bende çok yoruyorum ve her yere uzanıyorum. Yapmamam gerekiyo ama iş yapmadan da olmuyo ki...

canım inan anlıyamadım açıkdımı kısaldımı rahmin üzme kendini sakın Allahın izniyle bişey olmaz inşallah a.s.

Slm.canım arkadaşım sen diyordun zaten kasılmalarım var diye peki neden olmuş yani bi sebebi falan varmıymış canım,dr.ne dedi risk konusunda,ya ben hep dua ediyorum hepimiz zamanında kavuşalım miniklerimize diye inşallahta öyle olur valla benimde hergün oluyo günde 4-5 kere bi sertlik hissediyorum ve çok endişeleniyorum 1-2 gündürde alt tarafa baskı yapıyo zaten Allah yardımcımız olsun ben haftaya gidicem dr.a hepimiz yine diyorum kuzularımızı vaktinde dünyaya getirirz inşallah dediğin gibi onlar daha çok küçükler senin içinde dua edicem arkadaşım bundan sonra kendine çok dikkat et ve bol bol dinlen:1hug:

selam kızlar yahu bir yazı yazmaya çalışıyorum 1 saattir gidip gelip pc başına yazamıyorum sistem kabul etmiyor birtürlü bıktım valla .neyse ben kendime bişiiler aldım bakın bakalım nasıllar
http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=7731

http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=70515

http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=70505

http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=70577

http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=70525

he pamuklu hem çok güzeller ben çok beğendim tavsiye ederim yani

Son düzenleme:
Papatyam selam;
hepside çok güzel canım, güle güle kullan. Bende ekteki Chicco'nun kırmızı park yatağını isityorum.Bide aynı renkte Kraftın var o'da çok güzel .İkisinden birini alacağım.
Attığım foto linkine baktın mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…