günaydın arkadaşalr bu saatte benden başkası yok tabiki...biz kızımla erken uyanyoruz artık...hem sıcakalr...hem de ellerimin uyuşukluğu uyutmuyor valla....10-15 gün giremeyeceğim ben buraya..annemlerin yanına yazlığa gidiyorum..biraz tatil yapmam lazım...bütün yaz burada sıcakta çalışacağım için....mayomuda aldım...valizim de hazır...öğlen çıkcağız inşalalh yola....
Günaydın herkese....
Nasılsınız bu sabah? Her işiniz uz gitsin arkadaşlar...
Bires'cim şu anda sayfada yoksun galiba ama ben yazayım, senin de sağ üst dudağın altındaki kemik mi ağrıyor? Benim o kemik ağrıyor, korkutuyor beni...Erken doğum falan diyecek diye korkuyorum.Yarın doktora gideceğim, inşallah her şey yolundadır. Dün birisi de uzun boylu olacak heralde dedi, sığmıyo mu yani itiriyo???? Ayak bileklerim ve ayaklarım şiş, sızlıyor da...Bu şişlikler için yapılacak bişy yok mu kızlar ya? :çok üzgünüm:
Mavili06; canım seninde benimki gibi mi baskıları? Allah yardım etsin bize ya ..
Sağolu kızlar ,sizlere de günaydın...
Benim sağ kasık devam ediyo sızlamaya,ağrımaya. Bu arada 13 kilo oldu benim .Yarın doktora gideceğim oda çok aldın diyecek üfff ya. Nasıl yapacağız bu kilo işini.Aç da kalınmıyoki ..Çatlaklarda dizimin kenarında bi iki tane olmuş..Yağ da sürüyoruz ama çıkıyo işte...
Deryacım sende tatil yapacakmışsın, valla iyice gez dinlen.Güneşe dikkat et ama, hamilelerde kahverengi bi hamilelik lekesi oluyomuş. Fazla kalma güneşte..
Bide mayo nasıl aldın? Ne kadara? Ben de nasıl nerden alsam diye düşünüyorum. Altı etekli mi olsun falan diye? Bi daha da giyemeyeceğim büyük olursa sonra da..
Ayyyy duygu canım benim ya... Bende sana yazacaktım şimdi nerdesin ..Nolacak bizim halimiz diye.. Bide gül var benimle aynı gün ...Oda bizim gibi almıştı ....Ayak bileklerim ve ayaklarım şişiyo ve sızlıyo, ağrıyo ya...Dün bi yere gittik bi tanıdık bana sende Albüm mü var dedi. Şişmeye deniyo galiba tam bilmiyorum ama, asabım bozuldu ya ağlayacaktım ya...20'ye tamamlarsak mahfolduk yani...Allahım nolursun ya çook şişmeyelim daha ya...Bide dizimde bi iki beyaz çatlak gördüm ya sinir oluyorum ya..
Gulan06 hoşgeldin canım, attığım linkteki hamile fotolarına baktın mı. Resim çektiresiniz diye değil ama o anları yaşamanız için bakın...Gerçekten de çok güzel maaşallah...
http://www.rouxphotos.com/
güldenm hoşbulduk...
nasıl gidiyor senin nasıl hamişlik.............
Merhaba kızlar, ben doktordan geliyorum rahim boynum 5 mm kısalmış...daha evvel 3,8 ken şimdi 3.3 olmuş.Çok moralim bozuk.O daha çok küçük bir bebek.Ne olur erken doğmasın...Size tavsiyem sertleşmeleriniz varsa ihmal etmeyin..
Merhaba kızlar, ben doktordan geliyorum rahim boynum 5 mm kısalmış...daha evvel 3,8 ken şimdi 3.3 olmuş.Çok moralim bozuk.O daha çok küçük bir bebek.Ne olur erken doğmasın...Size tavsiyem sertleşmeleriniz varsa ihmal etmeyin..