2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

selam kızlar ben 23 haftadayım ama benim daha göğsümden süt falan gelmedi .normalmidir sizce...........
birde ben ikiz oğluşlarıma hamişim ve iki gündür aşağı içeri tekmeliyorlar rahatsız oluyorum sizdede oluyormu.........

LÜTFEN CEVAP CANLARIM ????????

selam kızlar ben 23 haftadayım ama benim daha göğsümden süt falan gelmedi .normalmidir sizce...........
birde ben ikiz oğluşlarıma hamişim ve iki gündür aşağı içeri tekmeliyorlar rahatsız oluyorum sizdede oluyormu.........

canımmm benden de süt gelmedi kiii doktor da sormadı geliyo mu falan diye zaten şimdiye kadar ,benim bebiş de baya hareketli maşallah bazen alta bazen üste vuruyor yerini tespit etmek çok güç :roflol::roflol:

merhaba fıstıklarrrrr
şimdi öğle tatilinden geldim
meleğime chiccodan hastane çıkışını aldım sonunda:))))
ayyy habire alasım geliyor ama daha büyük parçalara başlamadık
oda takımı
arabası
beşiği
banyo seti
vs
daha çoook alınacak şey var dimi:))

telaşlanma canımm yaaa bendende bugüne kadar süt gelmedi..
illa gelecek diye birşey yokmuş zaten:))meleklerimiz doğduktan sonra gelse yeter dimi:)

cnm benımde öle cok sütüm gelmedi sadece azcık beyazımtırak bi renk ve sanki damla gibi:1rolleyes:

benimde bebeğim erkek cnm benimde aşağılar tekme yiyo arada böbeğimde tekmeleniyo vallasırnaşık şey zaten erkek bebekler genelde aşşagıda olurmus kızlarda anne karnının ortalarında:)) akşam babamız bikere dinlim dedi kulagını karnıma bi koydu bizim velet babaya yumruk bile attı ikikere hemde kulagının oraya:roflol::roflol:
ay komedı yaa bende vur oglum yumruk at babaya dedıkce bizimki nasıl kıpır kıpır tekmeleri saydırdı babasınaa:roflol::roflol: aslan oğlum benimmm:enbuyukkk:sırnaşık şey

telaşlanma canımm yaaa bendende bugüne kadar süt gelmedi..
illa gelecek diye birşey yokmuş zaten:))meleklerimiz doğduktan sonra gelse yeter dimi:)

evet canım doğduklarında inş. inek gibi oluruzda :roflol:besleriz meleklerimizi.hele ben olmam lazım inş. olurum.....a.s..yetmez sütüm öylede böylede bakalım hayırlısı canım:nazar:

Elifff H.g Canim
Al Al Bir Sürü şey Var Daha Biz De Büyük Eşyalara Bakmadik Aldiklarimiz Hep Giysi Ivir Zivirr

Gulan06 selam;
şimdi gelmesi gerekn bişey değil süt, herkeste de gelmeyebilir. Önemli olan doğumdan sonra bebeğimizi emzirebilmek. O yüzden buna takılma sakın gelecek diye bişey yok .
Bu arada benim sağ çatı kemiği mi derler ağrıyo. Hele tuvaletimi biraz tutayım hem bıdık başlıyo yekmelemeye hem de ayağa kalktığımda zor yürüyorum kemiğim kırık gibi ağrıyo.

Beni de bu korkutuyo, ya erken doğum falan olursa , acaip şeyler geliyo aklıma...Hiç aşağı kemiği ağrayan var mı? Doktor leğen kemikleri genişliyordur diyo...:uhm:

biz geldik güzel hamişlerrrrr
Sabahtan beri koşturmaktan içim çıktı.. Hastanedeydim.. şeker yüklemesi için yarın sabaha gün verdiler... yarım litre lik kavonoz ve su ve limon istediler...
Bugün idrar kültürünü verdim.. Diğer testten farkı kabının steril olmasıymış... Paketliydi ilk ben açtım..

sonra da dün akşam cep telime mothercare den indirim msjı geldi.. Babamızla mağazaya gittik... bir sürü şey aldık oğluma da annesine de gecelik takımı aldık koca göbişiyle giysin diye...
resimleri de ekliyorum hemen serenciğimin açtığı konuYA

Elifff H.g Canim
Al Al Bir Sürü şey Var Daha Biz De Büyük Eşyalara Bakmadik Aldiklarimiz Hep Giysi Ivir Zivirr

valla al al bitmiyorki
kendimi zor tutuyorum:))
annem kızımın 0-3 ay için aldığımız bütün badylerini yıkamış,sakın ütüleme,bekle gelip ben ütüleyeceğim demiştim, dün akşam o minicik şeyleri ütülerken o kadar garip hissettimki kızlarrr:))
sağlıkla gelsinler iyişallah, çul olsa büyürler de sağlıklı olsunlar en önemlisi o kızlarr

Canım benim oğlum nerdeyse 7 aydır altıma baskı yapıyor.Ayakları yanda olduğu zaman rahatım,ama genelde aşağıda.Hatta bugün yürüyüşe diye çıktım yarı yoldan geri döndüm.Canımı yaktı alttan çıkacak gibi.Uzanınca rahatlıyorum.a.s.

kocamannn alkışş sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool:
ŞAK ŞAK ŞAK ŞAK:dance:

Nabersiniss hatunlar
bakıyorumda alısverışler yapılmaya başlanmış ayy bende sonunda yapıcam alışverişimizi
c.tesı annemle gidiyorum eminönünee toplican bütün bebiş kıyafetleriiisırnaşık şey

bebişlere alılanları ekleyın kızlar bizlerde bilgilenelimmm ebruşşş sende ekle kıssssa.s.

ben 2 hafta daha beklicem alışveriş için 6 ay bitmeden almıcam dmiştim yaaa ondan 1 hafta sonra zaten 6 ay bitiyor 1 haftada benden sonra hurra alışverişş zaten eşimde para ayarlıyor öle sık sık dışarı çıkıp dolaşamadığım için bir seferde toptan alalım yatak bebek arabası oto koltuğu puset vsss.kabaları birkaçta kıyafet alıcam inşallah alınca koyarım resimleri ben

Papatyam; hoşgeldin evet ya fotoğraf makinesi çok önemli...
Ben hani fotoğrafçılar oluyo ya , doğumda hastanede falan çekiyolar hatta doğuma giriyolar ..Onlara çok özeniyorum..Ama fiyatlar bayağı yüksek 500 falanmış... O'da çekime göre...
Hani tam doğuma girerken falan , yada bebeği ilk getirdiklerinde.Arkadaşım o firmaların birinde yaptırmış anlatamam ya öyle güzel ki linki bulursam atayım bakın sizde..
Eşimde bana güzel bi fotoğraf makinesi aldı, beni çekecek bol bol :dance:

aslına bakarsan ben düşünüyorum çok hoış bir film olacak eşime de söledim olur dedi 500 falan ama değer bence özel bir firma var bu iş için onunla konuşucam 28 hazranda kontrolüm var o gün başlamak istiyorum nasipse çok hoş bişii olucak:nazar:

Hicran canım bende 25 haftalık oldum aynı gidiyoruz aslında ben önceden geriden geliyordum ama dr.uma göre ve ultrasonda çıkan zamana göre önde çıkıyodum bugünde 25.haftaya gelmişiz inşallah 105 günümüz kaldı Allah ım hepimize vaktinde meleklerimizi kucaklamayı nasip etsin,güldencim sanada maşallah ne güzel 7.aya gelmişsin darısı başımıza amiinnn

ohhh maşallah sanada canım benim doktorum hesaplara göre şuan 25 haftalıkmışım ama bebek 3 gün önden gidiyor dedi ölçüler öle diyormuş ama ölçüler birebir olmazmış hep oyüzden adet tarihine göre ve benim aşılama zamanına göre 25 haftalık olduk bugün çok şükür ay hem heyecan hem korku basıyor beni bu ara rüyamda hep doğum yapıyom ama bir normal bir sezeryan bir epidural bir suda seç beğen yaniiii:roflol:

Kızlar yorgunluk durumlarınız ne alemde ben ayakta duramıyorum yemin ederim eşime hazırladığım yemek bile zoruma gidiyo sabah akşam uykuluyum,bundan bikaç hafta önce bir sürü yol yürürken şimdi az bi yere gidemiyorum napıcam hiç bi fikrim yok,sizler nasılsınız havalardanmı yoksa ağırlaşmaktanmı oluyoki ooofff ne diyim hayırlısı olsun inşallah...

ohhh maşallah sanada canım benim doktorum hesaplara göre şuan 25 haftalıkmışım ama bebek 3 gün önden gidiyor dedi ölçüler öle diyormuş ama ölçüler birebir olmazmış hep oyüzden adet tarihine göre ve benim aşılama zamanına göre 25 haftalık olduk bugün çok şükür ay hem heyecan hem korku basıyor beni bu ara rüyamda hep doğum yapıyom ama bir normal bir sezeryan bir epidural bir suda seç beğen yaniiii:roflol:

Canım ya bendede durumlar pek farklı değil uykularım çok kalitesiz resmen kötükötü rüyalar ama hiç yorumlamıyorum hatta kalktığımda hemen okötü rüyaları siliyorum beynimden sende düşünme canım hepimizin psikolojisi karışık tabi biraz o yüzden rüyalarımıza yansıyo,en iyisi düşünmemek galiba:1hug:

slm guzel eylul hamişleri,nasılsınız?herkes ıyıdır ınsallah...gecmısı ancak okuyuo gelebıldım valla..dun yurtdısından dayımlar gelmısı aksam yemegıne bızde kaldılar senede 1 ay gelıyorlar napcagımızı sasırdık valla bellerım koptu yemek kahvaltı oglen yemegı derken yenı geçirdik:))sagolsunlar hep gelsınler ama anladımkı her gecen gun agırlasıyorum..
bu arada ben bugun 25.haftama gırmısım ne guzel:)gunler ılerledıkce daha mutlu oluyorum...

benim gögsumdende hiç bırsey gelmedı bende merak edıyordum herkesın gelıyormu dıye ama coğumuzun gelmıyormus demekki anormal bır durum yok..
ınsallah bebıslerımız kucagımıza alınca bol bol gelırde doyururuz onları:)

kızlar hastane cıkıslarına bende bakıyorum ıyı bır marka almak ıstıyorum bazı yerlede 10 parca bazı yerlede 20 parca oluyor..nasıl alcagımı bende sasırdım..fıyatlarıda 50 ytl cıvarında benım baktıklarımın..sızler ne kadara aldınız ve kac parca,ne marka??

X