2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Kızlar günde kaç kez bebek hareketi hissediyorsunuz??
Benim 3 gün öncesine kadar günde 3-4 kere ama seanslar halinde hissederdim yani sabah bir posta saydırırdı,öğlen akşam üstü gece falan,bir iki tekme değil sadece kıpır kıpır ederdi,bu 3 gündür seyrekleşti hareketleri yavrumun neden olabilir???

Canım her bebek bir olmaz,eşimin annesi eşimin doğuma kadar sadece bir kaç kez hareket ettiğini söylüyor.Daha grip bile olmadı eşim çok sağlam yani.yerimsenibenBenim bebeğe gelince hiç durmuyor yalan değil 1000den fazla hareket ediyordur.Durakladığı en fazla 1-2 dakika.Doktorda demişti aşırı hareketli diye.Göbeğimin hareket etmediği karnımın kabarmadığı an nerdeyse yok.:bbo:Benide aşırı hareketi rahatsız ediyor.Her dakika tekme yemek ve bazende altta doğru tekme atması baya can yakıcı oluyor.Sağlıklı olsunlarda....

Canım maşallah yaaa....

o kadar hareketli yani,vallahi şaşırdım,kız hiç uyumuyo mu senin bıdış??
Doğunca da yandınız o zaman sizi de uyutmaz yaramaz...naniknanik

Benimki de pek yavaş bu ara,yarın doktora gideceğim.

Gece lavoboya kalktığımda hissetmiyorum hareketini,herhalde o zaman uyuyor.Konuştum yine biraz önce oğlum uyumassan büyüyemessin azıcık uyu diye.Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.a.s.

merhaba arkadaşlar...
Gülşah canım karşılaşamıyoruz ne zamandır nasılsın görüşmeyeli ?

cansu sağol bilgin için hafta sonu e-bebek mağazında olacağım :)

Mervecim canım ya karşılaşamıyoruz hakikaten uzun zaman oldu iyiyim güzelim annemler burdalardı bi süredir pek takılamadım ara sıra giriyorum ondada sen olmuyorsun inşallah yarın falan görüşürüz onun dışında iyiyim işte hayatım iyi geceler dilerim:1hug:

kizlar bitkisel boyayla saclarimi boyadim bekliyorum ,bir yandan da internetten dudaktan kalbeyi seyrediyorum ..bu ikinci boyamam ..normal boyalara icim elvermiyor hamile iken kullanmaya ..tabiki bitkisel boya diger boyadan daha zor suruluyor ve onun kadar cabuk olmuyor..zahmetli is ama bir yandan hosuma gitti ,saclarim ince telliydi gecen sefer boyadigimdan beri saclarim epey guclendi ,galiba hamileligim bitincede kuafore gitmeyi birakicam..bitkisel boya kullanicam ,benim sacima cok iyi geldi ..
herkese iyi geceler ..

Günaydin Eylül Annişleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Busabah Ben Mi Erkenciyim Nedir Ay Sabahlari Uykum Gelmiyorrrr Erken Kalkiyom Akşamlarida Zor Daliyom Uykuyaaa şimdiden Uykusuz Geceler Zaten Uyusamda Kuş Uykusu Karnima Dikkat Etmekten Rahat Uyuyamiyom Zaten Benim Prensesimde Sikişincamidir Nedir Bir Vuruyor Uyandiriyor Hemen Beni:roflol:

canım site ancak açıldı..
oto koltuğunu 129 ytl dediler
puset(araba )da 189 ytl idi..
Ama ikisini bir arada alınca 249ytl ödedim

güünaydınlaarrrrr güünayydınnlarrrrrrrr:teytey:

kalkın cabık gelin burayaaaaa:dance:

cansucum cnm saol bılgılerın için ama sanırım biraz pahalımı almıssın ne:uhm:
ben sırf oto koltugunu 80 ytl ye sordum ındırımde yaparız dedıler ustunde sıneklıgıde var.
bebek arabasını sormadım ama oda en fazla 100dur herhalde:uhm:

günaydın fıstıkkk nasılsın düzeldınmı biraz:1hug:

valla bende artık hiç uyuyamıyorum bu gece acayıp gerıldım agrılarım oldu döne döne uyuyamadım sonra ayagımla dızımın arasına yastık aldımda öle biraz rahat ettım:çok üzgünüm: artık agrılarda artmaya basladı iice allah yardımcımız olsun
artık bebeğimi kucagıma almak istiyorum yaaaa:icecream:

CANIM YAAA çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine yoruluyormusu nedir belkide sordunmu doktoruna ne dedi bu konuda sanaa.s.

serencim ben bir iyiyim bir kötyüm belli olmuyor ama genelde ayak şişliği ve bel ağrısı rahatsız ediyor beni birde mide ekşimesi fazla bende sanki boğazımdan yukarı asit geliyor kötü oluyorum ama bunada şükür demek lazım tabii bu güne gelebilmek için az uğraşmadım 3 bebeğimi kaybettim çok tedavi atlattı sonunda meleğim annesine merhaba dicek inşallah ve kucağıma gelicek allahın izni ile.

herkese günaydın hamişler bugün çok mutluyum çünkü kocişimle bir ömür boyu mutlu olmak için nikah defterine bugün imza atmıştım geçen yıl yani bugün 1. evlilik yıl dönümümŞeniz :teytey::dance::dance:

canım pahalı değil aynısını bende aldım gidip hafta sonu...normalde ikili takımlar 350-400 ytl den başlıyor....bu hatta çok çok uygun bile...ben o yüzden kızım olmasına rğamen turkuaz aldım ..sadece 2 renk vardı çünki...diğer markalar heryerde çok pahalı canım..tek tek aldığın zaman oto koltukları arabaya sığmayabilir..tek satılan arabalarda oto koltuğu koyma bağlantısı olmuyor zaten...

http://www.e-bebek.com/Products.aspx?SectorID=004&CatID=001

bebegin ve esinle daha nice uzun mutlu saglikli senelere insallah canim ,her evlilik yildonumu guzeldir ama 1.yil daha bir baska :asigim: ilk kez kutluyorsunuz ,allah mutlulugunuzu daim etsin a.s.

günaydın herkese nasılsınız arkadaşlarım ?

izmirgüzeli canım Allah nice nice evlilik yıldönümleri nasip etsin bebişinle birlikte sağlıklı mutlu upuzun ömürler versin Rabbim size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…