2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Evet ya meltem. Bebeklerimiz hissediyolarmış. Eşimin bi arkadaşının eşi ikinciye hamileydi, ilki kızdı.Ve arkadaşı çok erkek istiyodu, yine kız deyince üzülmesini saklayamamış.Eşi de anlamış ,çok ağlamış ve üzülmüş, haftaya kalmadan bebeği düşürdü.Sonra eşime gelip o arkadaşı , acaba anladı mı benim erkek istememi demişti.
Şimdi eşi yine hamile ve yine kız ..Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin arkadaşlar..Her şey Allahtan.Bi zamanlar olsun diye beklerken, şimdi de bebeklerimizi bekliyoruz..Allah bebeklerimizi korusun..

maşallahhhhhhhhhh ondan diyosun 70 milynda gelse beni caydıramazdı :))))))) ay bi alemsiz kız
canım hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun demek benimli ilk yıl seninki 5 yıl sonraymış :)))))))

izmir güzelii
Tebrikler... Allah daha nice güzel seneleri eşin ve bebişinizle (Hatta bebişlerinizle) birlikte kultamayı nasip etsin inşallahh

Bugün benim annemin de doğum günü.... :teytey::dance:

slm Kizlar Nasilsinizz.... Bende Dr Grldim Guatir Için Yarinda Bebeğimi Görmeye Gidecegim Allahin Izniyle... Bakalim Büyüdümüü......
Eeeeeeee Sizler Nasilsinizz... Bu Arada Esra Nerde Ses Yoktaa Yazmamiş Hiç..

kesinlikle haklısın nunucum,benim eşim 5kızdan sonra bulunmuş bir erkek çocuğu,belki ailesinin etkiside vardır bilmiyorum,ama sonuçta rabbim bize bu güzelliği aratmadan vermiş,daha ne isteyebilirizki,bunun için servet dökenler var,şükretmemiz gerek,tırnağını bile yaratamıyoruzki içimizdeki mucizenin.Rabbim yavrularımızın yanında olsun

slm Kizlar Nasilsinizz.... Bende Dr Grldim Guatir Için Yarinda Bebeğimi Görmeye Gidecegim Allahin Izniyle... Bakalim Büyüdümüü......
Eeeeeeee Sizler Nasilsinizz... Bu Arada Esra Nerde Ses Yoktaa Yazmamiş Hiç..

hoşgeldin ayşeee... nerelerdesin kız sen??
Umarım guatr da bişi çıkmamıştır.. minik prensesin de emin ol büyümüştür annesi...

cansu canım sağoll bakalımm yarın görcezz ayy nasıl bişey kime benziyoo aceba guatır sonuçlarım yarın çıkacak ama ömür boyu guatırla yasayacakmışım ve sürekli hap kullanmam gerekiyormuş..

ay ben geceleri yatamıyom yaa sağ dönn sola dönn küt küt vuruyoo benim melegimm maşallah..

neyse kızlar ben çıkıomm allaha emanet olunnnnnnnn byssssssssssss... kendinize ve prens ve prenseslere iyi bakınnn......... öptüm........

Kızlar merhaba nasılsınız dün glikoz yüklemesi vardı. Sonuçları aldık ama dr uma göstermedik nasipse yarın göstericez.Kızlar ayaklarımın altı çok fena kaşınıyo deli gibi her akşam ılık sirkeli su yapıyorum suda bekletiyorum.Yarın doktorumla konuşucam çok canım yanıyor.

Slm.kızlar nasılsınız bende bugün annemi uğurladım o kadar alıştımki 10 gün içinde olsa varlığına gitmesi çok koydu sabahtan beri ağlıyorum sürekli her konuda içmden ağlamak geliyo galiba birazda hamişlikten böyleyim ailelerimiz iyi olsunlarda gurbet sonuçta gerisi boş zaten,benimde kısmetse kontrolüm haftaya perşembeye sonrada şeker testine giderim zaten,Allah hepimizi minik yavrularımıza hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun inşallah...

mrb amonra bende glukoz yüklemesi sonuçlarımı aldım ama dr.a gidemedim hala.benim açlık 77 tokluk 135 çıktı,seninki nasıl?140'ın altı olursa sorun olmaz diolar doğrumu ki acaba?

Canım allah kavuştursun annelerin yeri ap ayrı ya bende hafta sonu çok ağladım annem bel fıtığından ameliyat olucak çok üzülüyorum kıyamam tamda doğuma az kalmışken.Ben ameliyat olmaması konusunda ısrarlıyım ama bakalım allah onları başımızdan eksik etmesin.

Geçmiş olsun kübracım inşallah kötü bişeyin yoktur mutlaka bahset dr.una ben daha gidemedim şeker testine bakalım haftaya bi kontrole gideyim dr.a ondan sonra inşallah,senin sonuçlar iyidir umarım benimkilerde iyi çıksa keşke çok merak ediyorum:çok üzgünüm:

Ay ben kendimi maşallah çok iyi hissediyorumda şu kaşıntılarım olmasa ay gece bile kalkıp ayaklarımı yıkıyorum ya.Yarın sabahtan cildiye doktoruna gidicem.Bakalım o ne diycek hayır yara falan hiçbişey yok ayaklarımda acaba diyorum mantar falanmı bakalım görücez.Öğleden sonrada kendi doktoruma gidicem sonuçları göstermeye.Umarım herşey iyidir

Bende perşembeye gidicem şeker testine.. Bir de dr um idrar kültürü alıcaz dedi.. diğer idrar testlerinden farklıymış.erken doğum işareti var mı diye bakılıyormuş...

dream canım Allah kavuştursun... Ah zaten annelerimiz onları daha ii anlamaya başlıyoruz galiba... Allah acil şifalar versin anneciğine de... a.s.

Canım banada doktorum idrar testi yaptı ama kültür değildi sanırım benimkisi o nasıl bişeyki acaba.

Çok saol canım inşallah başımızdan Allah eksik etmesin onları valla varlıkları bile yetiyo benim annemdede şeker yüksek tansiyon falan ne ararsan var bu sefer bacaklarıda iyi değildi yürüyemiyo fazla çok dokundu o hali okadar üzüldüm ve ağladımki yinede herşeyime yardım etmeye çalıştı şimdi yine duygulandım işte senin annenede Allah şifalar versin hayatım inşallah tez zamanda kurtulur hastalığından sende üzme kendini:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…