herkese günaydın hamişler bugün çok mutluyum çünkü kocişimle bir ömür boyu mutlu olmak için nikah defterine bugün imza atmıştım geçen yıl yani bugün 1. evlilik yıl dönümümŞeniz :teytey::dance::dance:
Kızlar aranızda (-) kan gruplu olan yok mu hiç? Doktorunuz ne dedi iğne için? :1no2::1no2:
slm Kizlar Nasilsinizz.... Bende Dr Grldim Guatir Için Yarinda Bebeğimi Görmeye Gidecegim Allahin Izniyle... Bakalim Büyüdümüü......
Eeeeeeee Sizler Nasilsinizz... Bu Arada Esra Nerde Ses Yoktaa Yazmamiş Hiç..
neyse kızlar ben çıkıomm allaha emanet olunnnnnnnn byssssssssssss... kendinize ve prens ve prenseslere iyi bakınnn......... öptüm........
Kızlar merhaba nasılsınız dün glikoz yüklemesi vardı. Sonuçları aldık ama dr uma göstermedik nasipse yarın göstericez.Kızlar ayaklarımın altı çok fena kaşınıyo deli gibi her akşam ılık sirkeli su yapıyorum suda bekletiyorum.Yarın doktorumla konuşucam çok canım yanıyor.
mrb amonra bende glukoz yüklemesi sonuçlarımı aldım ama dr.a gidemedim hala.benim açlık 77 tokluk 135 çıktı,seninki nasıl?140'ın altı olursa sorun olmaz diolar doğrumu ki acaba?
Bende perşembeye gidicem şeker testine.. Bir de dr um idrar kültürü alıcaz dedi.. diğer idrar testlerinden farklıymış.erken doğum işareti var mı diye bakılıyormuş...
dream canım Allah kavuştursun... Ah zaten annelerimiz onları daha ii anlamaya başlıyoruz galiba... Allah acil şifalar versin anneciğine de...a.s.
Canım allah kavuştursun annelerin yeri ap ayrı ya bende hafta sonu çok ağladım annem bel fıtığından ameliyat olucak çok üzülüyorum kıyamam tamda doğuma az kalmışken.Ben ameliyat olmaması konusunda ısrarlıyım ama bakalım allah onları başımızdan eksik etmesin.