- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
Kızlar bana ne oluyor bilmiyorum dün akşam yine acılar içinde kıvrandım.Karnım bir geriliyor,sanki yırtılacak nefes bile aldırmıyor acısı.Gaz sancısı gibi,kramp gibi ne biliyim..:sm_confused:Eşime ölüyorum diyebildim sadece sesimi duyurabilmek için.Ayağa kaldrıdı beni biraz yürüdüm ondan sonra açıldım.Ama bi görseniz filmlerde doğuran kadınlar gibi oldum.Saçlarım birbirine girdi terlemeye başladım.Kısa sürüyor ama yetiyor valla beni kötü yapmaya.Sonrasındada zangır zangır titredim.Dedim herhalde doğurucam ben.Ama yavrum daha çok küçük öyle bişey olsa yaşaması çok zor Allah korusun.Dün aşırı derecede hareketliydi oğlum.2 dk hareket etmeden durmadı bide ayakları alttaydı sanırım durmadan vurdu çıkacak gibi canımı yaktı.Ne zaman böyle olsa o günün akşamı bu anlattığım olayı yaşıyorum.Gerçi 2. kez oldu bu.Braxton-hicks kontraksiyonları olayımı yaşadığım diyorum ama bu olayda ağrı olmazmış.Ben kolay kolay canım yandı diyen biri değilim.Doktorlar bile ameliyat olduğum zamanlar acı eşiğin yüksek demişlerdi.Ama dünkü yaşadığımdan sonra inanın doğum sancısından çok korktum.Ama yinede normal doğum tabikiyerimseniben.Bugün baya uyumuşum dünkü rahatlamadan sonrakafamçokkarıştı.Kahvaltı yapıcam şimdi öpüyorum sizleri.Bu arada özel doktora başladım ama arayıpta sormadım bu yaşadığım ne diye.Huyum kurusun arayamamki heyecanlanırım .:çok üzgünüm:
Yok canım.2 saat yürüyüş yaptığım yada temizlik yaptığım zamanlarda bile olmadı hiç.Şu son haftaya kadar tek rahatsızlığım tuvalete çok sık gitmekti.Zaten oğlum aşırı hareketli olduğu günler(mesela dün)hiç bir şey yapamıyorum çünkü ayağa kalkınca yada oturunca alttan vurup çok canımı yakıyor.Tek yaptığım uzanmak.Ama ne zaman böyle olsa o günün akşamında dediğim olayı yaşıyorum.
Kızlar bana ne oluyor bilmiyorum dün akşam yine acılar içinde kıvrandım.Karnım bir geriliyor,sanki yırtılacak nefes bile aldırmıyor acısı.Gaz sancısı gibi,kramp gibi ne biliyim..:sm_confused:Eşime ölüyorum diyebildim sadece sesimi duyurabilmek için.Ayağa kaldrıdı beni biraz yürüdüm ondan sonra açıldım.Ama bi görseniz filmlerde doğuran kadınlar gibi oldum.Saçlarım birbirine girdi terlemeye başladım.Kısa sürüyor ama yetiyor valla beni kötü yapmaya.Sonrasındada zangır zangır titredim.Dedim herhalde doğurucam ben.Ama yavrum daha çok küçük öyle bişey olsa yaşaması çok zor Allah korusun.Dün aşırı derecede hareketliydi oğlum.2 dk hareket etmeden durmadı bide ayakları alttaydı sanırım durmadan vurdu çıkacak gibi canımı yaktı.Ne zaman böyle olsa o günün akşamı bu anlattığım olayı yaşıyorum.Gerçi 2. kez oldu bu.Braxton-hicks kontraksiyonları olayımı yaşadığım diyorum ama bu olayda ağrı olmazmış.Ben kolay kolay canım yandı diyen biri değilim.Doktorlar bile ameliyat olduğum zamanlar acı eşiğin yüksek demişlerdi.Ama dünkü yaşadığımdan sonra inanın doğum sancısından çok korktum.Ama yinede normal doğum tabikiyerimseniben.Bugün baya uyumuşum dünkü rahatlamadan sonrakafamçokkarıştı.Kahvaltı yapıcam şimdi öpüyorum sizleri.Bu arada özel doktora başladım ama arayıpta sormadım bu yaşadığım ne diye.Huyum kurusun arayamamki heyecanlanırım .:çok üzgünüm:
cansu canım e-bebek mağazasına gitmeyi düşünüyorum ben de, herşey varmış funnababy inin ürünlerini de satıyor değil mi o mağaza? ben onları yakından incelemek istiyorum desenleri çok hoşuma gidiyor funnababy uyku setlerinin vs. ama netten de almak istemiyorum yakından görmem lazım :)
kızlar e- bebek mağazası nerede?
merhaba hamişleerr
nabersiniisss:teytey:
demın nette dolasırken almak ıstedıgım ana kucagını gordum hemen resmını eklim dedım
cogu yenı anne adaylarında bu ana kucagından goruyorum ve soruyorumkı hem rahat hemde yenı dogan bebişler ıcın cok uygunmuş.
almak isteyenere tavsıye ederım dıyorlar ben ınsallah alıcam cok şık ve cok kullanıslıı:dance:
merhaba seren
güzel bişeye benziyor ama benim için uygun değil malesef :1no2:
boynumda düzleşme var benim.. Bebeğimi böyle taşıyamam bu yüzden..
ama diğerleri için iyi bir fikir olabilir..
hadı yaa:çok üzgünüm: olsun sende otekılerden alırsın cnm onlarda guzel hemjeyyar
hem elde hem oto koltugu ıcın kullanılabılır
bişi sorucam cansucum oto koltugunu pusetı yanı tek olarak kaca aldın :uhm:
Kızlar bebeğim 3 gündür çok seyrek hareket ediyor,hareketlerini hissetmek için dikkat kesiliyorum...
Yani günde ancak 2-3 kez falan hareket ediyor.3 gün öncesine kadar günde kaç kere dışarıdan dahi hissedilebiliyordu hareketleri.Şimdi dışarıdan da hissedilmiyor ben hissediyorum sadece.:uhm: hiç hamile değilim gibi sanki,o hareket etmeyince hamile olduğumu dahi unutuyorum.Yarın doktora mı gitsem acaba...
Çok korkuyorum bişey mi oluyor yoksa.:sm_confused:
Size de oluyor mu? Bazı günler hareket etmediği oluyor mu?2 gün 3 gün seyrek kıpırdadığı oldu mu hiç????