2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

canım geçmiş olsun..yürüyünce geçtiyse gaz sancısı olma ihtimali yüksek..bana da oluyor ölecekmişim gibi gheliyor ateş basıyor...nefes alamıyorum sanki..bir yandan da o ağrı zaten...korkma inşallah birşey yoktur..

canım oğluşun korkutmuş seni yaramaz olacak senin oğlan desene sırnaşık şey
yorulmadığın kendini zorlamadığın halde olmuş canım doktoruna bir danış bence eğer sen arayamıyorsan eşin arasın anlatsın ben de senin gibi heyecanlandığım zamanlarda eşime aratıyorum :smiley-cool:
yeniden geçmiş olsun canım umarım bir daha yaşamazsın..

Geçmiş olsun canım.. Ben de de aynı durumlar oluyor bazan... Bencede Deryanın dediği gibi gaz sancısı olma ihtimali çok yüksek.. Benim de o gün bebeğim çok hareketliyse ve ayakta fazla kaldıysam geceleri karnım patlayacak balon gibi geriliyor.. Nefes alamıyorum. Ne oturabiliorum ne de uzanabiliyorum..bir de karnımın altına kramp gbi ağrılar geliyor. Sadece ayakta iken ve yürüken biraz rahat oluyorum.. Bence sen yine de dr unu ara.. buraya yazdığın gibi anlat cnm.. bizler sadece tahmin yapabiliyoruz.. dr un en doğru bilgiyi verecektir sana...

cansu canım e-bebek mağazasına gitmeyi düşünüyorum ben de, herşey varmış funnababy inin ürünlerini de satıyor değil mi o mağaza? ben onları yakından incelemek istiyorum desenleri çok hoşuma gidiyor funnababy uyku setlerinin vs. ama netten de almak istemiyorum yakından görmem lazım :)

evet canım funna baby ürünleri de bol çeşitli olarak mevcut mağazada...

Kızlar selam;

İlk önce sayfayı açtık diyodum ama işe dalmışım, yazdıklarınızı da anca okumaktan yeni bitirdim :dance:
Nasılsınız diyeceğim ama görüyorumki sizde benim gibi rahatsızlıklarınız artıyo... Sıcaklarda başlıyo, nasıl geçireceğiz bu yazı Allah kolaylık versin hepimize ya..
Sell-in 'cim geçmiş olsun canım, inşallah ilaçla her şey yolunda gider. Güzel şeyler düşünmeye çalış canım..
Mehtapelif , bebeğinin ismi hayırlı olsun canım, ayrıca verdiğin bilgiler için de sağol. Bu site ile tanıştığımdan beri o kadar çok şey öğrendim ki Allah herkesten razı olsun.
Bu arada benim kızımın ismini de eşim daha planda yokken bulmuştu zaten. DURU olacak kızımın ismi.Allah hayırlı bi evlat nasip etsin bize ve hepinize..

güzel anneler merhaba geçmişi okuyamadım bir merhaba diyip kaçıyorum misafirim geliyor okuldan yeni geldimm arkadaşla biraz laflayacagızz :) gelince geçmişi okurum artıkk herkes iyidir inşllah hepinizi çook öpüyorumm.

merhaba hamişleerr
nabersiniisss:teytey:

demın nette dolasırken almak ıstedıgım ana kucagını gordum hemen resmını eklim dedım
cogu yenı anne adaylarında bu ana kucagından goruyorum ve soruyorumkı hem rahat hemde yenı dogan bebişler ıcın cok uygunmuş.
almak isteyenere tavsıye ederım dıyorlar ben ınsallah alıcam cok şık ve cok kullanıslıı:dance:

merhaba seren
güzel bişeye benziyor ama benim için uygun değil malesef :1no2:
boynumda düzleşme var benim.. Bebeğimi böyle taşıyamam bu yüzden..
ama diğerleri için iyi bir fikir olabilir..

merhaba seren
güzel bişeye benziyor ama benim için uygun değil malesef :1no2:
boynumda düzleşme var benim.. Bebeğimi böyle taşıyamam bu yüzden..
ama diğerleri için iyi bir fikir olabilir..

hadı yaa:çok üzgünüm: olsun sende otekılerden alırsın cnm onlarda guzel hemjeyyar
hem elde hem oto koltugu ıcın kullanılabılır
bişi sorucam cansucum oto koltugunu pusetı yanı tek olarak kaca aldın :uhm:

merhaba güzel anneler...umarım herkes iyidir.şikayetler artmaya başladı gerçi yavaş yavaş ama buna da şükür bizim yerimizde olup bu şikayetleri yaşamak içim nelerini verecekler var.Allahım kimseye aratmasın her isteyene en kısa zamanda bebek nasip etsin inşallah...

slm.kızlar hoşgeldin esracım umarım sende bebişinde iyisinizdir,benimde son günlerde biraz moralim bozuktu işte,yarında annem dönüyo ondan canım sıkkın bi şekilde bebeğim etkilenmesin diye elimden geleni yapıyorum hayırlısı artık,akşamları çok rahatsızım karnımın alt tarafında ağrı hele dün gece çok gaz sancım vardı Allah ım kazasız kurtarsın hepimizi inşallah vaktinde doğum yapmayı nasip etsin...

merhaba arladaslar dün yazdıktan sonra bi daha giremedim
moral vermeye çalışan yalnız bırakmayan arkadaslara cokkk teşekkür ederim biraz daha iyiyi Allaha şükürler olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar bebeğim 3 gündür çok seyrek hareket ediyor,hareketlerini hissetmek için dikkat kesiliyorum...
Yani günde ancak 2-3 kez falan hareket ediyor.3 gün öncesine kadar günde kaç kere dışarıdan dahi hissedilebiliyordu hareketleri.Şimdi dışarıdan da hissedilmiyor ben hissediyorum sadece.:uhm: hiç hamile değilim gibi sanki,o hareket etmeyince hamile olduğumu dahi unutuyorum.Yarın doktora mı gitsem acaba...
Çok korkuyorum bişey mi oluyor yoksa.:sm_confused:

Size de oluyor mu? Bazı günler hareket etmediği oluyor mu?2 gün 3 gün seyrek kıpırdadığı oldu mu hiç????

canım site ancak açıldı..
oto koltuğunu 129 ytl dediler
puset(araba )da 189 ytl idi..
Ama ikisini bir arada alınca 249ytl ödedim

canım bebeklerin de bizler gibi bazı günler çok hareketli bazı günler sakin olduklarını okumuştum..
içine dert olduysa bence doktorunu ara ya da bir muayene ol...
çikolata yeyip denedin mi?? çikolatadan sonra nasıldı hareketleri???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…