- 9 Eylül 2007
- 4.311
- 370
- 43
Kızlar bebeğim 3 gündür çok seyrek hareket ediyor,hareketlerini hissetmek için dikkat kesiliyorum...
Yani günde ancak 2-3 kez falan hareket ediyor.3 gün öncesine kadar günde kaç kere dışarıdan dahi hissedilebiliyordu hareketleri.Şimdi dışarıdan da hissedilmiyor ben hissediyorum sadece.:uhm: hiç hamile değilim gibi sanki,o hareket etmeyince hamile olduğumu dahi unutuyorum.Yarın doktora mı gitsem acaba...
Çok korkuyorum bişey mi oluyor yoksa.:sm_confused:
Size de oluyor mu? Bazı günler hareket etmediği oluyor mu?2 gün 3 gün seyrek kıpırdadığı oldu mu hiç????
Gülcüm panik yapma canım belki bebeğin yaşadığın stresten çok etkileniyordur geçenlerde çok stresli olduğunu yazmıştın çünkü hayatım kendini üzme yakında eşinede kavuşursun inşallah herşey daha yoluna girer ama bazen bebeklerde yorulabilirmiş o zamanlarda hareketleri seyrekleşirmiş bide hergün aynı şekilde hareket etmezlermiş canım ama için rahat değilse bi dr.una danış istersen bişey yoktur bencegenellikle süt içince çok hareketli oluyorlar bide süt içip sırt üstü uzan bakalım bi değişme olucakmı,kendini sıkma sakına.s.