Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derya canım günaydın
benim takvimimde sorun yok ilerliyor normal..
herkese günaydın hamişler bugün çok mutluyum çünkü kocişimle bir ömür boyu mutlu olmak için nikah defterine bugün imza atmıştım geçen yıl yani bugün 1. evlilik yıl dönümümŞeniz :teytey::dance::dance:
günaydın güzel eylül hamişleri:teytey:
nasılsınız umarım herkes ıyıdır...
izmirgüzeli nice mutlu yıllara sağlıklı ve hep beraber girmenizi dilerim...a.s.
mehtapcım ben hamıleyken sac boyatmaya korkanlardanım zaten doktorumda ızın vermıyor kuafor bır arkadasımda bıtkısel boya dahı olsa kımyasal ıcerıyor sonucta dedı onun ıcın hamıslıgım bıtınceye kadar boyatmıcam..yoksa hamılelıkten once 15 te bır sac boyayan bır tiptim:roflol:boya delisiyim yanı renkten renge...:roflol:
bu arada kızlar dun aksam esımle ıs cıkısında ev bakmaya gıttık 750 ytlden ucuz guzel ev yok:bbo:tabıkı ızmır ıcın soyluyorum ıstanbul daha ucuktur herhaldegezdık sınırlerımız bozuldu geldik eve...
yemek yedıgımızde saat 21.15 tı.ölmüşüm açlıktan,kıtlıktan çıkmış gibi yedim..üstüne meyve birde dondurma:1shok:
sonra gece sabaha kadar uyku yok mıde yanmasımı ararsın krampımı ararsın ne ararsan...
yanı anlıycagınız yıne sabahı sabah ettım..
kızlar ama cok sınırım bozuldu yaaa.allah kirada olanlara yardım etsın gerçekten...
Selam kızlar, herkese hayırlı günler :teytey::dance::dance::dance::dance:
İzmir güzeli, evlilik yıldönümünüz hayırlı olsun...Bende ikinci yıldönümümü kutlarken bu sene üçkişi kişi kutlayacağız....Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin.
Ya kızlar bana çoğunlukla erkek gibi diyolar...Yüzümde pek bi değişiklik yok Allaha şükür.Ama popom ve bacaklarım kalınlaştı.Ama benim kızım olacak, ayrıntılı ultrasonda da radyoloji uzmanı diğer doktorda kız dedi.Dün okuduğum yazılarda da 7.aydan sonra tam tersi denilenler olmuş. Ya ben dolap, şifonyer, kıyafet almaya da başladım. Dün eşime da anlattım, mahkemeye veririm onları, ben çok alıştım diyo..:bbo:
ah duygucummm ya istanbulda olsannn buralar daha da pahalııı bilsen kaça oturuyoruzz :1no2:
canım bana kalsa bi sene yapmayı düşünmüyodum ama aileler çok istedi baktım eşimde istiyo evliliğimin 6. ayında hamile kaldım şimdide 6. aylık hamişim ama zamanlamam süper oldu çünkü eylülde borcumuzun büyük bi kısmı bitiyo bebeğimde o zaman doğuyo ::))))) allah nasip ederse
tşk. ederim hayatım sen kaç yıllık evlisin