2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

herkese günaydın hamişler bugün çok mutluyum çünkü kocişimle bir ömür boyu mutlu olmak için nikah defterine bugün imza atmıştım geçen yıl yani bugün 1. evlilik yıl dönümümŞeniz :teytey::dance::dance:

allah mutluluğunuzu bir ömür daim etsin canımmmmm
bu arada herkese GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNN :teytey::teytey:
NABERSİNİSSSSSSS KISLARRRRRRRRRRRRR
biz iyiyiz allaha şükür ama her gece savaş verir gibi uyumaya çalışıyoruzzz kızımla
dön sağa dön sola sabah oluveriyor işte
bir de bugün doktora gidiyoruz kontroleeeeee tahlil sonuçlarımıza da bakacak doktorumuzz :dance:

canım bana kalsa bi sene yapmayı düşünmüyodum ama aileler çok istedi baktım eşimde istiyo evliliğimin 6. ayında hamile kaldım şimdide 6. aylık hamişim ama zamanlamam süper oldu çünkü eylülde borcumuzun büyük bi kısmı bitiyo bebeğimde o zaman doğuyo ::))))) allah nasip ederse

günaydın güzel eylül hamişleri:teytey:
nasılsınız umarım herkes ıyıdır...
izmirgüzeli nice mutlu yıllara sağlıklı ve hep beraber girmenizi dilerim...a.s.

mehtapcım ben hamıleyken sac boyatmaya korkanlardanım zaten doktorumda ızın vermıyor kuafor bır arkadasımda bıtkısel boya dahı olsa kımyasal ıcerıyor sonucta dedı onun ıcın hamıslıgım bıtınceye kadar boyatmıcam..yoksa hamılelıkten once 15 te bır sac boyayan bır tiptim:roflol:boya delisiyim yanı renkten renge...:roflol:

bu arada kızlar dun aksam esımle ıs cıkısında ev bakmaya gıttık 750 ytlden ucuz guzel ev yok:bbo:tabıkı ızmır ıcın soyluyorum ıstanbul daha ucuktur herhalde:KK43:gezdık sınırlerımız bozuldu geldik eve...
yemek yedıgımızde saat 21.15 tı.ölmüşüm açlıktan,kıtlıktan çıkmış gibi yedim..üstüne meyve birde dondurma:1shok:
sonra gece sabaha kadar uyku yok mıde yanmasımı ararsın krampımı ararsın ne ararsan...
yanı anlıycagınız yıne sabahı sabah ettım..

kızlar ama cok sınırım bozuldu yaaa.allah kirada olanlara yardım etsın gerçekten...

günaydın güzel eylül hamişleri:teytey:
nasılsınız umarım herkes ıyıdır...
izmirgüzeli nice mutlu yıllara sağlıklı ve hep beraber girmenizi dilerim...a.s.

mehtapcım ben hamıleyken sac boyatmaya korkanlardanım zaten doktorumda ızın vermıyor kuafor bır arkadasımda bıtkısel boya dahı olsa kımyasal ıcerıyor sonucta dedı onun ıcın hamıslıgım bıtınceye kadar boyatmıcam..yoksa hamılelıkten once 15 te bır sac boyayan bır tiptim:roflol:boya delisiyim yanı renkten renge...:roflol:

bu arada kızlar dun aksam esımle ıs cıkısında ev bakmaya gıttık 750 ytlden ucuz guzel ev yok:bbo:tabıkı ızmır ıcın soyluyorum ıstanbul daha ucuktur herhalde:KK43:gezdık sınırlerımız bozuldu geldik eve...
yemek yedıgımızde saat 21.15 tı.ölmüşüm açlıktan,kıtlıktan çıkmış gibi yedim..üstüne meyve birde dondurma:1shok:
sonra gece sabaha kadar uyku yok mıde yanmasımı ararsın krampımı ararsın ne ararsan...
yanı anlıycagınız yıne sabahı sabah ettım..

kızlar ama cok sınırım bozuldu yaaa.allah kirada olanlara yardım etsın gerçekten...

ah duygucummm ya istanbulda olsannn buralar daha da pahalııı bilsen kaça oturuyoruzz :1no2:

Selam kızlar, herkese hayırlı günler :teytey::dance::dance::dance::dance:

İzmir güzeli, evlilik yıldönümünüz hayırlı olsun...Bende ikinci yıldönümümü kutlarken bu sene üçkişi kişi kutlayacağız....Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin.

Ya kızlar bana çoğunlukla erkek gibi diyolar...Yüzümde pek bi değişiklik yok Allaha şükür.Ama popom ve bacaklarım kalınlaştı.Ama benim kızım olacak, ayrıntılı ultrasonda da radyoloji uzmanı diğer doktorda kız dedi.Dün okuduğum yazılarda da 7.aydan sonra tam tersi denilenler olmuş. Ya ben dolap, şifonyer, kıyafet almaya da başladım. Dün eşime da anlattım, mahkemeye veririm onları, ben çok alıştım diyo..:bbo:

Kızlar bide benim kan grubum A(-) . Doktor 28.haftada Anti D iğnesi bir doz, doğumdan 72 saat sonrada bi Anti D iğnesi demişti.Yada sadece doğumdan sonra çocuğun kanına bakarız o'da (-) ise gerek olmaz demişti..
Bununla ilgili bilgisi olan var mı? (-) olanlar size ne dedi doktor? Nasıl yapılacak?

Selam kızlar, herkese hayırlı günler :teytey::dance::dance::dance::dance:

İzmir güzeli, evlilik yıldönümünüz hayırlı olsun...Bende ikinci yıldönümümü kutlarken bu sene üçkişi kişi kutlayacağız....Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin.

Ya kızlar bana çoğunlukla erkek gibi diyolar...Yüzümde pek bi değişiklik yok Allaha şükür.Ama popom ve bacaklarım kalınlaştı.Ama benim kızım olacak, ayrıntılı ultrasonda da radyoloji uzmanı diğer doktorda kız dedi.Dün okuduğum yazılarda da 7.aydan sonra tam tersi denilenler olmuş. Ya ben dolap, şifonyer, kıyafet almaya da başladım. Dün eşime da anlattım, mahkemeye veririm onları, ben çok alıştım diyo..:bbo:

selam nuray hoşgeldin canım..
benim de aynı senin gibi yüzümde değişiklik olmadı hatta cildim daha pürüssüz oldu sengözlerimebaksanab kız erkek denildiğinde yanlışlık olduğunu çok nadir duyuyorum canım öyle olsa bile ne yapalım pembiş pembiş giydiririz artık oğlanlara da yerimseniben

allah kirada olanların yardımcısı olsun canlarım allaha binlerce kez şükür kendi evim var allah olmayanlara inş. hayırlısıyls verir kiranın ne demek olduğunu biliyorum çünkü annemler kirada oturuyolar daha bu arada tebrikleriniz için çok çok tşk. allah sizlerinde bebişlerinizle birlikte mutluluklarınızı daim etsin

mrb kızlar! benimde bir kızım olacak.Doğumda 10 eylül inş.Geçmişi okudum,hepiniz çok güzel bi enerjiye sahipsiniz,umarım herşey gönlünüzce olur,bende ilk defa anne olucam,sanıyordumki bu endişeler sadece bende var,sizleri okuyunca rahatladım biraz,annelik hangi yüreğe girmişse o yüreği yumuşacık yapmış,çok duygulandım

Saol mervecim;

Valla geçen aslı falan 7.ayda değişen varmış yazınca acaip oldum.Eşime de bi kere söyledim, oda aklına kazıdı, ikidebi söylüyo...Olabilir mi? diye:dance: Napalım artık aldıklarımızla idare eder.:dance::dance:
Allah hayırlı eli ayağı düzgün bi evlat nasip etsin de..

Eylül meltemi selam canım; hoşgeldin aramıza..Hayırlı olsun bebeğinde.

Kızlar aranızda (-) kan gruplu olan yok mu hiç? Doktorunuz ne dedi iğne için? :1no2::1no2:

canım bana kalsa bi sene yapmayı düşünmüyodum ama aileler çok istedi baktım eşimde istiyo evliliğimin 6. ayında hamile kaldım şimdide 6. aylık hamişim ama zamanlamam süper oldu çünkü eylülde borcumuzun büyük bi kısmı bitiyo bebeğimde o zaman doğuyo ::))))) allah nasip ederse

Hay maşallah.Valla değil aileler 70 milyon gelse beni 4 yıl çocuk yapmama fikrinden caydıramazlardısırnaşık şey.Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.:nazar:

tşkler nunuu! bu cinsiyet konusu bizdede var,benim eşimin baştan beri içine doğan erkekti,kızımız olacağına tam inanmış deil doğuma kadar inanmam diyor ayrıntılıda bile kız çıktı,herseferinde açıp gösteriyo bizim kız hala babası emin deil,bak kızı küstüreceksin diyorum,üzülüyor bu seferde..

X