2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

Gülcüm panik yapma canım belki bebeğin yaşadığın stresten çok etkileniyordur geçenlerde çok stresli olduğunu yazmıştın çünkü hayatım kendini üzme yakında eşinede kavuşursun inşallah herşey daha yoluna girer ama bazen bebeklerde yorulabilirmiş o zamanlarda hareketleri seyrekleşirmiş bide hergün aynı şekilde hareket etmezlermiş canım ama için rahat değilse bi dr.una danış istersen bişey yoktur bencegenellikle süt içince çok hareketli oluyorlar bide süt içip sırt üstü uzan bakalım bi değişme olucakmı,kendini sıkma sakına.s.

kızlar benimde derdim var banada moral verin lütfen...Benim karnım sertleşiyor 20 sn sonra gevşiyor.Bazen sık sık bazen seyrek oluyor kimi zaman 20 dk da bir oluyor kimi zaman saatlerce olmuyor.O 20 dk da bir olduğunda çok panik yapıyorum.Mommy, günde 4 defa hissetsen yeter dedi benim doktorum.Bazen bebek hareketli oluyor ama tekme atmadığı için hissetmiyoruz.ve bebek büyüyor yeri ve alanı daralıyor bu haftadan sonra daha seyrek ama daha sert vuruşlar hissedecekmişiz.

Son düzenleme:

Tabi ki canımm
Allaha şükürler olsun ki bu sıkıntıları yaşıyoruz..
Ben tam bir yıl boyunca bebek geldi mi diye her ay neler yaşadım... Allaha şükürler olsun ki bebeğimi bana verdi... Sağlıkla da dünyaya getiricem inşallahh Allah ın izniyle...
önemli bir sorun olmadıkça herşeyi çekmeye razıyım ben..Yeter ki oğluşum iyi ve sağlıklı olsunn

Geçmiş olsun sedacım valla ne dicemi bilemiyorum ama öncelikle panik yapma bu haftalardan itibaren yalancı doğum sancıları başlıyormuş ya belki ondandır ama çok önemli bişey değildir çünkü 4-5 dk.da bir bu kasılmaları hissetmedikçe bildiğim önemli değil,bulantın,adet sancısına benzer ağrıların,artan koyu renkli akıntın ve en önemlisi kanaman olmadığı sürece korkma demişti bana dr.um sende korkma ama içinde şüphen varsa dr.unu ara bitanema.s.

1 yıl kolay değil tabiki,beklemek nekadar zordur kimbilir...ama çok şükür hepimiz bu günlere ulaştık inşallah hayırlısıyla,sağlıkla bebeklerimize de kavuşuruz canım a.s.

merhaba arkadaşlar...
Gülşah canım karşılaşamıyoruz ne zamandır nasılsın görüşmeyeli ?

cansu sağol bilgin için hafta sonu e-bebek mağazında olacağım :)

slm mommmy ,bence hic vakit kaybetmeden dr.git.cünkü artik bu aylardan sonra bizim bebegin hareketlerini daha cok hissetmemiz lazim.umarim önemli degildir ama sen yinede tedbiri elden birakma.ilk 3 ay tehlikeli oldugu gibi son 3 ayda tehlikeli.
güzel haberlerini bekliyorum,öptüma.s.

cnm ben de sürekli hissetmiyorum hareketlerini bazı günler sık sık bazen de seyrek hissediyorunm
hafta hafta gebelik var ya gebelik sitelerinde 26. haftadan itibaren doğum kasılmalrı baslıyomuş öyle yazıyo
karnındaki sertleşmeyi kesinlikle dr na sor cnm ihmal etmeye gelmez benim karnım çok sertmiş o yüzden uterus kas gevşetici verdi 2 günden beri onu kullanıyorum drunu aradınmı hiç sertleşme için cnm

gül canım ben de sedanın dediği gibi; son bir haftadır daha seyrek ama daha sert hareketler hissediyorum dönüyor sanki bir de gülşahla cansu nun dediği gibi ; çikolata yersem ya da süt içersem başlıyor kıpırdamaya..

Kizlar bence bu son aylardada ilk aylarda oldugu gibi dikkat etmemiz lazim,özellikle bebegimizin hareketlerini iyi takip etmemiz lazim.Allah tüm bebisleri korusun.

Canim,yok diyebilirim,Ailem burada degil muglada,gerci annemle babam doguma gelecekler ama daha cok var.böyle iste yalnizlik zor.

tabi canım gurbettesin bir de Allah kolaylık versin ama artık bebişin geliyor hayırlısıyla o sana arkadaş olacak annesi :sm_cool: evet canım bu aylarda daha dikkatli olmamız gerekiyor azıcık kendimi yorsam her yerim ağrımaya başlıyor ama iş yapmadan da duramıyorum ki ben, kafama taktığım işi yapmam lazım o zaman da ağrılar kaçınılmaz oluyor Allah sağlık versin hepimize inşAllah kalan günlerimizi de sağlıkla atlatmayı nasip etsin..

mrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza,bende bir eylül annesi olacağım inş.ismim meltem.Hepinize hayırlı doğumlar dilerim

hoşgeldin meltem :)
nasılsın ? memnun oldum benim ismim de Merve..
bebişinin cinsiyeti ne canım benim kızım olacak inşAllah..

Seda panik yapmana gerek yok,benim de kasılmalarım oluyor sanki bebek gelip karnımın bir yerinde toplanıyor gibi oluyor gün içinde 2-3 kez olduğu bile oluyor valla ben onları bile bebk hareketinden sayıyorum artık..
Kızlar tatlı yiyorum sürekli,zaten hiç bırakamadım şekerli şeyler yemeyi ama acaba bebeğim de alıştımı artık tatlıya da tepki vermiyor şımarık şey canı isterse eğer bir iki kez vuruyor o kadar....

valla ben ne zaman süt içsem yada tatlı bişeyler yesem özellikle çikolata kıpır kıpır oluyo haaa bu arada meyveyi de çok seviyoruz çilekten sonra dans etmeye başlıyo resmen kızım da anası gibi oynak olacak heralde babamızda diyo zaten ben seni zor zapdediyorum durduramıyorum ikincisidemigeliyo bu bana haksızlık diyo onlar iyi olsunlarda gerisi boş bence

bende özellikle tuvalete çıkacağım zaman vajinaya doğru baskı yapıyo sanki çıkıcakmış gibi oluyo ama tuvalete çıkınca geçiyo

mrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza,bende bir eylül annesi olacağım inş.ismim meltem.Hepinize hayırlı doğumlar dilerim

Hoşgeldin meltem aramızaa.s. sanırım sen çıkmışsın ama geçmişi okursasn görürsün sanırım. ne zaman doğum? cinsiyetine bebişinin bizimle paylaşırmısın???

eylül kızları kıpır kıpır olacak sanırım.. benim bicirik de kıpır kıpır gece bile uyandırıyor. ordan oraya karnımın her yerini dolaşıyor. bu sene kızlar fazla galiba denilenler olacak erkek nesli azalacaksırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…