- 9 Eylül 2007
- 4.311
- 370
- 43
Kızlar bebeğim 3 gündür çok seyrek hareket ediyor,hareketlerini hissetmek için dikkat kesiliyorum...
Yani günde ancak 2-3 kez falan hareket ediyor.3 gün öncesine kadar günde kaç kere dışarıdan dahi hissedilebiliyordu hareketleri.Şimdi dışarıdan da hissedilmiyor ben hissediyorum sadece.:uhm: hiç hamile değilim gibi sanki,o hareket etmeyince hamile olduğumu dahi unutuyorum.Yarın doktora mı gitsem acaba...
Çok korkuyorum bişey mi oluyor yoksa.:sm_confused:
Size de oluyor mu? Bazı günler hareket etmediği oluyor mu?2 gün 3 gün seyrek kıpırdadığı oldu mu hiç????
merhaba güzel anneler...umarım herkes iyidir.şikayetler artmaya başladı gerçi yavaş yavaş ama buna da şükür bizim yerimizde olup bu şikayetleri yaşamak içim nelerini verecekler var.Allahım kimseye aratmasın her isteyene en kısa zamanda bebek nasip etsin inşallah...
kızlar benimde derdim var banada moral verin lütfen...Benim karnım sertleşiyor 20 sn sonra gevşiyor.Bazen sık sık bazen seyrek oluyor kimi zaman 20 dk da bir oluyor kimi zaman saatlerce olmuyor.O 20 dk da bir olduğunda çok panik yapıyorum.Mommy, günde 4 defa hissetsen yeter dedi benim doktorum.Bazen bebek hareketli oluyor ama tekme atmadığı için hissetmiyoruz.ve bebek büyüyor yeri ve alanı daralıyor bu haftadan sonra daha seyrek ama daha sert vuruşlar hissedecekmişiz.
Tabi ki canımm
Allaha şükürler olsun ki bu sıkıntıları yaşıyoruz..
Ben tam bir yıl boyunca bebek geldi mi diye her ay neler yaşadım... Allaha şükürler olsun ki bebeğimi bana verdi... Sağlıkla da dünyaya getiricem inşallahh Allah ın izniyle...
önemli bir sorun olmadıkça herşeyi çekmeye razıyım ben..Yeter ki oğluşum iyi ve sağlıklı olsunn
slm mommmy ,bence hic vakit kaybetmeden dr.git.cünkü artik bu aylardan sonra bizim bebegin hareketlerini daha cok hissetmemiz lazim.umarim önemli degildir ama sen yinede tedbiri elden birakma.ilk 3 ay tehlikeli oldugu gibi son 3 ayda tehlikeli.Kızlar bebeğim 3 gündür çok seyrek hareket ediyor,hareketlerini hissetmek için dikkat kesiliyorum...
Yani günde ancak 2-3 kez falan hareket ediyor.3 gün öncesine kadar günde kaç kere dışarıdan dahi hissedilebiliyordu hareketleri.Şimdi dışarıdan da hissedilmiyor ben hissediyorum sadece.:uhm: hiç hamile değilim gibi sanki,o hareket etmeyince hamile olduğumu dahi unutuyorum.Yarın doktora mı gitsem acaba...
Çok korkuyorum bişey mi oluyor yoksa.:sm_confused:
Size de oluyor mu? Bazı günler hareket etmediği oluyor mu?2 gün 3 gün seyrek kıpırdadığı oldu mu hiç????
kızlar benimde derdim var banada moral verin lütfen...Benim karnım sertleşiyor 20 sn sonra gevşiyor.Bazen sık sık bazen seyrek oluyor kimi zaman 20 dk da bir oluyor kimi zaman saatlerce olmuyor.O 20 dk da bir olduğunda çok panik yapıyorum.Mommy, günde 4 defa hissetsen yeter dedi benim doktorum.Bazen bebek hareketli oluyor ama tekme atmadığı için hissetmiyoruz.ve bebek büyüyor yeri ve alanı daralıyor bu haftadan sonra daha seyrek ama daha sert vuruşlar hissedecekmişiz.
kolay gelsin canım yakınlarında kimse de yoksa yardımcı olacak daha zor olur ..
Gül hoşgeldin canım..
Canim,yok diyebilirim,Ailem burada degil muglada,gerci annemle babam doguma gelecekler ama daha cok var.böyle iste yalnizlik zor.
mrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza,bende bir eylül annesi olacağım inş.ismim meltem.Hepinize hayırlı doğumlar dilerim
valla ben ne zaman süt içsem yada tatlı bişeyler yesem özellikle çikolata kıpır kıpır oluyo haaa bu arada meyveyi de çok seviyoruz çilekten sonra dans etmeye başlıyo resmen kızım da anası gibi oynak olacak heralde babamızda diyo zaten ben seni zor zapdediyorum durduramıyorum ikincisidemigeliyo bu bana haksızlık diyo onlar iyi olsunlarda gerisi boş bence