hostescim çok sevindim senin adına benim de biraz kanamam oldu.ama bu kırmızı kan değildi pembe pembe ve aralıkla yani her wc ye gittiğimde silindiğimde oluyodu 3 gündür var.dr a gittim bebeğin kalbi atıyodu,nasıl rahatladım anlatamam.ben de 11 haftalığım ama çok korkuyorum.dr eğer kanama artarsa hastaneye yatırırız seni dedi,soracağım şey şu hastanede serum mu takıyolar ve bu ne işe yarıyo.dr um ha evde yattın ha da hastanede ama rahmin biraz rahatlar dedi.dilerim rabbimden ALLAH herkesin bebişini korusun
selamlar kızlar bişii sorucam sizlere bende tuhaf bir mide yanması ve sanki midemin üstüne bir ağırlık çökmüşcesine bir his oluyor sizdede oluyormu
rica ederim ne demek 5 ekim diye girdim oyüzden 12 +6 ...
Kevseer noldu kıs öldüm meraktan hala gelmedinmi doktordannn.
arkadaşlar merhabe inşallah bende ekim annesi olacam
selamlar kızlar bişii sorucam sizlere bende tuhaf bir mide yanması ve sanki midemin üstüne bir ağırlık çökmüşcesine bir his oluyor sizdede oluyormu
ya kıslaarrr ben şu cetveli yapamıyorum.bilen varsa 17 ekim doğum tarihi tabi rabbim izin verirse.cetveli yapıyoum ama kontrol paneline yapıştırıyom olmuyoo.bana yardım edin noluurra.s.
ayy ne güzel büyümüş onları görmek kadar güzel bişey yok ama doktorlar demiyomu 1 ay sonra gel halbuki 1 ay çok görmeden durmakdestinacım çok sağol merakın için. doktora gittim canımda doktordan sonra kayınvalidemlere gittik onlar uzak oturuyorlar biraz onlara kaldık bir gece anca haber verebildim. ayy bebişim kocaman olmuş kız nasıl haraket ediyor zıplıyor sürekli. bide ilk gittiğimzde uyanıktı ben elimi başımın üstüne koydum öyle izliyordum bebeği oda aynısını yapıyor hatta doktorum diyorki annesinin yaptığı şeyleri yapıyor. bu arada cinsiyeti için hiçbirşey demedi canım 2 hafta sonra tahmin ederim 1 ay sonra tam net söylerim dedi.
nisacım kopyala yap sağdan yapıştır kontrol panelindeki bölümünne yalnız banada kevser arkadaşım yaptıydı ama ben yanlış yeri 3 kere kopyaladığıma hiç yapıştırmadı 4.üde doğru yeri kopyaladım sonra oldu tarihimiz aynı ikili testini ne zaman yapıcan
ikili yaptınmı canım senyağmurcum sol cvabın için ama nereyi kopyalayacağım sorun orda:çok üzgünüm:canım cuma günü kontrolüm var.dr.um geldiğinde önce bir ultrasona bakarız ve yapılacak tahlillerini yaptırmamız lazım dedi.sen yaptırdın mı?
ikili yaptınmı canım sen
ne tahlili canım