2008 Ekim Anneleri

selamlar kızlar bişii sorucam sizlere bende tuhaf bir mide yanması ve sanki midemin üstüne bir ağırlık çökmüşcesine bir his oluyor sizdede oluyormu

nisa77 canim, hastaneye yatmak , vucudun yeniden suya kavusmasi icin oncelikle. Siddetli kusmalar ve kanamalar vucudu susuz birakiyor ki bu da bebek in ihtiyaci olan sivi,kan ve oksijenin azalmasina sebep oluyor, genelde susuzlugun miktarini olcmek icin idrarda keton ariyorlar, sonra kan aliniyor ve hemoglobin olculuyor, anemik bir durum var mi gozleniyor, yine serumuna mide kasilmalarini onleyen bir ilac katiliyor ki kusma ve bulanti azalsin. kanama siddetli ise cok kan kaybi tansiyonun ani dusmesine neden oluyor, bu da goz karamasi bayilma yapar ki dusmek tehlikeli, ayni zamanda transvaginal ultrasound la bebek rahim ve kalp atislari gozleniyor, tabii doktorun hastenede yatmanin gerekli olduguna karar veren tek kisi, boylelikle musehade altinda tutuluyorsun, umarim hicbirzaman ihtiyacin olmaz, sevgiler, bebegin ve sen saglikla kalin.

selamlar kızlar bişii sorucam sizlere bende tuhaf bir mide yanması ve sanki midemin üstüne bir ağırlık çökmüşcesine bir his oluyor sizdede oluyormu

sampiyoncum, mide yanmasi hamileligin en populer sikayetlerinden beri, eminim cok hamilede oluyordur, erken aylarda yasamayan sansli hamisler bile gebeligin son uc ayinda mutlaka yasar, yani dert etme derim. Vucudunda artan hamilelik hormonlari, ozellikle progestron kaslari relax a gecirmekte sorumlu hormon, boyle olunca da gevseyen mide ve bagirsak kaslarindan dolayi hazimsizlik mide de eksime, yiyeceklerin uzun zaman midede hazmolmadan kalmasi yanma ve cesitli gastro sikayetlere neden oluyor, hatta hamilelikte yasanan kabizlik da bunun sonucu olusuyor. bazen yiyeceklerin bogazina geri geldigini yada agzina asit geldigini hissetmen , gogus kemiginin tam altindaki agirlik ve yanma da yine bunun sonucu olusan asidik reflu yaratabiliyor. Ben bu sikayetlerim icin doktorumun verdigi gaviscon surup kullaniyorum cok etkili, bunun icin rene duo surup kullananlarin da cok oldugunu duydum, bu sikayetlerin ilaci aslinda hayat kurtaran basit bir surup, eminim doktorunun tavsiyesi ile sen de alarak rahatlarsin, sen ve bebegin saglikla kal, sevgiler

ya kıslaarrr ben şu cetveli yapamıyorum.bilen varsa 17 ekim doğum tarihi tabi rabbim izin verirse.cetveli yapıyoum ama kontrol paneline yapıştırıyom olmuyoo.bana yardım edin noluurra.s.

şampiyoncum hemde ne yanma yatırmıyo bile ilaç kullanmıyorum ama mutlaka ağrı yaptığında süt içiyorum sıcak o biraz rahatlatıyor, millet daha erken diyo ama bbenim midem acayip ağrıyo ve yanıyo hatta okadar ağrıdıki 2 gece önce hiç uyuymadım

ya kıslaarrr ben şu cetveli yapamıyorum.bilen varsa 17 ekim doğum tarihi tabi rabbim izin verirse.cetveli yapıyoum ama kontrol paneline yapıştırıyom olmuyoo.bana yardım edin noluurra.s.

nisacım kopyala yap sağdan yapıştır kontrol panelindeki bölümünne yalnız banada kevser arkadaşım yaptıydı ama ben yanlış yeri 3 kere kopyaladığıma hiç yapıştırmadı 4.üde doğru yeri kopyaladım sonra oldu tarihimiz aynı ikili testini ne zaman yapıcan

ayy ne güzel büyümüş onları görmek kadar güzel bişey yok ama doktorlar demiyomu 1 ay sonra gel halbuki 1 ay çok görmeden durmak

mrb ben 11+2 oldm ve karnımda çok gerilme hissediyorum ve kaslarım ağrıyor sanki yan yatarken özellikle sizlerin de karnınıda gerilmelar başladımı buarada ben yaklaşık 10gündür düzenl olarak koyu kahve rengi leke görüyorum dr. bi sorumn yok dedi ama içim rahat deği

nisanura
ben dikkat etiim hep adet zamanlarımda ağrı oluyor gerilme yok yalnız her bünye farklı tepki veriyor untma benimde mide ağrım ve yanmam çok mesala kahverengi tehlikeli değil diye biliyorum birde 12. haftada yolk kesesi yerini bırakırmış ondan olabilirmiş ama dinlen ve mutlaka doktoruna sor canım

kevsercim çok sevindim bebişini görmene bizde çarşamba gidiceğiz hayırlısıyla seninkini söylemediyse cinsiyetiyle ilgili bişiy benimkine hiç söylemez benim bebek seninkinden küçük.bu arada sonuçları ne zaman alcan kaç kilosun itiraf etnaniknanik

yağmurcum sol cvabın için ama nereyi kopyalayacağım sorun orda:çok üzgünüm:canım cuma günü kontrolüm var.dr.um geldiğinde önce bir ultrasona bakarız ve yapılacak tahlillerini yaptırmamız lazım dedi.sen yaptırdın mı?

Ayyyyyyyyyyyyyyyy Destinaciimmmmmmmm Yaptimmmmmmmm :teytey:çokk Teşekkürler Canimn Içi:teytey:

ikili yaptınmı canım sen
ne tahlili canım

yok canım ben ctesi yapıcam ikili testi aynıyız canım tarih olarak 12 hafta bir günlük olcak ctesi umarım tahlillerimiz temiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…