2008 Ekim Anneleri

ana kim geldii:1shok:ben diyorum bugün kaçakların gelme günü nasılsın canım napıyosun niye hiç uğramıyosun şişirdinmi göbeği biraz..coksekeriremsu

göbek ve popo bayağı büyüdü, kendimi çok garip hissediyorum ya bu görüntüye alışamadım henüz ama göbek hergün büyüyo :roflol:

işler yoğun malesef siteye de uğrayamadım.. belki konuşulmuştur ama bişey soracağım, benim bebeğim sanki biraz fazla hareket ediyor gibi geliyor bana.. sizde durum nasıl acaba..

:roflol::roflol:haha vella celen duymasın ..hatun oynamıyo az oynuyo diye geziyo buralarda..benimkide baya hareketli dbestcim ya oynamasında problem yok boşver..şu göbüşünde koy bakalım vesikalını..

merhaba dbest.ne güzel işte bebeğinin çok hareket etmesi.benimkide az hareket ediyo.o yüzden endişeleniyorum.tembelmi olcek ne:1rolleyes:

ama benim kız da fazla hareketli ya sürekli tekmeliyor.. ben de fazla hareket etmesi iyi diye biliyorum ama insan tedirgin oluyor işte.. bazen hiç durmaksızın 1 saate yakın hareket ediyor kuduruk kızım benim :)

ya benim oğlum 10 dk tekmelese havalara uçuyorum.gerçi annem sen de öyleydin diyor.hareket etmem için neler yapıyomuş kadıncağızsüprizzzzz.o dönemler ultrason da yok tabii.meraktan çatlıyomuş kadın bişeymi oldu acaba diye.bizler yine şanslıyız valla.her türlü bilgi elimizin altında.her ay bebişleri görüyoz çok şükürr..

ama benim kız da fazla hareketli ya sürekli tekmeliyor.. ben de fazla hareket etmesi iyi diye biliyorum ama insan tedirgin oluyor işte.. bazen hiç durmaksızın 1 saate yakın hareket ediyor kuduruk kızım benim :)

valla aynen benim oğlan da kuduruk, durmadan tekmeliyo, hiç mi yorulmuyo bilmem :uhm:

senle ben bekçi zatii:mymeka:
bunlar hafta içi kocalarına saymadık laf bırakmıyolar hafta sonlarıda adamları bırakıp iki dakka foruma gelemiyolar:roflol::roflol::roflol:

senle ben bekçi zatii:mymeka:
bunlar hafta içi kocalarına saymadık laf bırakmıyolar hafta sonlarıda adamları bırakıp iki dakka foruma gelemiyolar:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: ay ne fesatsın güldürdün beni ayol, allah da seni güldürsün

destina4 destina4 ekim anneleri topiğinden bekleniyorsunuz

kızım nerdesin sen yaaaaaaaa nerlerde kırıştırıyon, başka yerlere takılıyon dimiiiiiii klava:klava:klava:klava:klava:

selam kızlar ben geldimmm
gezenti arkadaşınız bugün yine sakarya yı fethetti ya kızlar her yer bi indirimde çıldırmamak mümkün deil
C&A dan yine çok güzel iki takım aldım ama birine öle bayıldım ki anlatamam önceden d görmüştüm ama indirime girmiş 35 ten 19 a düşmüş hemen atladım fotosunu çekip koyarım şimdik kocam yanımda yalnız bi zamanda yapmalıyım sonra her aldığını internet alemine yayıyon diye dalga geçiyo

kızlar bi de bi mobilya takımı beğendim anlatamam tweety li bir tane yurtdışı için örnek üretilmiş fiyatı belli değildi pazartesi tekrar arayın fiyat söyliyim dedi eşim de çok beğendi
dua edin de uçuk bi fiyat sölemesinler de alalım yoksa aklım hep onda kalcak valla:çok üzgünüm:

phatosh cum başınız sağolsun canım allah kalanlarına sabır versin ölüm de doğum da hayatın bi gerçeği yine de sevdiklerimizi kaybetmenin acısını hafifletmiyor maalesef

kıs yok benim cadıya bakıyom arada...

valla bi uğrayan yok görüyomusun ee ben bunun hesabını sormazmıyım onlardann:dilcikar:

kıs yok benim cadıya bakıyom arada...

valla bi uğrayan yok görüyomusun ee ben bunun hesabını sormazmıyım onlardann:dilcikar:

bak bi de üste bastırma gördüm seni başka yerlerde kırıştırırken hemi bak edhak gelmiş bi de kimse yok diyon klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…