göbek ve popo bayağı büyüdü, kendimi çok garip hissediyorum ya bu görüntüye alışamadım henüz ama göbek hergün büyüyo :roflol:
işler yoğun malesef siteye de uğrayamadım.. belki konuşulmuştur ama bişey soracağım, benim bebeğim sanki biraz fazla hareket ediyor gibi geliyor bana.. sizde durum nasıl acaba..
ama benim kız da fazla hareketli ya sürekli tekmeliyor.. ben de fazla hareket etmesi iyi diye biliyorum ama insan tedirgin oluyor işte.. bazen hiç durmaksızın 1 saate yakın hareket ediyor kuduruk kızım benim :)
hişşttt nerdesiniz gıı ine cine top oynatıyonuz burda..klava:
senle ben bekçi zatii:mymeka:
bunlar hafta içi kocalarına saymadık laf bırakmıyolar hafta sonlarıda adamları bırakıp iki dakka foruma gelemiyolar:roflol::roflol::roflol:
ay bende onu okudum şimdi niye yaramasın gızz fantezi olurrjeyyarjeyyarjeyyar
merhaba herkese.bugün benim için garip bi gün oldu gerçekten.uzun zamandır hazırlandığımız sünnetimiz vardı buakşam.eşimin teyzesinin torunu sünnet olacaktı.eşim senelik iznini bile bugüne ayarlamıştı.ancak sabah öğrendikki teyzesinin eşi gece vefat etmiş.çok tatlı bi eniştemizdi.şimdi herkes cenazeye gitti.tabiki sünnet iptal oldu.ben etkilenirim diye evde bıraktılar doğal olarak..zaten dayanamam.içim sıkıldı.belki kafam dağılır diye bi gireyim dedim.üzüntü yapmamam gerek ya.evde boş boş dolanmak iyi gelmedi..senağlama
kıs yok benim cadıya bakıyom arada...
valla bi uğrayan yok görüyomusun ee ben bunun hesabını sormazmıyım onlardann:dilcikar: