2008 Ekim Anneleri

hoş geldinngamyoncuiremsu
aldıklarınıda güle güle kullan şimdiden..

kıs sen ne diyonn nerelerde gezecem kızlara moral veriyom işte doğurim bende yapcam vidane daha deyiişakkıdı

hani kıs bukadarcık mıyız bende koştur koştur geldim eve girdiğim gibi bilgisayarı açtım muhabbetinize doyum olmuyo valla zaten doğru dürüst sayfa bilem birikmemiş
bari biraz uzanıyım da ayaklarımı dinlendiriyim ölüyom valla yorgunluktan
öptüm hepinizi şekerler...

hoş geldinngamyoncuiremsu
aldıklarınıda güle güle kullan şimdiden..

kıs sen ne diyonn nerelerde gezecem kızlara moral veriyom işte doğurim bende yapcam vidane daha deyiişakkıdı

bende yapcam, tayyip babanın sözünü tutcam, 3 taneden aşağısı kurtarmıyo :roflol:

güanydın kızlar tembeller sizi daha kimse girmemiş ilk mesaj bizdena.s.
edhakcım aldıkların hayırlı olsun güle güle kullanın emi ee artık aldıklarını bebişin pusetine koyar öyle sürersin evin içindesırnaşık şey

themis çok geçmiş olsuncanım hamileyken ilaç da vermiyolar çok zor oluyo soğuk su mu içtin yaz aylarında buyüzden çok görülüyomuş faranjit kendine iyi bak emi

dbest bence de bebeğin hareketli olması iyi benimki de bi ara akşam 9 da başlıyodu 12ye kadar tekmeliyodu şimdi daha farklı günden güne farklılaşıyo hareketleri aman hareket etsinler de ne yaparlarsa yapsınlar
bu arada geçen ben bebişin boyunu ölçtümnaniknanik nasıl mı şöyle yan yatarken benim kızın karnımın iki tarafından aynı anda hareketini hissediyorum tahminim biri kafası biri de ayakları ben de kalktım mezurayı aldım hareketlerin olduğu arayı ölçtüm 29cm geldi gerçi biraz kısa gibi ama neyse eşim çok güldü halime:roflol:

benneyaptımkibekle bekle kimse gelmedi biz de gidiyoz hadi byee herkese iyi pazarlarr

destina4 destina4 ekim anneleri topiğinden bekleniyorsunuz

kızım nerdesin sen yaaaaaaaa nerlerde kırıştırıyon, başka yerlere takılıyon dimiiiiiii klava:klava:klava:klava:klava:

slm canım sana geçenlerde yazmıştım okumadın mı yoksa sen Denizlilimisin yoksa iş dolayısıylamı ordasın?benim babamda Denizlili mrk ettim.sende sanırım benim gibi ekim sonu doğum yapacaksın topikten anladığım kadarıyla öpüyoruzzzzzzzzzzzzzz siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1hug:

şekerim yavrum ben mesajına cevap vermiştim ama o kadar mesajn arasında kayboldu sanırım, ben doğma büyüme denizliliyim, sen nerelisin neerede oturuyosun şekerim, kısmet olursa ekim sonu kasım başı gibi doğum yapacam, ben de seni öpüyorum cicişimmmm, görüşmek üzereeeeee :1hug:

iyi pazarlar güzel ekim anneleri bugün hiçbiriniz kocacığınız yanından kalkıp da bilgisayar başına oturmamış bakıyım
bak destina yoklama yapıyom
destina??..............yok ...........sıfır:roflol::roflol:
themis??..............hasta-raporlusenağlama
çakıltaşım??..........hafta içi çok çalıştı 1 günlük tatili hak ettia.s
celen??........o gezenti yine ağrım var diyip kocasını kandırmış gataya gitmiştir mübarek doğursa bu kadar çok görmez herhaldfisfisfis
ibolya??.........dün akşam gece vardiyasında ekim annelerini bekliyodu yarım gün izinli
nisanur??.............yok.......benim evde puset sürmemle dalga geçmiş direk sıfır:tomato:
nisa?? ...........yine cam köşe siliyodur hamaret kıs......iki buçuktan üç:roflol:
phatosh??........yok.......ama yası var tam gün izinli

Son düzenleme:

edhak allah cezanı vermesin çok güldüm kız ne güzel yoklama yapıyon sen öyle :roflol:

tabi sana yarım gün izin verdim diye hoşuna gitti dii mi:roflol:

kıs nolsun kimsecikler yok baktım öğretmen de deilim ama içimde kalmış heerhald:icecream:
zaten kocacım da yok ev de beni temizle diye bağrıyo kocamı beklesem mi beklemesem mi kararsızım biras muhabbet eder zaman geçiririz dedim ama en sadık ekim annesi biziz herhalde

hoşuma gitti tabi gitmemi, zaten bu hafta cuma günü hiç işe gtimedim desem yeridir, çoktan izin kullanıyom yani, dün destina hanım artistlik yapıyodu nerde bu ekim anneleri diye başka yerlerde kırıştırırken gördüm :roflol: senin de dediğin gibi en sadık ekim anneleri biziz heral a.s temizlik olayını boşver şekerim, bak şu anda ben oturuyom burda, benim minik oğluşumun babası geçmiş lavabo tuvalet ovuyo, dün de evleri süüpürdüydü, şakkıdı eeeeeee tosun gibi oğlan doğuruvercem azcık iş yapsın dimi sırnaşık şey

bak bak destina hanım nerde kırıştırıyo yine yakaladım :roflol::roflol::roflol:

Son Aktivitesi: Bugün 13:54
Şu anki aktivitesi: Konu Okuyor bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

he he CADIARZU ben de bunu bekliyodum birisi boşver dese anında boşverebilecek ayardaydım hiç de elektrik süpürgesini yapcak havada değildim zatn bi de eğilip bükülürken artık ağrım da oluyo
evet evet kociş gelsin ona yaptırayım:lepi:
gerçi pazar pazar beni evde oğluşla başbaşa bırakıp gtti ama inş akşama dönmez
kıs ben de tosuncuk gibi oğlan vercem ama benimki pek bi tembel çıktı

bak bak destina hanım nerde kırıştırıyo yine yakaladım :roflol::roflol::roflol:

Son Aktivitesi: Bugün 13:54
Şu anki aktivitesi: Konu Okuyor bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa

ooooo hanım pc başına teşrif etti demek dur bekliyelim bakalım

bak ben gibi yapcan, ikide bir ben sana yakışıklı mı yakışıklı tosun gibi oğlan doğuruvercem sana baba dicek diye bi gaz vercen ondan sonra istedğini yaptır ama bunu belli periyodlarla tekrar etmen lazım yoksa unutuyolar :roflol:

öle valla haklısın şekerim
ama benimki kendi keyfine gitmedi allahtan iş aşkı işte olay olmuş dedi gitti ona da 4 buçuktan 5 vereyimm bakalım erken gelir bi de evi temizlerse 10 u hakedecek:roflol::roflol:

kız sende dedektif gibisin bu arada korkulur valla nasıl yakaladın destinayı takdir ettima.s.

ne bilem kız, iki gün önce bu kız niye cevap yazmadı diye bi bakem dedim bi baktım başka yerlerde kırıştırıyo :roflol: acep dedektif olsam bu işi kıvırabilir miyim ki :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…