hoş geldinngamyoncuiremsu
aldıklarınıda güle güle kullan şimdiden..
kıs sen ne diyonn nerelerde gezecem kızlara moral veriyom işte doğurim bende yapcam vidane daha deyiişakkıdı
destina4 destina4 ekim anneleri topiğinden bekleniyorsunuz
kızım nerdesin sen yaaaaaaaa nerlerde kırıştırıyon, başka yerlere takılıyon dimiiiiiiiklava: klava: klava: klava: klava:
slm canım sana geçenlerde yazmıştım okumadın mı yoksa sen Denizlilimisin yoksa iş dolayısıylamı ordasın?benim babamda Denizlili mrk ettim.sende sanırım benim gibi ekim sonu doğum yapacaksın topikten anladığım kadarıyla öpüyoruzzzzzzzzzzzzzz siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1hug:
iyi pazarlar güzel ekim anneleri bugün hiçbiriniz kocacığınız yanından kalkıp da bilgisayar başına oturmamış bakıyım
bak destina yoklama yapıyom
destina??..............yok ...........sıfır:roflol::roflol:
themis??..............hasta-raporlusenağlama
çakıltaşım??..........hafta içi çok çalıştı 1 günlük tatili hak ettia.s
celen??........o gezenti yine ağrım var diyip kocasını kandırmış gataya gitmiştir mübarek doğursa bu kadar çok görmez herhaldfisfisfis
ibolya??.........dün akşam gece vardiyasında ekim annelerini bekliyodu yarım gün izinli
nisanur??.............yok.......mazereti de yok........sıfır:tomato:
nisa?? ...........yine cam köşe siliyodur hamaret kıs......iki buçuktan üç:roflol:
phatosh??........benim evde puset sürmemle dalga geçmiş direk sıfırjeyyar
tabi sana yarım gün izin verdim diye hoşuna gitti dii mi:roflol:
kıs nolsun kimsecikler yok baktım öğretmen de deilim ama içimde kalmış heerhald:icecream:
zaten kocacım da yok ev de beni temizle diye bağrıyo kocamı beklesem mi beklemesem mi kararsızım biras muhabbet eder zaman geçiririz dedim ama en sadık ekim annesi biziz herhalde
hoşuma gitti tabi gitmemi, zaten bu hafta cuma günü hiç işe gtimedim desem yeridir, çoktan izin kullanıyom yani, dün destina hanım artistlik yapıyodu nerde bu ekim anneleri diye başka yerlerde kırıştırırken gördüm :roflol: senin de dediğin gibi en sadık ekim anneleri biziz heral a.s temizlik olayını boşver şekerim, bak şu anda ben oturuyom burda, benim minik oğluşumun babası geçmiş lavabo tuvalet ovuyo, dün de evleri süüpürdüydü, şakkıdı eeeeeee tosun gibi oğlan doğuruvercem azcık iş yapsın dimi sırnaşık şey
bak bak destina hanım nerde kırıştırıyo yine yakaladım :roflol::roflol::roflol:
Son Aktivitesi: Bugün 13:54
Şu anki aktivitesi: Konu Okuyor bebişlere alınanların fotoğrafları burayaa
he he CADIARZU ben de bunu bekliyodum birisi boşver dese anında boşverebilecek ayardaydım hiç de elektrik süpürgesini yapcak havada değildim zatn bi de eğilip bükülürken artık ağrım da oluyo
evet evet kociş gelsin ona yaptırayım:lepi:
gerçi pazar pazar beni evde oğluşla başbaşa bırakıp gtti ama inş akşama dönmez
kıs ben de tosuncuk gibi oğlan vercem ama benimki pek bi tembel çıktı
ooooo hanım pc başına teşrif etti demek dur bekliyelim bakalım
öle valla haklısın şekerim
ama benimki kendi keyfine gitmedi allahtan iş aşkı işte olay olmuş dedi gitti ona da 4 buçuktan 5 vereyimm bakalım erken gelir bi de evi temizlerse 10 u hakedecek:roflol::roflol:
kız sende dedektif gibisin bu arada korkulur valla nasıl yakaladın destinayı takdir ettima.s.