2008 Ekim Anneleri

gözleri de pek kararlı hee o zaman, aman benim çatımla katımla işleri olmayacak değil mi destina, sezeryan olacam ya nasılsa ( böyle derken korkuyorum ki seeryana yetişemeden normal doğuracam allah korusun )

hmm ii ne güglüonuz lenÇok üzgünüm çoook
ya evet destinacım.benmde sezeyan olucak ondada yapılıomu ki bu parmaklama:uhm: ve lavman falan?

evet bi kereye mahsus yapıyo parmak olayını çünkü açılma belli biyeri geçtiğinde sezeryana almıyolarr..o lavman falanda bana yapmadılar aç gell demişti nerdeyse20 saatlik açlıkla ameliyata girdimm..sondayıda hala nedenini anlamadım ikinci doğumlarda takıyolar..

yan apartmanda düğün var, daha doğrusu kına gecesi yapıyorlar, orkestra getirtmişler , adamların çaldığı şarkıya bakın " aldanma çocuksu masum yüzüne seni sevmiyorum diyecek birgün, kanma sever gibi göründüğüne hesabı vermeden gidecek birgün" acaba yol yakınken vazgeçsinler diyemi yapıyor ki :)))))))))))))))))

fırsattan istifade dök sende kurtlarınısırnaşık şey

kızlar öpüyorum yemek muhabbetine başlıyomda iyi bakın kızlarınıza ha oğluma alıcam birinii:lepi:

EDHAKKKKKKKKKKKKKK UYU SEN UYUUUUUUUUUUUU....Karpuzda yata yata:roflol: Kocişini dişçiye götürcekmiş hatun uyudu uyudu şimdi de dişçi bahanesiyle pırrrrrrrrrrr

ben arkamdan dedikodu yapmayın demedim miklava:
sizin içiniz fesat kızım dişçiye gittik işte sonrada bi güzel gezdik kocamla yemek de yedik hapur hupur şimdi geldik eve
aaaaaaaa sanki size yalan borcum var

kızının kız olduğu kesinleşmiş diyo yaww:roflol::roflol::roflol:

yaw ne diyelimbenneyaptımki kızımsıydı kız olmuş işteeKötü Kazen sen kızma celen

kız sen orduevinde kalmıyon mu nereye gelcek annen temizliğe orduevine mi nereyi temizletiyon kocana ömürsün valla yoksa kocanı kat görevlisi gibi mi kullanıyon:roflol::roflol:

ya ben bu çatı muayenesi olayının nasıl olduğunu kocama sölemiştim de herifin şekli değişmişti dr beni parmaklayacak diye
iyisi mi kocasız gideyim ben muayeneye yoksa kocam ben yapcam diye tutturur sırnaşık şey

nerdesiniz yawwwwwwww
çakıl biras önce burdaydın gördüm gördüm ben yazana kadar kaçmışınnn

destina bitmedi mi yemeğin kıss??

ben sinir oldum kocama yaa ne henzo adam bulmuşum yaaaaaaa vişne al diye gönderdim pazara 1 haftadır reçel yapcam diyom bu hafat çok sıcak ben gitmeyim 2 kilo al da gel dedim bi güzel yıkadım hiç yemedim ama önüme aldım çöplerini temizlerken beyfendi geldi hop ağzına bi tane attı bu kirazmış demez mi kafam attıklava: ya adam kirazla vişneyi ayırt edemyooooo

kız ceren güldürdün beni haa cetvelle yapmıyolarmış o nasıl girecek ki mezura kullanılıyomuşlülülülülülü ben komşuma sordum baş parmağını sokuyolarmış çok gıcık bişey diyo doğumdan bile zor diyo gereksiz yere büsürü geliyolarmış ebeler en iyisi sancılar iyice sıklaştığında gitmek

iyi aksamlar kızlar nasılsınız nisanurcum kirazları dondurucuya hiç bir işlem yapmadan porsuyonluk koyup daha sonra çıkarıp hoşaf yapabilirsin

canımın içi evi tasımıycaz biz.kasım sonu gibi getiricez evi.ağustosta lojman dağıtımı var.onu alıcaz.ama ev doğumdan sonra.doğal larak izmirdeki evi temizlemek lazım dimiyerimseniben haftaya bugun evimde yatıcam inşallah:teytey:

ya ben hakkat bişi anlamadım bu olaydan.acılma enlemesine olmazmı?neden parmak sokuo.o sekilde yaparsa baya bi gider o parmak?hiç bişi anlamadım:uhm:

hımmmmm öle desene bende izmirdeki evi topladınız sanıyodum istanbulda da lojman zor çıkıyomuş allah yardımcınız olsun demek doğumdan sonra bi de taşınmayla uğraşcan neyseki ev kalabalık olur zaten yardım eden bol olur herhalde
valla celencim bende hiç çatı muayenesi yaptırmadım ama int ten araştırdııma göre şöyle bişey

Pelvik muayenenin sonraki aşaması elle yapılan muayenedir. Doktor bir elinin işaret ve orta parmağını vajinaya yerleştirir, diğer elini de karın alt kısmına bastırır. Bu incelemede ilk önce iki el arasında kalan uterusun büyüklüğü, kıvamı, varolan uterusa ait kitleler ve uterusun pozisyonu (öne dönük, ters) notedilir. Doktor bu aşamada serviksi ileri geri ve yanlara doğru hareket ettirir ve hastanın yüzünde bir ağrı işareti olup olmadığını kontrol eder (Bu esnada ağrı duyulması enfeksiyon ya da dış gebelik habercisi olabilir). Daha sonra doktor sol elini mesane üzerine yerleştirerek bastırma esnasında ağrı olup olmadığını kontrol eder (ağrı olması sistit belirtisi olabilir). Takiben doktor sağ elini ilk önce vajinanın yan duvarına doğru getirerek sağ yumurtalık ve çevresindeki yumuşak dokular hakkında bilgi edinir. Burada muayene esnasında bölgede kitle olup olmadığı kontrol edilir. Bölgede bastırmakla aşırı ağrı olması enfeksiyon habercisi olabilir. Aynı işlem sol yumurtalık bölgesinde de tekrarlanır ve pelvik muayene tamamlanmış olur.

daha detaylı http://www.jinekoloji.net/dosyalar/gynexam1.html dan okuyabilirsin canım

:1no2:kafamçokkarıştı

napıyonuz kıs bu saatte adamları nettiniz..
yeşimcim nerdesin hayatım özlettin kendini yaww..

nisacım oturup yesene kızım mevsimi işte ne kızıyon adama yarasın kızına..sende pek hamaratsın maşallah reçel falan aferümm
celenn kıs sen 1 aylık çocukla nası ev taşıycan bacımm allah sana yardım etsin valla..

sağol canımcım tşk ederim iyi gecelerrrrrrrrrrrrra.s.

günaydınnnnn destinacım internette problem vardı bizim girilemiyordu adama söylüyom aldırış etmiyodu en sonunda kızla kazan kaldırdık yaptırdı da bizde internete kavuştuk insan alışıca yapamıyor bu internetsiz yav neyse kavuştuk allah ayırmasın
kahvaltımızı yapalım görüşürüz:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…