I
ilkimcim
Ziyaretçi
Kızlar herkese günaydın bayağıdır siteye giremiyodrum işte fırsat olmuyor ev de de eşim sağolsun fırsat vermiyor.Biz kızımla fena değiliz yine tansiyonumuz yüksek doktorumuz istirahat verdi bakalım umarım iyi oluruz.Nabzım hızlı atıyor oda tansiyonu yükseltiyor acaip heyecan yapıyorum.Ben yokken sayfalar coşmuş hepsini okuyamadım.OK6872 biz de kızımıza İdil Derin ismini koymayı düşünüyoruz.Bildiğim kadarılya Derin kız ismi ama erkeğe de olmaz diye kesin birşey olamaz.Sadece isim koyarken çocuğun ileride yaşayacaklarını da düşünmekte fayda var.Hepsi güzel isimleri ile yaşasın.Kızlar hepinize günaydın,demek maç seyrettiniz hepiniz bende seyrediyordum benim oğluşu maç esnasında baya hissettim biliyormusunuz!!! Heyecanlandı çocuk eşime de söyledim geldi elini karnıma koydu ama babasına göstertmedi tepiklerini,,,Heyyo beni daha çok sevicek eeeeeeee ben bekledim 39 yıl ya bu arada isim bulamıyorum kızlar ya kız olsaydı iris koyacaktım aslında hep erkek istiyodum ama hiç isim düşünmemişim...Kızı olacaklara fikir...İris bence harika bir isim anlamı; Gökkuşağı, Göze rengini veren tabaka,Sarı yapraklı bir çiçek...Araştırabilirsiniz...Şöyle bir inceledim...Rastlamadım hiç burda zaten çok yeni,duyulmamış ve çok değişik bir isim bence...Hemde uluslararası bir isim ilgililere duyrulur bulun bakayım kıs anneleri oğluma orjinal bi isim aslında bende var bi isimde tam karar veremedim.DERİN nasıl sizce??? ben herşeyi derinlemesine yaşarımda yani dibine kadar sevincimide üzüntümüde ondan dedim DERİN diye sonrada kız ismimi acaba diye endişelerim var...Yardım edin lütfen...Aslında ben cinsiyetini amniyosentezde öğrendim ilk öncesinde göstermedi utangaç oğluşum çıkınca aklıma ilk UYGAR ismi geldi ama babamız çok tepki verdi nedense anlamadım sevmedi bu ismi ama DERİN e bişey demedi,beğendi gibi nolur yardım edin güzelmi ya...Ya da bi kaç isim gönderin artık oğluşuma ismiyle seslenmek istiyorum ben...