2008 Ekim Anneleri

Kızlar hepinize günaydın,demek maç seyrettiniz hepiniz bende seyrediyordum benim oğluşu maç esnasında baya hissettim biliyormusunuz!!! Heyecanlandı çocuk eşime de söyledim geldi elini karnıma koydu ama babasına göstertmedi tepiklerini,,,Heyyo beni daha çok sevicek eeeeeeee ben bekledim 39 yıl ya bu arada isim bulamıyorum kızlar ya kız olsaydı iris koyacaktım aslında hep erkek istiyodum ama hiç isim düşünmemişim...Kızı olacaklara fikir...İris bence harika bir isim anlamı; Gökkuşağı, Göze rengini veren tabaka,Sarı yapraklı bir çiçek...Araştırabilirsiniz...Şöyle bir inceledim...Rastlamadım hiç burda zaten çok yeni,duyulmamış ve çok değişik bir isim bence...Hemde uluslararası bir isim ilgililere duyrulur bulun bakayım kıs anneleri oğluma orjinal bi isim aslında bende var bi isimde tam karar veremedim.DERİN nasıl sizce??? ben herşeyi derinlemesine yaşarımda yani dibine kadar sevincimide üzüntümüde ondan dedim DERİN diye sonrada kız ismimi acaba diye endişelerim var...Yardım edin lütfen...Aslında ben cinsiyetini amniyosentezde öğrendim ilk öncesinde göstermedi utangaç oğluşum çıkınca aklıma ilk UYGAR ismi geldi ama babamız çok tepki verdi nedense anlamadım sevmedi bu ismi ama DERİN e bişey demedi,beğendi gibi nolur yardım edin güzelmi ya...Ya da bi kaç isim gönderin artık oğluşuma ismiyle seslenmek istiyorum ben...
Kızlar herkese günaydın bayağıdır siteye giremiyodrum işte fırsat olmuyor ev de de eşim sağolsun fırsat vermiyor.Biz kızımla fena değiliz yine tansiyonumuz yüksek doktorumuz istirahat verdi bakalım umarım iyi oluruz.Nabzım hızlı atıyor oda tansiyonu yükseltiyor acaip heyecan yapıyorum.Ben yokken sayfalar coşmuş hepsini okuyamadım.OK6872 biz de kızımıza İdil Derin ismini koymayı düşünüyoruz.Bildiğim kadarılya Derin kız ismi ama erkeğe de olmaz diye kesin birşey olamaz.Sadece isim koyarken çocuğun ileride yaşayacaklarını da düşünmekte fayda var.Hepsi güzel isimleri ile yaşasın.

selam kızlar ben geldim, perşembe gecesi geberiyorum sandım, gecenin 3ünde acile gittik, ebe rahim ağzı açılmışmı diye bi baktı, iğreniyom böyle durumlardan ööğğğrkkk, neyse bebeğn kalp atışlarını dinledi, sonra döndü bana sende ağrı görünmüyo dedi, yav ben ne halt etmeye çekiyom bunu o zaman dedim, beliimle kasıklarımın sağ taraı çok ğrıyo geberiorum ya dedim, bebekle rahimle alakalı değil deyip beni gönderdi, sabah 1-2 saat işe geç gittim, biraz uyuyayım diye, uyandım hafif bi ağrı var, ayaklanınca şiddetlendi, işyerine gitmiştim orda ağlamaya başladım acısından, sonra kendi doktoruma gittim, ultarsona aldı beni, bebeğe baktı, rahim ağzına baktı, böbreklerime baktı, gece acilde de idrar tahliliy apmışlardı, onun sonucuna baktı, hiçbir problem görünmüyo ama sancılarını kesmemiz lazım tehlikeli dedi, bu aylarda sancı olmamalı dedi, neyse, bana magnezyumla antibiyotik verdi, iki gündür ölü gibi yatıyorum, şimdi şimdi iyiyim, allaahhhh ne ağrıydı yaa ölüyom sandım,şimdi keyfim yerine geldi valla, hastalık ne zor bişeymiş tatlicadiarzu

selam kızlar ben geldim, perşembe gecesi geberiyorum sandım, gecenin 3ünde acile gittik, ebe rahim ağzı açılmışmı diye bi baktı, iğreniyom böyle durumlardan ööğğğrkkk, neyse bebeğn kalp atışlarını dinledi, sonra döndü bana sende ağrı görünmüyo dedi, yav ben ne halt etmeye çekiyom bunu o zaman dedim, beliimle kasıklarımın sağ taraı çok ğrıyo geberiorum ya dedim, bebekle rahimle alakalı değil deyip beni gönderdi, sabah 1-2 saat işe geç gittim, biraz uyuyayım diye, uyandım hafif bi ağrı var, ayaklanınca şiddetlendi, işyerine gitmiştim orda ağlamaya başladım acısından, sonra kendi doktoruma gittim, ultarsona aldı beni, bebeğe baktı, rahim ağzına baktı, böbreklerime baktı, gece acilde de idrar tahliliy apmışlardı, onun sonucuna baktı, hiçbir problem görünmüyo ama sancılarını kesmemiz lazım tehlikeli dedi, bu aylarda sancı olmamalı dedi, neyse, bana magnezyumla antibiyotik verdi, iki gündür ölü gibi yatıyorum, şimdi şimdi iyiyim, allaahhhh ne ağrıydı yaa ölüyom sandım,şimdi keyfim yerine geldi valla, hastalık ne zor bişeymiş tatlicadiarzu

geçmiş olsun canıma.s.normalde zorda gebelikte iki kat zorr..ama iyiymiş bak bebişş:nazar:canım durulmayacak şiddetteki ağrı ilginç gerçekten benimde belim iki gün ağrıdı ama seninki kadar şiddetli değildi..ee böyle böyle geçicek 40 haftamız napalımm ibolyacım ama doktorun ilgilenmiş yani bende duymuştum başka nedenlerden kaynaklanan şiddetli ağrıların rahim kaslarını tetkleyıip erken doğumu başlatabileceğinii..aman sen dikkatli ol doktorunla sürekli takipte olŞeniz

geçmiş olsun canıma.s.normalde zorda gebelikte iki kat zorr..ama iyiymiş bak bebişş:nazar:canım durulmayacak şiddetteki ağrı ilginç gerçekten benimde belim iki gün ağrıdı ama seninki kadar şiddetli değildi..ee böyle böyle geçicek 40 haftamız napalımm ibolyacım ama doktorun ilgilenmiş yani bende duymuştum başka nedenlerden kaynaklanan şiddetli ağrıların rahim kaslarını tetkleyıip erken doğumu başlatabileceğinii..aman sen dikkatli ol doktorunla sürekli takipte olŞeniz

saol bitanem, valla şu an öyle rahatım ki kuş gibiyim artık, 2 gündür geceli gündüzlü çektğiim ağrılar dindi nihayet, zaten doktorum sıkı sıkı tembihledi, iki gün boyunca hiç dışarı çkmıcaksın sürekli yatcaksın dinlenceksin dedi, bakkala dahi çıkmıcaksın dedi, iki gün boyunca ağrıların geçmesse pazartesi gel yatışını yapcaz sana serum bağlayacam dedi, alllahıma çok şükür geçti, daha düne gelene kadar hiç bölye şeylerim olmazdı, ne rahimle alakalı ne normal hiçbi ağrı sızı yaşamadım, gebeliğimin ilk aylarında bulantım bile olmadı desem yeridir, ne ayaklarım şişti ne başka bişey oldu, bu daha ilk başıma geldi şok oldum, eşim bile şaşırdı kaldı bu nerden çıktı böyle diye, bi de acilde ben acıdan kıvranırken benim minik sıpa sürekli tepindi, çok mu yaramaz olcek ne :roflol:

ilkmcim hoşgeldiniz yahu merak ettik yeşim sen de hoşgeldin bizi böyle bırakmayın emi..
destina napim siniim geçince oturup ben de diğer yarısını yedim:))
ibolya çoookk geçmişler olsun canım işallah bi daha yaşamazsın yani hiçbirimiz yaşamaz bebeğinin hareketli olmasıbiraz da olsa içini rahatlatmıştır

ilkmcim hoşgeldiniza.s. yahu merak ettik yeşim sen de hoşgeldin bizi böyle bırakmayın emi..:1hug:
destina napim siniim geçince oturup ben de diğer yarısını yedim:))naniknanik
ibolya çoookk geçmişler olsun canım işallah bi daha yaşamazsın yani hiçbirimiz yaşamaz bebeğinin hareketli olmasıbiraz da olsa içini rahatlatmıştır

kızlar bu arada reçetelerin geçerliliği 4 gündü bu ay değişmiş 3 e indirmişler:KK43: biz pazartesi gidecektik ilacımızı alabiliyoduk 4 gün olsaydı şimdi salıya kaldı

merhaba herkese.bugün benim için garip bi gün oldu gerçekten.uzun zamandır hazırlandığımız sünnetimiz vardı buakşam.eşimin teyzesinin torunu sünnet olacaktı.eşim senelik iznini bile bugüne ayarlamıştı.ancak sabah öğrendikki teyzesinin eşi gece vefat etmiş.çok tatlı bi eniştemizdi.şimdi herkes cenazeye gitti.tabiki sünnet iptal oldu.ben etkilenirim diye evde bıraktılar doğal olarak..zaten dayanamam.içim sıkıldı.belki kafam dağılır diye bi gireyim dedim.üzüntü yapmamam gerek ya.evde boş boş dolanmak iyi gelmedi..senağlama

başınız saolsun canım..gitmemen iyi olmuş çok gözyaşının olduğu yerler bize göre değil doğanın kanunu işte rabbimin ol dedikleri doğuyo vadesi dolanlarda gidiyoo..allah mekenını cennet etsin..Şeniz

phatoshcum başınız sağolsun canım insan oğlu başımız ne zaman ne geleceği belli olmuyorki bence deiyi yapmısın gitmemekle sonuçta senden bile önce gelen bi yavrun var dimi

sağolun canlarım ya..evet gitsem akşama kadar ağlardım orda.ya valla bende böyle bi konuyla içinizi kararttım kusura bakmayın.ama anlatmak geldi içimden.öyle valla üzüldüm ama bebişim etkilenmesin diye ağlayamadım bile.bişeylerle oyalanmak daha iyi geliyor.hemde özledim sizleri kaç gündür girememiştima.s.bu arada dün kontrolüm vardı.bebişimi gördüm çok şükür..800 gr olmuş:) ters duruyodu.iyiki gitmişim dün.o anı düşünüp gülümseyebiliyorum şimdi.Allah hepimizin yavrusuna sağlık versin

Son düzenleme:
merhabalar,
nasılsınız ekim anneleri, ben 3 gündür yatak döşek yatıyorum. Salı akşamı boğazımda bi acı, ağrı ve ateş ile sabahı zor ettim. Çarşamba sabahı doktora gittik eşimle, faranjit olmuşum. ilaç falan vermedi, bi gargara bi de pastil verdi doktor. çarşamba akşama kadar evde yattım. annemler şehirdışında olduğu için eşim beni kayınvalidemlere bıraktı. 2 gün orda kaldım. sağolsun kayınvalidem çok ilgilendi. dün sabah geldim evime. hala geçmedi kırgınlığım. dünden beri de burnum akmaya başladı. Offf off.
okuyamadım önceki mesajları, o kadar çok yazmışsınız ki. sizler nasılsınız. bi sıkıntı yoktur inşallah.
Ay benim hiç halim yok. azıcık daha şekerleme yapayım ben. Görüşürüüüüüz.

merhaba herkese.bugün benim için garip bi gün oldu gerçekten.uzun zamandır hazırlandığımız sünnetimiz vardı buakşam.eşimin teyzesinin torunu sünnet olacaktı.eşim senelik iznini bile bugüne ayarlamıştı.ancak sabah öğrendikki teyzesinin eşi gece vefat etmiş.çok tatlı bi eniştemizdi.şimdi herkes cenazeye gitti.tabiki sünnet iptal oldu.ben etkilenirim diye evde bıraktılar doğal olarak..zaten dayanamam.içim sıkıldı.belki kafam dağılır diye bi gireyim dedim.üzüntü yapmamam gerek ya.evde boş boş dolanmak iyi gelmedi..senağlama

phatoshcuğum başınız sağolsun canım. sen kafana takmamaya gayret et. bebişini düşün.

geçmiş olsun themiscim bende bütün kaçaklar tek tek geldi renklendi sayfa diyecektimm..
ilaç vermediyce çok ağır değil demekki canım bol bol dinlenn ohh çalıştır kayınvalideni birazz hep bizmi hizmet etcez beaŞeniz

teşekkür ederim themisciğim.sanada geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum.bol bol dinlen canım.faranjit çok sinir bişeydir.uçarken benimde uçaktaki klimalardan olurdu hep.artık olmuyorum çok şükür.gargaranı ihmal etme.baya rahatlatıyo.kendine iyi baka.s.

phatoshcum başınız saolsun, ölüm hepimiz içün, sevdiklerimizi en güzel şekilde hatırlamak onlar için yapabileceğiimiz eng üzel şeylerden biri olsa gerek, sen üzülme canım bebişin de üzülür, bu arada themisceyzim geçmiş olsun şekerceyzim, senin hesap geberiyodum ben de, senin izinde gidiyom haberin olsun, iki gündür sancıdan geberiyodum gı ben:roflol:

kıs ne gülüyon narsist garı acı çekmek hoşunamı gidiyoo..sana sıcaklardan herlde bi hal geldi ben söylim ağlancak haline gülüyon sen:mymeka:

phatoshcum başınız saolsun, ölüm hepimiz içün, sevdiklerimizi en güzel şekilde hatırlamak onlar için yapabileceğiimiz eng üzel şeylerden biri olsa gerek, sen üzülme canım bebişin de üzülür, bu arada themisceyzim geçmiş olsun şekerceyzim, senin hesap geberiyodum ben de, senin izinde gidiyom haberin olsun, iki gündür sancıdan geberiyodum gı ben:roflol:

sağol canım benim.çok teşekkür ederim.sana da geçmiş olsun da...niye bu kadar güldün sancını anlatırken merak ettim vallafisfisfis sanırım artık iyisin.ondan gülüyon ha?sengözlerimebaksanab

sağol canım benim.çok teşekkür ederim.sana da geçmiş olsun da...niye bu kadar güldün sancını anlatırken merak ettim vallafisfisfis sanırım artık iyisin.ondan gülüyon ha?sengözlerimebaksanab

o anki kıvranışım şimdi komik geliyo da ondan gülüyom, :eek:

X