2008 Ekim Anneleri

günaydınnnnn
sabah kalktık oğluşumla banyoydu kahvsltıydı derken saati yine bu saat ettik neyseki öğle yoklamasına yetiştik
kıs destina ağzından yel alsın e mi? o nasıl beddua öle biz yazarız yazmasına ama sen hele bi gün aksat bak bu sözünü haırlatır arkandan ne dedikodunu yaparız ona göre...

günaydınnnnn
sabah kalktık oğluşumla banyoydu kahvsltıydı derken saati yine bu saat ettik neyseki öğle yoklamasına yetiştik
kıs destina ağzından yel alsın e mi? o nasıl beddua öle biz yazarız yazmasına ama sen hele bi gün aksat bak bu sözünü haırlatır arkandan ne dedikodunu yaparız ona göre...

hoşgeldin edhak insan evde olunca bööle oluyo tabii kocişi işe göndermiyon mu ki adam kendi mi gidiyo kahvaltı neyim hazırlamıyon mu aaaaaaaaaa çok ayıp:1rolleyes:

kız valla hergün hazırlıyom gönderiyom günahımı alıyon ama o kapıdan çıktığı gibi kendimi yatakta buluyom tekrardan o ikinci uyku bi tatlı oluyo ki...
son uykularımız zaten şurda 3 ay sonra bebiş uyutmıcak sonrasında da tekrar işe başlarım herhalde bugünlerimi mumla arıcam o yüzden biraz daha keyif yapıyım kıskandın mı bakıım??

merhaba sevgili ekim anneleri, bende bi ekim annesi olucam kısmetse,yazdıklarınızı ara ara takip ediyiyorum ama yazmak kısmet olamamıştı,beni de aranıza alırsanız bundan sonra bol bol sohbet ederiz inşallah

hoş geldin melsacımm..doğum tarihi ve bebişin adını yazarsan senide listemize ekliyelimm..

kıss noldu yemeğemi gittiniz sesiniz çıkmıyoo..

merhaba destinacım hoşbulduk oğluşum ekim 11 de olacak inşallah, adınıda melih düşünüyoruz şimdilik

ben burdayımmmm
melsa cım hoşgeldin oğluşuna allah adıyla uzun ömürler verir inşallah

gerçekten kimsecikler yok yine cuma rehaveti çökmüş herkese
vay be bu cümleyi geçen haftada yazmıştım bir hafta daha geçti ne güzel pazartesi bu hafta hiç geçmicek gibi gelmişti ama yine haftasonunu getirdik
çakıltaşım öğle yemeğindedir kesin özgesini (ya da nazlısını) doyuruyodur olcay nerde o da mı yemeğe gitti
nisa dün aldıklarına doyamadı herhalde onlardan ayrılıp da internete giremedi bitürlü

evettttt ben ÖZGE' Mİ doyurmaya gittimmmm , evet evet isim konusunda eşim de ÖZGE 'ye ısındı :) melsa hoşgeldin canım aramıza, inşallah sen de bazıları gibi cee deyip kaçanlardan olmazsın da güzel paylaşımlarımız olur

Kötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü Kazen
NEDEN KİMSE YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKötü Kazen

ben geldüümmm:dance: 2 gündür hastane işlerim vardı.şeker yüklemesi falan.yüksek cıktı şeker yüklemem.100lük istedi burdakiş doktor ama ben haftaya izmire dönücem ve kendi doktorcuma yaptırıcam.yada yaptırmasammı:uhm: buarada burdaki gatanın en güzel yanı her gittiğinizde usg ye alıolar:sm_cool: bebişi gördüm yine.allahım nazarlardan esirgesin onu.herseyi normal kızımın.haa kız olduğu artık %100.tutuşunu ben bilem gördüm.doğsun mıncırcam bol bol o tutusutatlicadiarzu acaip ilgileniyorlar hastanede.detaylı usg yaptılar yine.hatta bendeki bebeğiğ besleyen damarlara kadar baktılar.sesini dinldiler damarların.şırıl şırıl ses geliodu:uhm:

sıcaktan bunalıp uykuya daldı ekim anneleri galiba,ah bende evde olsamda bi uyusam diye düşünüyorum ama hala çalışıyorum,eve gidincede pestilim çıkmış oluyokafamçokkarıştı hiç bişi yapasım gelmiyo:1closedeyes:

ya herkes bebişlerini görüyo valla kıskanıyomm ama benim dr um tatilde olmasaydı görüş günümüz gelmişti aslında yaa bende görmek istiyom oğluşumu:çok üzgünüm:

demek özge kesinleşti hayırlı olsun çakıltaşım

celencim sende hoşgeldin valla iki gündür yoktun ama pek bişey kaçırmadın kimisi tatilde kimisi gezmede doğrudürüst sayfa bilem birikmiyo
oh olsun işte ben de şafak sayıyom 15 gün sonra gittiğimde beni çok arıcanızzzzzz:dilcikar:

yaa sayfa dolmuomus:bbo:15 sayfa okudum nevrim döndü:bbo: dedim ya ben gelmeyince yazıonuz ben gelince tık yok:mymeka:
nese cakılım Özge'miz hayılı olsun.adıyla yaşasın inşallah.
herkes nirdeeee:sm_confused:

annammmm 1 sayfa yazdım da sayfa çöktü ya teeeeeeeeeee.................................. celen artık dön evine ya , bak herkes terk etti buraları, edhakla ikimiz tekkeyi bekliyoruz , şeker yüklemeyi de yaptırsana, millet o hastane için can atar sen yan çiziyorsun bacım

sıcaktan bunalıp uykuya daldı ekim anneleri galiba,ah bende evde olsamda bi uyusam diye düşünüyorum ama hala çalışıyorum,eve gidincede pestilim çıkmış oluyokafamçokkarıştı hiç bişi yapasım gelmiyo:1closedeyes:

canımın içi bizim gibi işkolik ekim anneleri evde duramazzzzz, allah muhafaza çatlar ölürüm ben çalışamazsam, hele de bu evhamla herşeyi kafama takar sonra celen gibi kurdeşen olurum :eek:

Merhaba kızlar, sabahtan beri hastanedeydim. Muayene, şeker yüklemesi, sarılık testi derken yorgun argın işyerine ancak düşebildim. Çok şükür hiçbir sorun yok, oğluş 1,034 gr. olmuş :) Şimdi eve gidip uyumak istiyorummm.

X