2008 Ekim Anneleri

canımın içi bizim gibi işkolik ekim anneleri evde duramazzzzz, allah muhafaza çatlar ölürüm ben çalışamazsam, hele de bu evhamla herşeyi kafama takar sonra celen gibi kurdeşen olurum :eek:

geçti kiiiilülülülülülü dün bi tane alerji doktoruna sevk etti kadın-doğumcu..baktı o da.adam yar.doç. musCADIARZU kronik ürtiker dedi.bi hap verdi.öff 1 saatte tıkı cıkmadı ürtikerimin:sm_cool: allahıma binlerce şükür.ayy ne cektim yaaa:çok üzgünüm: canım doktooorrrrŞeniz yerim ben sei yerim yerimmmmmŞeniztatlicadiarzu

kız valla hergün hazırlıyom gönderiyom günahımı alıyon ama o kapıdan çıktığı gibi kendimi yatakta buluyom tekrardan o ikinci uyku bi tatlı oluyo ki...
son uykularımız zaten şurda 3 ay sonra bebiş uyutmıcak sonrasında da tekrar işe başlarım herhalde bugünlerimi mumla arıcam o yüzden biraz daha keyif yapıyım kıskandın mı bakıım??

EDHAK kıskandım valla ne yalan söyliyim...Demek kociş işe sen yatağa ama haklısın bunlar son uykularımız dediğin gb bebeişler geldiğinde ateşlere yandığımızın resmidir.Ama onlar sağlıkla gelsinde kucaklarımıza napalım değil mi ama...Yok ya uyur bizim bebişlerimiz.Bak duydu benimki kıpır da kıpır yesin annesi onun minicik ayacıklarını........

Merhaba kızlar, sabahtan beri hastanedeydim. Muayene, şeker yüklemesi, sarılık testi derken yorgun argın işyerine ancak düşebildim. Çok şükür hiçbir sorun yok, oğluş 1,034 gr. olmuş :) Şimdi eve gidip uyumak istiyorummm.

Çok sevindimgözünüz aydın.

Merhaba kızlar, sabahtan beri hastanedeydim. Muayene, şeker yüklemesi, sarılık testi derken yorgun argın işyerine ancak düşebildim. Çok şükür hiçbir sorun yok, oğluş 1,034 gr. olmuş :) Şimdi eve gidip uyumak istiyorummm.

Çok sevindim gözünüz aydın.

merhabalar kızlar iyi muhabbetler
nisacım aldıkların hayırlı olsun güle güle kullanın kızınla
ibolya sana da geçmiş olsu canım işallah daha iyisindir benim dün kasıklardaki ağrı yediğim kaysılardanmış yani gazmış yürüdük geçti:))
cerenimiz de garantilemiş haa kızmış yani annesi

Kızlar cuma rehaveti hakkaten...Yemek yediniz, şimdide uyuyosunuz heralde EDHAK gene mi uyudun???Taktım bugün senin uykuna!!!Ben uyuyamıyorum ya işteyim malum.ÇAKILIM ÖZGE tamam mı ben oğluşuma DERİN diyip dutuyom inşallah DERİN kalır kociş sesini çıkarmıyor sizce bu he demek mi beğendi gb diğer bulduklarıma tepki vermişti DERİN' e tepkisiz!!!MİNİKELLER demek 1034 olmuş hay maşallah ALLAH :nazar:
korusun bizimde görüşümüz haftaya CMT.Bakalım benimki ne alemde DESTİNA nere kaçtın gene gı...MELSA sende hoşgeldin aramıza...:enbuyukkk:

EDHAK kıskandım valla ne yalan söyliyim...Demek kociş işe sen yatağa ama haklısın bunlar son uykularımız dediğin gb bebeişler geldiğinde ateşlere yandığımızın resmidir.Ama onlar sağlıkla gelsinde kucaklarımıza napalım değil mi ama...Yok ya uyur bizim bebişlerimiz.Bak duydu benimki kıpır da kıpır yesin annesi onun minicik ayacıklarını........

ben tüm çalışan ekim annişlerinin yerine de uyuyom merak etmeyerimseniben

celencim bu arda gözünaydın cnım kısının kız olduğu kesinleşmiş bi oh demişindir herhald
şekerinde de umarım büyük bişey yoktur sen yine ihmal etme yaptır bence testi

kıslar ben kaçtım şimdilik biraz yemek yapıyım sonra da kocişimi dişçiye götürcez benim ilk nazlı bebeğim o ufacık bi ağrısı olsa yerinde duramaz gidelim de o da rahat etsin ben
de
akşam tekrar görüşürüz kalanlarla
arkamdan çok dedikodu yapmayın bakıım:eek:klava:

Kızlar cuma rehaveti hakkaten...Yemek yediniz, şimdide uyuyosunuz heralde EDHAK gene mi uyudun???Taktım bugün senin uykuna!!!Ben uyuyamıyorum ya işteyim malum
korusun bizimde görüşümüz haftaya CMT.Bakalım benimki ne alemde DESTİNA nere kaçtın gene gı...MELSA sende hoşgeldin aramıza...:enbuyukkk:

oh olsun uyucam işte lülülülülülülülülülülülü

OOOOOOOOOOO CELENİMMMMMMM ya seni unutmuşum yeter yav kızı rahat bırak ikidebirde gidiyon hastanelere görmek için teyzesinin kuzusunu...Sen şimdi bi bahane bulup pzt sonra bi kere daha bakarsın kızına USG de bakıyolarmış çok ilgileniyorlarmışnaniknanik:dilcikar:Kıskandım yav biz ayda bi kere sen zırt pırt gördün bu ara...Senin bebiş demincek mail attı bana ltf OLCAY teyze söyle annişime beni rahat bıraksın diye aaaaaaa bebişin dile geldi valla...:sm_cool:

OOOOOOOOOOO CELENİMMMMMMM ya seni unutmuşum yeter yav kızı rahat bırak ikidebirde gidiyon hastanelere görmek için teyzesinin kuzusunu...Sen şimdi bi bahane bulup pzt sonra bi kere daha bakarsın kızına USG de bakıyolarmış çok ilgileniyorlarmışnaniknanik:dilcikar:Kıskandım yav biz ayda bi kere sen zırt pırt gördün bu ara...Senin bebiş demincek mail attı bana ltf OLCAY teyze söyle annişime beni rahat bıraksın diye aaaaaaa bebişin dile geldi valla...:sm_cool:

kıskanmayın uleeeyyynnnn:mymeka: anası yer onuda tutuşunudaaaaaaŞeniz kız doyulmuyo be olcayım:eek: siyah-beyazına doyamıyorum cıkınca nolucak bilmem:asigim:Şeniz

:
canımın içi bizim gibi işkolik ekim anneleri evde duramazzzzz, allah muhafaza çatlar ölürüm ben çalışamazsam, hele de bu evhamla herşeyi kafama takar sonra celen gibi kurdeşen olurum :eek:

doğru diyosun bitek pazarları evdeyim o günde sabahın köründe kalkıyom,ama artık eskisi kadar değil çalışmak zor geliyo 2 hafta sonra izine ayrılcam gün sayıyom şimdiden,16 gün kaldı bu gün bitti sayılır 15:sm_cool:

kıskanmayın uleeeyyynnnn:mymeka: anası yer onuda tutuşunudaaaaaaŞeniz kız doyulmuyo be olcayım:eek: siyah-beyazına doyamıyorum cıkınca nolucak bilmem:asigim:Şeniz

Sorma CELENİM sorma ne yapcaz biz bu bebişlerimizi kucağımıza gelince...Ayyyyyy bazen diyorum ki biz böyle iyiyiz ...Bu hamilelik hiç bitmese mi acaba?Şimdi biz nereye onlar oraya, ay yedi- yemedi derdi yok ne yesek onlarda onunla doyuyo, biz uyuyos onlarda...Böyle uyumlu uyumlu geçiyo günler işte...Sonra diyorum ki, olur mu kuzun bir an önce gelsin kucağına, bebiş büyütmenin tadına var...Sonra okutuyorum ,büyük adam oluyo, asker yolu bekliyorum yoooooooo kıyamam bedelli yapar benim oğluşum ayrılamam ondan ...Evlendiriyorum, torumlarım oluyo bana bırakıp müstakbel gelinimle yemeğe gidiyolar, gezmeye gidiyolar...Ayyyyyy....ben benim oğluşuma nasıl kız beğencem ki.......Sanki bana soracakta laf benimkidesenağlama

EDHAKKKKKKKKKKKKKK UYU SEN UYUUUUUUUUUUUU....Karpuzda yata yata:roflol: Kocişini dişçiye götürcekmiş hatun uyudu uyudu şimdi de dişçi bahanesiyle pırrrrrrrrrrr

Sorma CELENİM sorma ne yapcaz biz bu bebişlerimizi kucağımıza gelince...Ayyyyyy bazen diyorum ki biz böyle iyiyiz ...Bu hamilelik hiç bitmese mi acaba?Şimdi biz nereye onlar oraya, ay yedi- yemedi derdi yok ne yesek onlarda onunla doyuyo, biz uyuyos onlarda...Böyle uyumlu uyumlu geçiyo günler işte...Sonra diyorum ki, olur mu kuzun bir an önce gelsin kucağına, bebiş büyütmenin tadına var...Sonra okutuyorum ,büyük adam oluyo, asker yolu bekliyorum yoooooooo kıyamam bedelli yapar benim oğluşum ayrılamam ondan ...Evlendiriyorum, torumlarım oluyo bana bırakıp müstakbel gelinimle yemeğe gidiyolar, gezmeye gidiyolar...Ayyyyyy....ben benim oğluşuma nasıl kız beğencem ki.......Sanki bana soracakta laf benimkidesenağlama

hey allaam ya alemsin valla olcayım:roflol: tipik bir kaynana :eek:klava: modeli:mymeka::roflol:

hey allaam ya alemsin valla olcayım:roflol: tipik bir kaynana :eek:klava: modeli:mymeka::roflol:

Yok kız benim kaynanam çok seviyo beni bende seviyom onu gelinimide severim sen merak etme ne diyon bakımmmmmmm dedim....Oooooooo kuzucum doğru kızı seçer biliyom ben ben de gelinimi Şeniz içime sokarım.ALLAH şimdi bir oğluş verdi o zamanda bir kızım olacak fena mı yeter ki RABBİM o günleri göstersin...

ben tüm çalışan ekim annişlerinin yerine de uyuyom merak etmeyerimseniben

celencim bu arda gözünaydın cnım kısının kız olduğu kesinleşmiş bi oh demişindir herhald
şekerinde de umarım büyük bişey yoktur sen yine ihmal etme yaptır bence testi

kıslar ben kaçtım şimdilik biraz yemek yapıyım sonra da kocişimi dişçiye götürcez benim ilk nazlı bebeğim o ufacık bi ağrısı olsa yerinde duramaz gidelim de o da rahat etsin ben
de
akşam tekrar görüşürüz kalanlarla
arkamdan çok dedikodu yapmayın bakıım:eek:klava:

kızının kız olduğu kesinleşmiş diyo yaww:roflol::roflol::roflol:

e hadi geçmiş olsun canım sende atlattınn..oğluşunada maşallah:nazar::nazar:kilosu çok iyiymişşŞeniz

kısım ben hala sonuçları doktoruma gösterecem evde misafirim var çıkamadım ahanda şimdi gidiyorummm...

naniknanik

celennnnnnnnn bugün çok sessiz buralar destina da dr.olcek he hala gösteremedi şu sonuçları

X