Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bu havalar beni mahfedecek valla, sizde de mi o dert var demek, ya bi de benim birkaç gündür midem bulanmaya başladı, noluyo anlamıyom, ilk zamanlar bile bu kadar bulanmamıştı, yeni mi belirti veriyo nefisfisfis
hakkaten ilginç çünkü senin haftandayken benim de bulantı sorunum olmuştu :uhm:
yok kısım buralardayız evde misafirim var..tahlil sonuçlarını 5-6 gibi göstercem doktoraa..
eğer problem varsa zaten muhtemelen yasaklıyacak denizi..napim oğluşum sağlıkla gelsindeegamyoncuiremsu
bu arda yahu gülgibiyim günayla bayadır girmiyolarr..hadi yeşim mervenin interneti kesikmiş anladıkk kıslar ihmal etmeyin sayfamızı yaa:1no2:
neden öyle olduğunu doktoruna sormuşmuydun
ya bayanlar bende ekim annesi olucam kısmetse siz isimlere bile karar vermişsiniz 26 haftalık hamileyim ama daha cinsiyetimiz belli değil benimki göstermiyo bütün uğraşlara rağmen çatlıcam meraktan napıcam hiç hazırlık da yapamıyorum benim gibi olan var mı aranızda
yooo sormadım çünkü kısa sürdü yani bir kaç gün anca devam etti , zaten ben doktora gidince soracak bisürü şey biriktiriyorum ama gidip bebişimi görünce hiçbirinin önemi kalmıyor ve sormadan geliyorum :1rolleyes:
ya bayanlar bende ekim annesi olucam kısmetse siz isimlere bile karar vermişsiniz 26 haftalık hamileyim ama daha cinsiyetimiz belli değil benimki göstermiyo bütün uğraşlara rağmen çatlıcam meraktan napıcam hiç hazırlık da yapamıyorum benim gibi olan var mı aranızda
ben de bi çöp bile almadım daha, almayı da düşünmüyrum, en son gider alırız, pazarda herşey bol, sadece annem bebişime yelek örüyomuş, kadın aşka geldi yav:roflol:
ilk gittiğimde belli değildi sonra başka doktora gittim ayaklarını toplamış görünmüyo dedi tahmin bile edmedi yani bi daha ki kontrolde pozisyon değiştirir o zaman kolay olur dedi ama bakalım ne çıkcak
anammm şükret bacım, benim annemin ilk torunu olacak , annecim herşeyini hazır alırız örmeye ne gerek var diyor, örgü sevmez de kendisi :) ben de ilk heves ya bisürü hırka yelek örer diyordum :roflol:
ilk gittiğimde belli değildi sonra başka doktora gittim ayaklarını toplamış görünmüyo dedi tahmin bile edmedi yani bi daha ki kontrolde pozisyon değiştirir o zaman kolay olur dedi ama bakalım ne çıkcak
bennnnnnnnnnn geldiimmmmmmmm:teytey:birsürü şeyyy aldık güya bişey almıycaktım haaa iyikide almıycaktım alsam nolurdu acaba.inşallah giydireceğim günleri küçüleceği günleri de görürüm.yine de erken mi yaa siz daha bişey almamışsınız.üffff nyse aklıma kötü bişey getirmeyeceğim.aldıklarımın resmini çekince koyacam inşallahhhh.