2008 Ekim Anneleri

kızlar akşam oldu bugünde çok şükür, ben akşamları evde pek nete giremiyorum, yarın içinde izin verdi sevgili müdürüm ! (hangi dağda kurt öldüyse hiç düşünmezdi böyle şeyleri), herkese iyi haftasonları bizde güzelce bi dinlenelim oğluşumla.. sevgiler heekesea.s.

muhabbet bitmiş biz geldik maşallah olcay nasıl da kumuş senaryoları ben hiç o kadar uzuğı düşünemiyorum en uzak doğum olayınıve eve ilk gelişimizi hayal edebiliyorum şimdilik destina ne misafirmiş öyle ya maşşallh 2 gündür bizi salladın ha

bi gün bu cocuk benim altıma kacırmama sebep olucak haa:bbo: bi tepiniio bütün mesanem sarsılıooo:çok üzgünüm:

bi gün bu cocuk benim altıma kacırmama sebep olucak haa:bbo: bi tepiniio bütün mesanem sarsılıooo:çok üzgünüm:

valla laf aramızda sanki ben kaçırıyom bazen azıcıkk:eek:bu arada küçük bi enfeksiyon önemli değil dedii tek kullanımlık bi antibiyotik verdiii..

kısım kardeşüm geldi leen evi 40 ladı valla ne pismiş ev meğer temiz görünce anlıyo insann...ama yarın gidiyoo:a015:

e geçmiş olsun destina, şükür bişey yokmuş, gerçi sen celenle benim kadar evham yapmadın :)
bu arada o ne güzel kardeşmiş öyleeeee, gelse benim kardeşim olsa nolur ki, benim kardeşim tembelllllllllllllll, kendi işini bile yapmazzzzzzzzz, yazık anneme hergün söylenip duruyo kadıncağız

valla laf aramızda sanki ben kaçırıyom bazen azıcıkk:eek:bu arada küçük bi enfeksiyon önemli değil dedii tek kullanımlık bi antibiyotik verdiii..

kısım kardeşüm geldi leen evi 40 ladı valla ne pismiş ev meğer temiz görünce anlıyo insann...ama yarın gidiyoo:a015:

:roflol: ayarsız bir tutuşun var yani:roflol: yazuuukk:roflol: gerci bende ööle olmak üzereyim:eek:
demek ev temislendi haa:dilcikar: ne gzl.ben anamın tek kızıyım.nbana kimse gelemio temüzlüğeeee:çok üzgünüm: bende ökzücümlen yapıomŞeniz

muhabbet bitmiş biz geldik maşallah olcay nasıl da kumuş senaryoları ben hiç o kadar uzuğı düşünemiyorum en uzak doğum olayınıve eve ilk gelişimizi hayal edebiliyorum şimdilik destina ne misafirmiş öyle ya maşşallh 2 gündür bizi salladın ha

sen benden iyisin hayatım, ben doğumu bile hayal edemiyorum halen :uhm:

e geçmiş olsun destina, şükür bişey yokmuş, gerçi sen celenle benim kadar evham yapmadın :)
bu arada o ne güzel kardeşmiş öyleeeee, gelse benim kardeşim olsa nolur ki, benim kardeşim tembelllllllllllllll, kendi işini bile yapmazzzzzzzzz, yazık anneme hergün söylenip duruyo kadıncağız

sen nerdesin leeenn:mymeka:Çok üzgünüm çoook

ne vurup duruyon kısım herkese:mymeka:
avatarımdaki oğluşumun 4 boyutlu resmi kıslarr..
unutmuş vermeyi şaşkın doktor videosunu verdi yerimm ben onun bamyasını çok güsel yaasenağlama

len temmuz analarını gördünüzmü:1shok:suyu gelen gecenin bi vakti neti acıp baslık atıo doğuma idiom die:bbo: biz görsek bi tarafımızda o suyu bıraakın neti acmayı kapının yönünü bulaamıyız bu evhamla:hooray:

ben mesaiyi 1 saat erken bitirdim kaçtım: ) eve geldim yemek hazırladım, kocacımı yedirdim , ablasıgile gönderdim, benim de bissürü işim var :KK43:
yarına yemek yapıyım , akşama kadar yokum malum, bir de epilasyon yapmam lazım :KK43: offfffof bir de gözümde büyüyor ki , hiç bi iş yapasım yok valla

len temmuz analarını gördünüzmü:1shok:suyu gelen gecenin bi vakti neti acıp baslık atıo doğuma idiom die:bbo: biz görsek bi tarafımızda o suyu bıraakın neti acmayı kapının yönünü bulaamıyız bu evhamla:hooray:

hay sen çok yaşa e mi valla ben de bugün aynı şeyi düşündüm, ben görünce kesinlikle düşer bayılırımmmmmmm, hele de kanlıysa ıyyyyyyyyyyy söylerken bile altım uyuşuyor :tomato:

unutmuş vermeyi şaşkın doktor videosunu verdi yerimm ben onun bamyasını çok güsel yaasenağlama

vururum tabi lenÇok üzgünüm çoook beni yanlız bırakıonuz burda korkuom:çok üzgünüm:
o resimde pipimi vaaaarrrr:1shok: ayyy hani bakiiim hiç görmediimmmlaelaelaelaelae

hay sen çok yaşa e mi valla ben de bugün aynı şeyi düşündüm, ben görünce kesinlikle düşer bayılırımmmmmmm, hele de kanlıysa ıyyyyyyyyyyy söylerken bile altım uyuşuyor :tomato:

puhahaha :roflol::roflol: uyusuk tutuş:lepi: sen ben nisa zaten tıpa taksak yeri.yoksam dediğin gibi bayılır kalırız görüncekafamçokkarıştı

destinacım deneyimli bi anne olarak sen bilirsin.bu catı muayenesi dediklerini cetvelle falanmı ölçüyolar?yoksa mezura falanmı:uhm: nasıl bööle tam ölçüm verebiliolar.3 cm yok 6 cm falanCADIARZU

destina bişey göremiyom ben o resimde şimdi profiline baktım ki foto albümün vardır elkim diye o da yok büyütte koy bari resmi

destinacım deneyimli bi anne olarak sen bilirsin.bu catı muayenesi dediklerini cetvelle falanmı ölçüyolar?yoksa mezura falanmı:uhm: nasıl bööle tam ölçüm verebiliolar.3 cm yok 6 cm falanCADIARZU

:roflol::roflol::roflol: pergelle :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:
kıs senle yaşayan yaşlanmaz valla..parmak sokuyo canım parmakksırnaşık şey

ölçmedede cetvelde yok pergelde canım göz kararıısırnaşık şey

pipi o resimde yok yaww videosunu verdide onda varr..:teytey:

:roflol::roflol:
kıs senle yaşayan yaşlanmaz valla..parmak sokuyo canım parmakksırnaşık şey

ölçmedede cetvelde yok pergelde canım göz kararıısırnaşık şey

pipi o resimde yok yaww videosunu verdide onda varr..:teytey:

gözleri de pek kararlı hee o zaman, aman benim çatımla katımla işleri olmayacak değil mi destina, sezeryan olacam ya nasılsa ( böyle derken korkuyorum ki seeryana yetişemeden normal doğuracam allah korusun )

X