- 13 Mayıs 2008
- 150
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi gün bu cocuk benim altıma kacırmama sebep olucak haa:bbo: bi tepiniio bütün mesanem sarsılıooo:çok üzgünüm:
valla laf aramızda sanki ben kaçırıyom bazen azıcıkkbu arada küçük bi enfeksiyon önemli değil dedii tek kullanımlık bi antibiyotik verdiii..
kısım kardeşüm geldi leen evi 40 ladı valla ne pismiş ev meğer temiz görünce anlıyo insann...ama yarın gidiyoo:a015:
muhabbet bitmiş biz geldik maşallah olcay nasıl da kumuş senaryoları ben hiç o kadar uzuğı düşünemiyorum en uzak doğum olayınıve eve ilk gelişimizi hayal edebiliyorum şimdilik destina ne misafirmiş öyle ya maşşallh 2 gündür bizi salladın ha
e geçmiş olsun destina, şükür bişey yokmuş, gerçi sen celenle benim kadar evham yapmadın :)
bu arada o ne güzel kardeşmiş öyleeeee, gelse benim kardeşim olsa nolur ki, benim kardeşim tembelllllllllllllll, kendi işini bile yapmazzzzzzzzz, yazık anneme hergün söylenip duruyo kadıncağız
len temmuz analarını gördünüzmü:1shok:suyu gelen gecenin bi vakti neti acıp baslık atıo doğuma idiom die:bbo: biz görsek bi tarafımızda o suyu bıraakın neti acmayı kapının yönünü bulaamıyız bu evhamla:hooray:
ne vurup duruyon kısım herkese:mymeka:
avatarımdaki oğluşumun 4 boyutlu resmi kıslarr..
unutmuş vermeyi şaşkın doktor videosunu verdi yerimm ben onun bamyasını çok güsel yaasenağlama
hay sen çok yaşa e mi valla ben de bugün aynı şeyi düşündüm, ben görünce kesinlikle düşer bayılırımmmmmmm, hele de kanlıysa ıyyyyyyyyyyy söylerken bile altım uyuşuyor :tomato:
ne vurup duruyon kısım herkese:mymeka:
avatarımdaki oğluşumun 4 boyutlu resmi kıslarr..
unutmuş vermeyi şaşkın doktor videosunu verdi yerimm ben onun bamyasını çok güsel yaasenağlama
destinacım deneyimli bi anne olarak sen bilirsin.bu catı muayenesi dediklerini cetvelle falanmı ölçüyolar?yoksa mezura falanmı:uhm: nasıl bööle tam ölçüm verebiliolar.3 cm yok 6 cm falanCADIARZU
:roflol::roflol:
kıs senle yaşayan yaşlanmaz valla..parmak sokuyo canım parmakksırnaşık şey
ölçmedede cetvelde yok pergelde canım göz kararıısırnaşık şey
pipi o resimde yok yaww videosunu verdide onda varr..:teytey: