2008 Ekim Anneleri

hoşbulduk canımmmm.park yatak ve yatağı,nevresim takımı,hastane çıkışı,bi tane tulum takımı bunu almak hesapta yoktu ama çok beğendim.havlusu,biberon,tırnak makası,rengarenk çorap ve patikler,en kısa zamanda fotolarını çekicem.bu arada bu mesajı yazarken telefon çaldı 15 dakikadır telefondaydım.
tatlişkolar öpüyorum siziiiiiii.şimdi çıkıyomm bizim kociş bilgisayar sırası bekliyo daa

oh oh neyi kalmış ki kızımızın valla toplamışını sen bugün çarşıyı en kısa zamanda resimlerini bekliyoz canım

anammm şükret bacım, benim annemin ilk torunu olacak , annecim herşeyini hazır alırız örmeye ne gerek var diyor, örgü sevmez de kendisi :) ben de ilk heves ya bisürü hırka yelek örer diyordum :roflol:

slm arkadaşlar bende tek ben sanıyordum bebişine alışveriş yapmayan demek varmış birkaç kişi.annem aldırmadı baştan seninkisi paraya dayanan şey diye kısmetse yavaş yavaş alırım diyorum bende.84 yaşında anneannem var o benden meraklı ağız silme bezleri yaptı ona bir görseniz ne şeker oldular.a.s.

teyzeleri bakınnnnnnnnn avatarıma miniğimin resmini koydum, gülüyo bize teyzeleri gülüyo yirim yirimmmmmmmmmm

oyyy yerim onların hepsini çok şekerler yaaa bişey sorucam günler yaklaştıkça sizdede oluyo dimi ben hem merak ediyorum hemde özlüyorum onu.canım sen Denizlilimisin yoksa iş dolayısıylamı?benim babamda Denizlilide onun için sordum.iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

zeynep inşallah sonuçlarımız normal çıkar, bebeğinin cinsiyeti ne ve hiç beğendiğin isim yok mu? Yoksa çocuk ismiyle doğar diyenlerden misin :)

canım benim biz kız tahmin ediyorduk ve yıllardırda kız olursa ismi hazırdı zaten Zeynep olacaktı yani benim burada yazan ismim bizim kızın ismiydi:))ama bir türlü isim gelmiyor aklımıza herhalde daha bulunur diye düşünüyorum ne dersin?

canım bide bişey sorucam sana şu topik denen çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz anlatabilirmisin eğer zor değilse?biz sizi öpüyoruzzzzzzzzzzz iyi uykularrrrrrrrrrrrrr

heyyt...bıktım ulenn nazınızdan allah kocanıza sabır versin sizin..tatlicadiarzu

hoşgeldin olcaycımm hastanız daha iyidir inşallahh..

zeynepcimm sesin çıkmadı bak üzüldüm şimdi ne özürü ya özür dilencek ne söyledin hayatım şamata yapıyoduk biss..alındıysan bis özür dilerizzŞeniz

canım olurmu öyle şey ancak fırsatım oldu nete girebildim hiç alınırmıyım iyi geceler tatlı rüyalar hepimizeeeeeeeeeeeeeeee:):1hug:

aboooooooo kızlar kurtarın beni belimin ağrısından ölüyom bennnnnnnnn, uyuyamadım ölüyom geberiyom ağrının şiddetinden ağlaycam kendimi çok kötü hissediyorum yaaaaaaaaaa senağlamasenağlama

Günaydin tembellerrrrrrrrrrrrrr, ibolya iş mi yaptin ,üşüttün mü naptin ki belin ağridi , geçmiştir inşallah canim

aboooooooo kızlar kurtarın beni belimin ağrısından ölüyom bennnnnnnnn, uyuyamadım ölüyom geberiyom ağrının şiddetinden ağlaycam kendimi çok kötü hissediyorum yaaaaaaaaaa senağlamasenağlama

Günaydınlarrrrr.Geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm bence bol bol dinlen.

geçmiş olsun canım benim ya ağrı kesici al.vede hemen doktorunu ara sor.benim bildiğim rahim genişlediği için ya kasık ağrısı ya bel ağrısı yada bacaklarda ağrı olurmuş.
ç

günaydınnn:sm_cool:
ibolya gece nöbetindemiydin kuzum..benimde ağrıdı geçen hafta omurga yeni kilolalara alışmaya çalışıyor dayanamıycak gibiysen doktorunun önerdiği bi ağrı kesicikullanabilirsin canım..minoset veya parol olabilir..

kız filizzz. nerdesin sen bakim çabuk hesap verr siteye giriyosun denizlide oturanlar topicine yazıyosun buraya uğramıyosun he:dilcikar::eek:klava:

zeynepcim en kısa zamanda yapıcam seninde takvimini hayatımŞeniz

günaydın kızlar. nasılsınız bakalım. bugün çok sıcak ya. bide ben artık merdiven inip çıkarken çok zorlanıyorum ayaklarım kalkmıyor valla.

GÜNAYDINNNNNNNNNN

Kızlar bakıyorum bugün bayağı kalabalıkız...Herkes iyi bugün bel ağrısı dışında ne oldu gülüm beline iş mi yaptın???Hala devam ediyorsa dr.ara ve çekme bence ama bundan sonra doğuma kadar bel ağrısı, bacak ağrısının olması bekleniyor bize arkadaşlık edeceklermiş...Birde kıyafetler alınmış bi görsek fotoları...DESTİNA biz geldik gördün değil mi?Yoklamayı kaçırdık mı acaba???:1closedeyes:Bu arada benim miniğim bugün pek bi hareketli teyzoşları içerde gamyoncuiremsu oynuyo ne...Yerim ben onu tatlı oğluşum benimŞeniz

gülüsüüüüü kaçak seniiiiii :mymeka::mymeka: kızım ihmal etmeyin beeee kaç günümüz kaldı şunun şurasında, baksanıza benim 75 gün yazıyor 15 gün de erken yapacam kaldı 60 gün :lepi:

gülüsüüüüü kaçak seniiiiii :mymeka::mymeka: kızım ihmal etmeyin beeee kaç günümüz kaldı şunun şurasında, baksanıza benim 75 gün yazıyor 15 gün de erken yapacam kaldı 60 gün :lepi:

AY ÇAKILIMMMMMMMMMM baya azalmışın sen ya 60 gün he...Niye doğurunca yazmayacağızmı ki ben benimkine bi laptop aldırayım diyorum masrafta çok bu ara yüzümde tutmuyor yoksa nasıl yazarım ben sizlere size diyorum ama...

AY ÇAKILIMMMMMMMMMM baya azalmışın sen ya 60 gün he...Niye doğurunca yazmayacağızmı ki ben benimkine bi laptop aldırayım diyorum masrafta çok bu ara yüzümde tutmuyor yoksa nasıl yazarım ben sizlere size diyorum ama...

doğum hediyesi olarak aldır canımcım a.s ben doğum sonrası da yazarım yazmasına da , baksana millet doğuma kadar bile yazmıyor artık, yaz geldi paylaşım azaldı..............

ulenn çokk sıcakk çıldıracam ne temizlik yapılıyo ne yemekklaelaelaelaelae

kıs doğuruncada yazmayanın göbeği olduğu gibi kalsın kilo veremesin:roflol::roflol:

ulenn çokk sıcakk çıldıracam ne temizlik yapılıyo ne yemekklaelaelaelaelae

kıs doğuruncada yazmayanın göbeği olduğu gibi kalsın kilo veremesin:roflol::roflol:

annaaammmmm hadi gel de yazma bakiim şimdi, teeeeeee mahfolduk :tomato:

DESTİNA ne diyon anam sen bedduaya bak ya e napalım aldıracaz artık laptop görüyon mu ÇAKILIM benim adam doğum hediyesi almıştı ama olmaz saymam mı dicem adama ayyyyyyyy kocişim ya almış hediyemi de saklıyomuş meğersem gebeliği öğrenince peşin peşin verdiydi...Bak aklıma getirdin şimdi tutar arada bi ÖÖÖÖÖÖÖÖÖ ama seviyom gene bugünlerde onu...:asigim::sm_cool:Neyse olmadı evdeki külüstür bilg.yazarım artık baksana yoksa göbüşler aynen kalacak....

X