2008 Ekim Anneleri

ben burdayımmm canımm.alabileceğimiz şeyleri bakıyorum haziran temmuz ağustos annelerinden kopya çekmekle meşgulümmyerimseniben

bu arada nisnurcum 7.aydayız zaten.28.hafta bitince 7.ayımız bitmiyo mu.dr kağan kocatepenin sitesinde öle diyo valla.hatta uzman tv de açıklıyo.zaten ben bu işi anlayamadım ya neyssssseeee

ibolcümmm bizimki erkek olsaydı öle düşünüyodum.ama görümcem koydu oğluna o ismii.bence çok hoş bi isism yusuf kaan

yaaa şimdi bi arkadaşıma sordum yusuf kaan nasıl güzelmi diye uymuyo diyo, ya ben bu isim konusunda napcam yaa, ben de beğenmiştim yusuf kaanı ama püfffffffffffffkafamçokkarıştı

göbüşü doyurdum geldim ............
olcay hoşgeldin, dün geleceğini biliyorduk ama yol hali belki plan değişmiştir diye düşündük.............
nisanur ne camı kapısı silyorsun bacım , ben her hafta kadın alıyorum dip köşe sildiriyorum , bir hafta rahat ediyorum , artık erken doğum için riskli aylara girdik allah esirgesin , yormak yok öyle kendiniiiiiii..........
nisacım destina iyi biliyordu o hafta ay hesabını, destinaya göre 7. ay 31. haftamızda bitiyor :KK43:
edhak haklısın biz ekim anaları döveriz deeee severiz deeeee ..............................................

afiyettttttttt bal olsunn çakılımmm.ye anam ne diyeyyimmm.ibolcümm bence çok güzel söylenmesi hem önemli olan senin beğenmen.içine sinmesi de önemli tabi.biz de isim konusunu hala tartışıyoz nisaya bi ikinci bi isim uyduramıyoz.nisa da tek başına anlamsız oluyo.yani ben de bulamadım hala adı pıtırcık öle seviyos onuu:asigim:

bu arada nisnurcum 7.aydayız zaten.28.hafta bitince 7.ayımız bitmiyo mu.dr kağan kocatepenin sitesinde öle diyo valla.hatta uzman tv de açıklıyo.zaten ben bu işi anlayamadım ya neyssssseeee

nisacım tamamlanmış gebelik normalde 36 hafta sürüyormuş kaan kocatepe o hesaptan yapıyor geriye kalan aylar ise son aylar diye nitelendiriliyor...ama bizim hesabımız 40 hafta üzerinden...

yadecimmm biz de öle diyelim yaaaaaa. zaman çabuk geçmiş gibi oluyo bebişimize daha yakınlaşmışız gibi hissediyomm.:asigim:ben hiç buçuklu söylemiyom.mesela 6 buçuk yerine 7.ayın içindeyim diyooomm.jeyyar

kızlarrrrrrr ben çıkıyomm öpüyorum sizi ve bebişleriiii.a.s.onlara iyi bakın.nisanur fazla temizlik yapıpta kendini zorlama:eek:klava:çarşıya gidecem.görüşürüzzzzzzzz

kızlar valla bende bu ayla hafta hesabını karıştırıyorum. neyse bende işlerime döneyim sonra görüşürüz kızlar.

KIZLARRRRRRRRRRRRR

Ben geldim.......Hımmmmmmmm oğluşumla beni şımartmışınız yav...Benim kocişim ve sizden başka kimim var naz yapacağım adeğil mi ama...Hepinizi çok seviyom ben...a.s.:enbuyukkk:Ama bu kadar kapriste gerekiyo yani bi baktım hiç adımız bile geçmemiş.NİSA77,NİSA38,DESTİNA,YADE06,ÇAKILTAŞI hepinizi kocamanŞenizDESTİNA şeker sınavını başarıyla geçmişin gözün aydın benimde randevum haftaya cmt.Bakalım benim oğluş neler yapıyo...Kızlar bi işim birikmiş ki anlatamam size ben ara ara katılırım yine ama bakıyorum hepinize öğleden sonra bir rehavet çöküyor...

ben de yarın arayacam doktorumu da cumartesiye randevu alacam kızlarrrrr, görüş günü geldiiiiiiii :sm_cool:........ inşallah cumartesi güzel haberler alacam bebişimden, ondan sonra da günüm var oraya gidecemmmmm :teytey:

sahi bu arada benim günüm de eylülde, hem ramazan hem de doğum netsem ki, ağustos sonunda alıyım da altınları eylülde verirler diyorum , ekime ertelesem benim işime gelmiyo , sanki bebek görmeye mecbur bırakmış gibi olur değil mi, en iyisi doğumdan önce halletmeli

ben de yarın arayacam doktorumu da cumartesiye randevu alacam kızlarrrrr, görüş günü geldiiiiiiii :sm_cool:........ inşallah cumartesi güzel haberler alacam bebişimden, ondan sonra da günüm var oraya gidecemmmmm :teytey:

ÇAKILIM demek seninde görüş günün cmt.Ben de bu hafta gitmek istedim ama benimki dolu randevu yok.Şeker tahlili felanda olacağı için işimiz uzun ya mecburen haftaya CMT kaldık bizde.Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah...Bir de BIZDIKIM seni gözlerim çok aradı...Nasıl gidiyor tatilin acaba eğleniyormusun???

:roflol:mühendis mimar farketmiyo biz kadınlar her meslekte aynı demek altın günün var hee seni kirli çıkı senii..sen ondan diyosun tabii ağustosta toplu alışveriş yapıcam diye bozdur altınları harca ohhhh yarasın nazlı kızımıza(özgemi deseydim acaba)...sırnaşık şey

yaa kıslar bırakın şu hafta ay hesabını yaww..ben aslında her ay adetime denk gelen günleri ay bitimi kabul ediyorumm..

DESTINA denize mi gittin kayboldun yoksa idrar tahlili neticesine mi gittin hımmmmmm
Ya nerdesiniz hepiniz herkes bi yerlere yok olmuş bakıyorum...Ne bu uyuşukluk böööleeeeeee bakıyım...

:roflol:mühendis mimar farketmiyo biz kadınlar her meslekte aynı demek altın günün var hee seni kirli çıkı senii..sen ondan diyosun tabii ağustosta toplu alışveriş yapıcam diye bozdur altınları harca ohhhh yarasın nazlı kızımıza(özgemi deseydim acaba)...sırnaşık şey

yaa kıslar bırakın şu hafta ay hesabını yaww..ben aslında her ay adetime denk gelen günleri ay bitimi kabul ediyorumm..

:roflol::roflol:yok qııııı o altınları bilezik yapıyorum yerimseniben isim konusunda da bu gidişle daha epeyce bir değişiklik olur

yok kısım buralardayız evde misafirim var..tahlil sonuçlarını 5-6 gibi göstercem doktoraa..
eğer problem varsa zaten muhtemelen yasaklıyacak denizi..napim oğluşum sağlıkla gelsindeegamyoncuiremsu

bu arda yahu gülgibiyim günayla bayadır girmiyolarr..hadi yeşim mervenin interneti kesikmiş anladıkk kıslar ihmal etmeyin sayfamızı yaa:1no2:

Kızlar bugün sohbetinize de doyum olmadı... Ben çıkıyorum... Herkes kendine iyi baksın, tabii bebişlerimize de...Yarın görüşmek üzere...

uyudum da kendime geldimkızlar bi ara korkmadım da değil karnımın bağları acıyo gibi oldu zaten eşim de son gülerde çok hızlı büyüdüğünü söylüyo ondan herhalde
Benimki de evi süpürüp banyoyu temizledi yaa yapar benim aşkım aslında ev de temiz de işte evde oturmak da kötü işte

X