Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ibolcümmm bizimki erkek olsaydı öle düşünüyodum.ama görümcem koydu oğluna o ismii.bence çok hoş bi isism yusuf kaan
bu arada nisnurcum 7.aydayız zaten.28.hafta bitince 7.ayımız bitmiyo mu.dr kağan kocatepenin sitesinde öle diyo valla.hatta uzman tv de açıklıyo.zaten ben bu işi anlayamadım ya neyssssseeee
ben de yarın arayacam doktorumu da cumartesiye randevu alacam kızlarrrrr, görüş günü geldiiiiiiii :sm_cool:........ inşallah cumartesi güzel haberler alacam bebişimden, ondan sonra da günüm var oraya gidecemmmmm :teytey:
:roflol:mühendis mimar farketmiyo biz kadınlar her meslekte aynı demek altın günün var hee seni kirli çıkı senii..sen ondan diyosun tabii ağustosta toplu alışveriş yapıcam diye bozdur altınları harca ohhhh yarasın nazlı kızımıza(özgemi deseydim acaba)...sırnaşık şey
yaa kıslar bırakın şu hafta ay hesabını yaww..ben aslında her ay adetime denk gelen günleri ay bitimi kabul ediyorumm..