2008 Ekim Anneleri

arkadalar bende ekım annesıyım su an 11+3 deyım bende haftaya gıtcem doktora ikili tes yapılacak sonuclar insaallah iyi cıkar hepinize kolay hamılelik dılıyorum

selan ben 11+0ım bugn itibariyle bebişimin dün takla attığını gördüm bi mucize ya bu beni üzmedi hiç canım yavrum öyle çok bulantı tiksinme falan yapmadı annesine tabi oldu ama sabahları azcık:)ben şimdiye kadar aynı kilomdayım hiç kilo alıp vermedim iştahımfena değil herhalhde bundan sonra şişecez çok merak ediyoum hamile kıyafetleri nasıl olacak ben şimdi den 2 tane pantalon aldım bile:)bi de dr.bebek erkeğe benziyo dedi.şimdi bu haftalarda insel organlar dışarda olumuş kızın oganı 13. haftada içiri girermiş.Dr bu biraz fazla uzun kız için dedi tabi kesin sonuç sonra hayırlısı hepimize sağlıklı bebşler

Kızlar benim ağzımın tadı düzelmiyor , hani antibiyotik ilaç içersiniz de ağzınızda garip bir tad olur ya işte öyle.
Allahıma çok şükür genede iyiyim.Temizlik yapabiliyorum, yemeğimide pişiriyorum artık, yanlız ben kaba etime doğru uzamaya başladım göbeğim de biraz çıktı, eh birazcık yürüyüşümde değişti doğal olması rahim leğen kemiklerinin üstüne bindi nede olsa, sizdede bu gibi değişmeler var mı? Ben ilk 2 ay çok yattım yattığım yerden yedim sağ olsun kayınvalidem ilgilendi, bol bol patates ve leblebi yemekten 3 kilo almıştım, şimdi dikkat ediyorum kendime ve asla aç bırakmıyorum kendimi..abur cubur , tatlı şeyler yemiyorum tatlıyı meyvelerden alıyorum.

Diyetisyen murat topaloğludan duymuştum 5 aylık hamileliğiniz de toplamda 2,5 kilo olmalısınız ve diğer aylarda da 500 'er gr. almalısınız dedi.

Gerçi benim dr.aylık 1,5 kiloyu aşmıyacaksın dedi.Sizin dr. larınız ne gibi kısıtlamalar koydu size ?

Merhaba baharcım.tam olarak nekadarlık hamilesin bilmiyorum ama sanırım 3 ayı geçmişsin.aldığın 3 lilo fazla sayılmaz canım bende şimdiden 2 kilo aldım ama belim kalınlaştı resmen pantolonlarıma zor giriyorum.bence o diyetisyen biraz abatmış tamam ilk üç ay çoğu annenin kilo almadığını hatta kusmalardan dolayı kilo verdiğini biliyoruz ama tüm doktorların ortak görüşü 12. haftadan itibaren haftalık 450 gr kilo alımıdır..n eyse hamur işini az yiyelimm bol bol su içelim arkadaşlar..

Kevsercim bu arada ssenden haber bekliyorum napıyo bebişin cinsiyet tahmini varmı?

valla doktor kilo ile ilgili bişey demedi ama benim bel kalınlaştı pantolanlarım oluyo ama bi 15 gün sonra alcam artık kıyafet su çok için arkadaşlar meyve süt ceviz ihmal etmeyin
haftaya 12 haftalık oluyoz ikili testimiz var allah hepimizin bebişlerine ve bizlere sağlık versin

Merhaba baharcım.tam olarak nekadarlık hamilesin bilmiyorum ama sanırım 3 ayı geçmişsin.aldığın 3 lilo fazla sayılmaz canım bende şimdiden 2 kilo aldım ama belim kalınlaştı resmen pantolonlarıma zor giriyorum.bence o diyetisyen biraz abatmış tamam ilk üç ay çoğu annenin kilo almadığını hatta kusmalardan dolayı kilo verdiğini biliyoruz ama tüm doktorların ortak görüşü 12. haftadan itibaren haftalık 450 gr kilo alımıdır..n eyse hamur işini az yiyelimm bol bol su içelim arkadaşlar..

14. haftadayım canım çok şükür zor günleri atlattık.Bir de kendime takvimi yapmayı becerebilsem çok güzel olacak.İşte hamilelik psikolojisi kilodan çok korkuyorum ya sonra veremezsem diye düşünüyorum.

Verirsin anam verirsi ben ilk çocuğumda 21 kilo aldım 1.yılın sonunda eski kiloma döndüm ama bunda o kadar almıycam inşallah.canım bu arada sen 14 haftadaysan bebişin eylülde gelir.

Verirsin anam verirsi ben ilk çocuğumda 21 kilo aldım 1.yılın sonunda eski kiloma döndüm ama bunda o kadar almıycam inşallah.canım bu arada sen 14 haftadaysan bebişin eylülde gelir.

Ya demek senin 2. hamilelik bu oh maşallah :nazar:dr.um hesabına göre 5 ekim' de olacak allah nasip kısmet ederse

kız olmuş valla şimdi önce kontrol paneline gel sonra detay bilgilerinizi düzenleyine gel. sonra kırmızıyla verdiim adresi saga tıkla kopyala de kilo takip çizelgene yapıştır hadi bakem olcakmı

rica ederim ne demek 5 ekim diye girdim oyüzden 12 +6 ...
Kevseer noldu kıs öldüm meraktan hala gelmedinmi doktordannn.

merhaba gulancım iyilik valla sürekli açım uykum var ve tuvaletin önünde sabahlıyorum senden naber:roflol:

bende aynıyım dün ilk kez fenalaştım açlıktan eşimi bekledim kahvaltıya tansiyonum düştü gözüm karadı..........yedim geçti.........bende sabah kadar tuvaletteyim.........uykum fazla gelmiyor uykusuzluk problemim var 1 saat dönüyorum yatakta.........

bende aynıyım dün ilk kez fenalaştım açlıktan eşimi bekledim kahvaltıya tansiyonum düştü gözüm karadı..........yedim geçti.........bende sabah kadar tuvaletteyim.........uykum fazla gelmiyor uykusuzluk problemim var 1 saat dönüyorum yatakta.........

gulancım ikili testini yaptınmı canım

rica ederim ne demek 5 ekim diye girdim oyüzden 12 +6 ...
Kevseer noldu kıs öldüm meraktan hala gelmedinmi doktordannn.
destinacım çok sağol merakın için. doktora gittim canımda doktordan sonra kayınvalidemlere gittik onlar uzak oturuyorlar biraz onlara kaldık bir gece anca haber verebildim. ayy bebişim kocaman olmuş kız nasıl haraket ediyor zıplıyor sürekli. bide ilk gittiğimzde uyanıktı ben elimi başımın üstüne koydum öyle izliyordum bebeği oda aynısını yapıyor hatta doktorum diyorki annesinin yaptığı şeyleri yapıyor. bu arada cinsiyeti için hiçbirşey demedi canım 2 hafta sonra tahmin ederim 1 ay sonra tam net söylerim dedi.

X