- 7 Şubat 2008
- 96
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba baharcım.tam olarak nekadarlık hamilesin bilmiyorum ama sanırım 3 ayı geçmişsin.aldığın 3 lilo fazla sayılmaz canım bende şimdiden 2 kilo aldım ama belim kalınlaştı resmen pantolonlarıma zor giriyorum.bence o diyetisyen biraz abatmış tamam ilk üç ay çoğu annenin kilo almadığını hatta kusmalardan dolayı kilo verdiğini biliyoruz ama tüm doktorların ortak görüşü 12. haftadan itibaren haftalık 450 gr kilo alımıdır..n eyse hamur işini az yiyelimm bol bol su içelim arkadaşlar..
Verirsin anam verirsi ben ilk çocuğumda 21 kilo aldım 1.yılın sonunda eski kiloma döndüm ama bunda o kadar almıycam inşallah.canım bu arada sen 14 haftadaysan bebişin eylülde gelir.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev278pr___.png canım sen ozaman 13 haftalıksın.link vermeye çalıştım ama olmadı. dur tarif edem barii
bende aynıyım dün ilk kez fenalaştım açlıktan eşimi bekledim kahvaltıya tansiyonum düştü gözüm karadı..........yedim geçti.........bende sabah kadar tuvaletteyim.........uykum fazla gelmiyor uykusuzluk problemim var 1 saat dönüyorum yatakta.........
destinacım çok sağol merakın için. doktora gittim canımda doktordan sonra kayınvalidemlere gittik onlar uzak oturuyorlar biraz onlara kaldık bir gece anca haber verebildim. ayy bebişim kocaman olmuş kız nasıl haraket ediyor zıplıyor sürekli. bide ilk gittiğimzde uyanıktı ben elimi başımın üstüne koydum öyle izliyordum bebeği oda aynısını yapıyor hatta doktorum diyorki annesinin yaptığı şeyleri yapıyor. bu arada cinsiyeti için hiçbirşey demedi canım 2 hafta sonra tahmin ederim 1 ay sonra tam net söylerim dedi.rica ederim ne demek 5 ekim diye girdim oyüzden 12 +6 ...
Kevseer noldu kıs öldüm meraktan hala gelmedinmi doktordannn.