2008 Ekim Anneleri

ya bu havalar beni mahfedecek valla, sizde de mi o dert var demek, ya bi de benim birkaç gündür midem bulanmaya başladı, noluyo anlamıyom, ilk zamanlar bile bu kadar bulanmamıştı, yeni mi belirti veriyo nefisfisfis

ya bu havalar beni mahfedecek valla, sizde de mi o dert var demek, ya bi de benim birkaç gündür midem bulanmaya başladı, noluyo anlamıyom, ilk zamanlar bile bu kadar bulanmamıştı, yeni mi belirti veriyo nefisfisfis

hakkaten ilginç çünkü senin haftandayken benim de bulantı sorunum olmuştu :uhm:

geçen yazdım ama okumadın demek ki,gülgibiyim kadınlar kulübüne giriyor , denizlide oturanlar mı ne bir topic varmış oraya yazıyor , gülgibiyime ait bütün mesajları aradan baktım da gördüm, ama ekim annelerini terketti nedense :uhm:

neden öyle olduğunu doktoruna sormuşmuydun

yooo sormadım çünkü kısa sürdü yani bir kaç gün anca devam etti , zaten ben doktora gidince soracak bisürü şey biriktiriyorum ama gidip bebişimi görünce hiçbirinin önemi kalmıyor ve sormadan geliyorum :1rolleyes:

ya bayanlar bende ekim annesi olucam kısmetse siz isimlere bile karar vermişsiniz 26 haftalık hamileyim ama daha cinsiyetimiz belli değil benimki göstermiyo bütün uğraşlara rağmen çatlıcam meraktan napıcam hiç hazırlık da yapamıyorum benim gibi olan var mı aranızda

:uhm: ne yani doktorun hiçbişey diyemedi mi, yoksa emin mi olamadı, benim doktorum cinsiyetini daha 3. ayında gördü , bir doktora mı gidiyorsun yani daha doğrusu başka bir doktora gidip baktırsaydın, acaba senin doktorun gözünden mi kaçıyor , bu zamana kadar bi şekilde elbet görünür diye düşünüyorum

yav bende de aynı şey oluyo, soruyum dyom unutuyom ::) benim bulantılarım da birkaç güne kadar geçermi acaba fisfisfis

yav bu zamana kadar nasıl görünmedi, hayret:1shok: yav siz de hem erkek hem kız için hazırlık yapıverin, kıza da olğana da kullanırsınız hem

ben de bi çöp bile almadım daha, almayı da düşünmüyrum, en son gider alırız, pazarda herşey bol, sadece annem bebişime yelek örüyomuş, kadın aşka geldi yav:roflol:

ben de bi çöp bile almadım daha, almayı da düşünmüyrum, en son gider alırız, pazarda herşey bol, sadece annem bebişime yelek örüyomuş, kadın aşka geldi yav:roflol:

anammm şükret bacım, benim annemin ilk torunu olacak , annecim herşeyini hazır alırız örmeye ne gerek var diyor, örgü sevmez de kendisi :) ben de ilk heves ya bisürü hırka yelek örer diyordum :roflol:

ilk gittiğimde belli değildi sonra başka doktora gittim ayaklarını toplamış görünmüyo dedi tahmin bile edmedi yani bi daha ki kontrolde pozisyon değiştirir o zaman kolay olur dedi ama bakalım ne çıkcak

ilk gittiğimde belli değildi sonra başka doktora gittim ayaklarını toplamış görünmüyo dedi tahmin bile edmedi yani bi daha ki kontrolde pozisyon değiştirir o zaman kolay olur dedi ama bakalım ne çıkcak

hayırlısı olsun canımcım, sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi boş, ille de bişeyler almak istiyorsan hem kıza hem erkeğe olacak ( beyaz, sarı, yeşil, turuncu gibi mesela ) ufak tefek şeyler al , büyük alışveriş için inatçı bebişinin göstermesini bekle bence, alışveriş dediğin o kadar kolay ki dert etmeye değmez

bennnnnnnnnnn geldiimmmmmmmm:teytey:birsürü şeyyy aldık güya bişey almıycaktım haaa iyikide almıycaktım alsam nolurdu acaba.inşallah giydireceğim günleri küçüleceği günleri de görürüm.yine de erken mi yaa siz daha bişey almamışsınız.üffff nyse aklıma kötü bişey getirmeyeceğim.aldıklarımın resmini çekince koyacam inşallahhhh.

anammm şükret bacım, benim annemin ilk torunu olacak , annecim herşeyini hazır alırız örmeye ne gerek var diyor, örgü sevmez de kendisi :) ben de ilk heves ya bisürü hırka yelek örer diyordum :roflol:

şekerim bildiğin gibi değil kadın çıldırdı, yav vakti zamanında çalışan insan olduğumuz için çocuuğumuza sen bakarsın diyoduk da bana mı doğuruyon ne bakacam git baktır bakıcıya diyodu, daha yüzünü görmeden torun sevgisi çıldırttı ayol :roflol:

evet şekerim çakıltaşıma katılıorum, ha kız ha erkek ne farkeder, hayırlı sağlıklı olsunlar da, zaten çocuğun yediği helal giydiği haram derler, bir iki parça kıyafet alıver gerisini boşveeerrr, zaten herkes hediyelik bebek kıyafeti getiriyo :smiley-cool:

hoşgeldünnnnnnnnnn, neler aldın baaam minik bebişinea.s.

teyzeleri bakınnnnnnnnn avatarıma miniğimin resmini koydum, gülüyo bize teyzeleri gülüyo yirim yirimmmmmmmmmm

kıslar ben geldim valla öğlen bi çıktım arkamdan herkes gelmiş muhabbet coşmuş küsecem valla yakındaklava:
neler aldın kız nisa şöyle ballandıra ballandıra anlat bakıım zaten kaç gündür çarşıya gitmiyyom biraz senin aldıklarınla mutlu olaymm

çakıltaşım oh doğumdan önce altınlar geliyomuş valla tam zamanında oluş senin gün ama dediğin gibbi doğumdan önce topla sen altınları bakarsın doğumdan sonra günün altınlarını getirirlerse hediye diye kızına takarlar sonra hediye getirmezleryerimseniben
fazla mı kötü niyetli oldum ne:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…