anammm şükret bacım, benim annemin ilk torunu olacak , annecim herşeyini hazır alırız örmeye ne gerek var diyor, örgü sevmez de kendisi :) ben de ilk heves ya bisürü hırka yelek örer diyordum :roflol:
teyzeleri bakınnnnnnnnn avatarıma miniğimin resmini koydum, gülüyo bize teyzeleri gülüyo yirim yirimmmmmmmmmm
zeynep inşallah sonuçlarımız normal çıkar, bebeğinin cinsiyeti ne ve hiç beğendiğin isim yok mu? Yoksa çocuk ismiyle doğar diyenlerden misin :)
heyyt...bıktım ulenn nazınızdan allah kocanıza sabır versin sizin..tatlicadiarzu
hoşgeldin olcaycımm hastanız daha iyidir inşallahh..
zeynepcimm sesin çıkmadı bak üzüldüm şimdi ne özürü ya özür dilencek ne söyledin hayatım şamata yapıyoduk biss..alındıysan bis özür dilerizzŞeniz
aboooooooo kızlar kurtarın beni belimin ağrısından ölüyom bennnnnnnnn, uyuyamadım ölüyom geberiyom ağrının şiddetinden ağlaycam kendimi çok kötü hissediyorum yaaaaaaaaaa senağlamasenağlama
aboooooooo kızlar kurtarın beni belimin ağrısından ölüyom bennnnnnnnn, uyuyamadım ölüyom geberiyom ağrının şiddetinden ağlaycam kendimi çok kötü hissediyorum yaaaaaaaaaa senağlamasenağlama
gülüsüüüüü kaçak seniiiiii :mymeka::mymeka: kızım ihmal etmeyin beeee kaç günümüz kaldı şunun şurasında, baksanıza benim 75 gün yazıyor 15 gün de erken yapacam kaldı 60 gün :lepi:
AY ÇAKILIMMMMMMMMMM baya azalmışın sen ya 60 gün he...Niye doğurunca yazmayacağızmı ki ben benimkine bi laptop aldırayım diyorum masrafta çok bu ara yüzümde tutmuyor yoksa nasıl yazarım ben sizlere size diyorum ama...
ulenn çokk sıcakk çıldıracam ne temizlik yapılıyo ne yemekklaelaelaelaelae
kıs doğuruncada yazmayanın göbeği olduğu gibi kalsın kilo veremesin:roflol::roflol: