slm canım günaydın,yarın benimde şeker yükleme olacak allah hepimize kolaylık versin inşallah ben nasıl yutacağımı bilemiyorum uffffffffffffffffffffff.bebişinin ismide gayet iyi darısı başımıza bizimkininde ismi yok çünkü(
günayddddıııııııııııııııııııııııııııınnnnnnn.ibolcümmm akşam ben çıktım çok sıkılmıştım ama sen gelmişsin sonra.destinaaaacıımmm sonuçlrın güzel çıkmış ohhh gözün aydın.ama bişey sorcammm senin şeker 138 benimki 145 çok fark yok sana normal demiş drun.bunun sınırı kaç yawww:uhm:yunus emre çok güzel bir isimm neresi demode anlayamadım.yusuf ismide çok güzel yanına da kaan koy.yusuf kaan bence söylenişi çokk güzeeell.:lepi:
teşekkürler yadecim.şimdi internetten baktım 140 mış tokluk şekeri.açlık şekeri de 90 dan aşağıda olması gerekirmiş.ben biraccık sınırı aşmışımm
Bizimle hiç ilgilenen yok hepiniz sıraya geçinklava:Anladık şeker yüklemeleri felan eee ben yaptırmadım daha yaptıracam ama insan olmayan arkadaşını bi merak eder cnm.Destina sana da Sabah yoklamasına adımızı yazmamışın bile gördüm işte olmayanların yanına tatilde demişin bizim esamemiz yok aha da yemeğe gidiyom kalın bensiz bir başınıza...:dilcikar:Nasılsa varmışız yokmuşuz umrunuz değil...
kızlar ben yerleri bi kaç da pencereyi sildim kasıklarım pek bi ağrıdı napim viledayla hiç temiz olmuyo evde de insan temizlik hastası gibi oluyo yav
kız nisanur ne penceresi kız hamişiz biz boşver kirli kalsınlaryerimseniben nasılsa doğuma doğru anneler gelcek onlar dipköşe yaparlara.s
valla ben haftasonundan haftasonuna kocişle birlikte temizlik yapıyom o kadar o elektrik süpürgesiyle süpürüp bi de yerleri viledalıyo bende toz alıp lavaboları ovuyom
inşallh hilelikten sonra da bu işbölümü bozulmazcoksekeriremsu