2008 Ekim Anneleri

SELAM KIZLAR,

Bakıyorum yokuz ama kimseler merak etmemiş bizi...Okuduk yazdıklarınızı dün merak etmiş olmalıydınız beni ama nerde giderken çrş görüşürüz demiştik ama bakıyorum ki yokuz ama kimsenin umru değil merak bile edilmemişiz...:1closedeyes::dilcikar:Ama gel gör ki gene dayanamayıp iki satır yazalım dedik...

zeynep inşallah sonuçlarımız normal çıkar, bebeğinin cinsiyeti ne ve hiç beğendiğin isim yok mu? Yoksa çocuk ismiyle doğar diyenlerden misin :)

aaa bak yusuf kaan da çok hoş yaa, acep yusuf kaan mı koysam CADIARZU

teşekkürler yadecim.şimdi internetten baktım 140 mış tokluk şekeri.açlık şekeri de 90 dan aşağıda olması gerekirmiş.ben biraccık sınırı aşmışımm

ibolcümmm bizimki erkek olsaydı öle düşünüyodum.ama görümcem koydu oğluna o ismii.bence çok hoş bi isism yusuf kaan

teşekkürler yadecim.şimdi internetten baktım 140 mış tokluk şekeri.açlık şekeri de 90 dan aşağıda olması gerekirmiş.ben biraccık sınırı aşmışımm

nisacım diyetle üstesinden gelmeyeceğin bişey değil.bak ben tansiyonumu tuzsuz ve bazı şeylerden kısarak dengelemeye çalışıyorum.sırf hap kullanmıyım diye dikkat edicez azcık.hayırlısıyla doğsunlar sağlıkla herşey onlar için

OK cummm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn.Şenizalınganlıkla gelmişşş bak bakkk.ne olacak bizim bu ekimm analarııııı alınganlıkta birinciliği kaptırmıycaz haaa:hooray:

Bizimle hiç ilgilenen yok hepiniz sıraya geçin klava:Anladık şeker yüklemeleri felan eee ben yaptırmadım daha yaptıracam ama insan olmayan arkadaşını bi merak eder cnm.Destina sana da Sabah yoklamasına adımızı yazmamışın bile gördüm işte olmayanların yanına tatilde demişin bizim esamemiz yok aha da yemeğe gidiyom kalın bensiz bir başınıza...:dilcikar:Nasılsa varmışız yokmuşuz umrunuz değil...

evet yadecim sabretcez biraz napalım.belki bu bahaneyle kilo aryışımızı da dengeleriz.kızlar yürüyüşe başladım akşam 1 saat yürüdük kocişle.tabi o arada koştu.devam edecem ama okadar yoruldumki.1 dönem boyunca okula gitme yat yat karpuz gibi büyüt heryeri.sonra nasıl yorulmaz insan.
bugün kızımın park yatağnı alacaz kızlarrrrr.çok heyecanlanıyorummmmm.erken mi sizce yaa korkuyom da bir taraftan.almışken nevresimini havlusunu ufak tfek şeylerini alayım diyorum.rabbim hepimizin meleklerini korusunnnnn

anacım ne nazlıyız bizler böleee..hemende küsüyoruzz..dalgınlığımıza gelmişdir be güzelimfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

heyyt...bıktım ulenn nazınızdan allah kocanıza sabır versin sizin..tatlicadiarzu

hoşgeldin olcaycımm hastanız daha iyidir inşallahh..

zeynepcimm sesin çıkmadı bak üzüldüm şimdi ne özürü ya özür dilencek ne söyledin hayatım şamata yapıyoduk biss..alındıysan bis özür dilerizzŞeniz

güanydın kızlar öncelikle olcay ve derin hoşgeldiniz biliyoduk senin şehir dışında olduğunu canım alınma olur mua.s.
destina gözün aydın işallah idrarda da bişeycik çıkmaz
nisa bence senin test normal be boşuna canını sıkma daha 100lk yüklemeyi bile yapmadan panik yapıyosun dr.biraz yavaş senin burda hemen ertesi gün yapılıyo hi dert etme bişey yok yürümeye yeni mi başladın sen ya olur mu bu olmadı işte ben okul tati olduktan sonra hep kocişle yürüyom adam benden önce yoruluyo sırnaşık şeybiraz tempolu yürüyom da ama o gün temilik falan yapıp yorulduysam yürümüyoz tabi o kadar da yorulmamak lazım

bu arada isimleriniz pek bi güzel çakıltaşım bebişe aldıklarını hala bekliyoz bu arada özgeler gerçekten çok sıcak kanlı olur yunus yusuf isimlari de çok güzel ben hala eşimi elif den vazgeçirmeye beyza yı kabul ettirmeye çelışıyorum bu arada annesigil de elifi beğenmiş o yüzden işim birazcık zor olabilir bakalım

Bu arada biz de 7 . ayımıza girdik nihayeeet:teytey::teytey::teytey:
6.ay 6 hafata sürünce baya bi sıkıcı oldu yani

kızlar ben yerleri bi kaç da pencereyi sildim kasıklarım pek bi ağrıdı napim viledayla hiç temiz olmuyo evde de insan temizlik hastası gibi oluyo yav

nisa beşiğiniz deşimdiden hayırlı olsun canım hiç de erken değil ki benim dr.30.haftada başla dediydi biz 4. ayda aldık zaten 30a da ne kaldı ki 30 haftadan sonra yaşama ihtimali çok yüksek demişti aman ne kadar alınacak şey var hepsini bir anda alırsan doğum masrafı falan da biner zorlaşır ödemeniz doğumdan önce biz taksitlerini bitircez işallah

kızlar ben yerleri bi kaç da pencereyi sildim kasıklarım pek bi ağrıdı napim viledayla hiç temiz olmuyo evde de insan temizlik hastası gibi oluyo yav

kız nisanur ne penceresi kız hamişiz biz boşver kirli kalsınlaryerimseniben nasılsa doğuma doğru anneler gelcek onlar dipköşe yaparlara.s
valla ben haftasonundan haftasonuna kocişle birlikte temizlik yapıyom o kadar o elektrik süpürgesiyle süpürüp bi de yerleri viledalıyo bende toz alıp lavaboları ovuyom
inşallh hilelikten sonra da bu işbölümü bozulmazcoksekeriremsu

edhakcım bende aynen senin gibiyim..süpürge çöp atmak eve bazen gırıgırlamak eşime ait ama genel temziliği hafta sonları yapıyoruzz arada da kadın tutuyorum dip köşe yaptırıyorum yeterr. inşallah doğumdan sonra yaparız her yeri.ben iş yapınca bide fazla ayakta durunca ağrım ve kasılmalarım çok oluyor aslında ekim babalarına öküz diyoruz ama yazık eşim her hafta sonu elinden geleni yapıyor bana yaptırmıyor.nazımıda çekiyor galiba ben kocamı çok seviyorum cokkkk sekeriremsucoksekeriremsucoksekeriremsu

kız tabi onlar olmasa öncelikle bu güzel hamişlik duygusunu tadamazdık kocalarımıza öküz de deriz yolunda ölürüz de:1hug:
hamişiz tabi o kadar da inş çıkışlı duygularımız olsun dii mi ama:içelim:

ya nerde bu ekim anneleri valla sabahtan berin ayaktayım zaten ekrana bakmaktan gözlerim ağırlaşmaya başladı bünye alışık değil tabi
kıs destina nerlerdesin hani uyutmıcaktın beni
çıtır da yok bugün acep pazara mı gitti naptı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…