2008 Ekim Anneleri

kıslar ben bi sonuçları alimde doktora gösterimm üff inşallah çok beklemem hava çok sıcak yaaŞeniz

nisa benim komşunun da 150 çıkmıştı ikincisi ama 100grlık yüklemede bişey çıkmamış ayrıca sana tam olarak bi liste vermediler mi doktorun diyetisyene yönlendirmeesi lazımdı ablamın güzel bi listesi vardı 6-7 öğün yiyeceği meyveler falan hep yazıyodu

ben geldimmmmmmmm
anam sabah sabah ne bu muhabbet valla oku oku bitiremedim herkesin şeker yüklemeleri yapılmış nerdeyse bak şimdi panik yaptım benim dr randevu 2 ağusts ta gelmeden önce yaptırır sonucu getirirsin demişti bende sallıyom açıkçası
bak şimdi tutuşmuş gördüm kendimi haftaya mutlaka gidiim barii

ya bu aralar bende de karpuz yememe ve bol su içememe sorunu var ikiside sulu ya sanki göbeğim çatlıcak gibi geliyo çok geriliyom bi de suyu içince boğazım yanıyo gibi oluyo am sadece suda oluyo
biiyom boğaz yanmaları normal ama sizde e su içince mi oluyo suyu da çok içemiyom o yüzden:KK43:(

nisa benim komşunun da 150 çıkmıştı ikincisi ama 100grlık yüklemede bişey çıkmamış ayrıca sana tam olarak bi liste vermediler mi doktorun diyetisyene yönlendirmeesi lazımdı ablamın güzel bi listesi vardı 6-7 öğün yiyeceği meyveler falan hep yazıyodu

yok canım ya bana liste vermediler.ben de şaşırdım acaba bu zararlı mı bunu yesem bişey olur mu.bir de 100 gramlık yüklamayi 3 hafta sonra yapıcam dedi.yni hemen yapmıyo.bak ablana meyve vermiş.bana hepsi yasak:bbo:

ayyy canım ya bende heyecanlandım şimdi Cumayada benim olacak yüklemem bakalım iyi çıkar inşallah hepimizinkisi.

ee sen kasım anneleri topicini daha çok seviyosun yaa benimse biraz diye sormuyozz:1closedeyes:

hıı ilk bu topicde takılmaya başladım ama oraya başlayalı daha 1 ay bile olmamıştır bi kerem, ilk önce burda başladım onu hiç görmüyonuz ama, hemi kasımda da doğurma ihtimalim varsa benim ne kabahatim vaaaaaaarrrrr :çok üzgünüm:

ibolyacım maşallah sende hem burayı hem bizim orayı idare ediyosun maşallah
işin iş artık bir yerde karar ver iyi bende burayada geleyim bari ya erkenden ekimde
doğum yaparsam dimi ama:roflol::roflol:
aaa bu ne ya hatuna bak iyi ki bi doğuracak:mymeka:

kıslar bizm burdaa felaket bi hava var sabahtan beri kapkara bulutlar marmara bölgesi hatunları sizde de öle mi?
5 dk ekmek almaya çıkıyım hem hava olur dedim ama çıktığım gibi yağmura yakalandım
üf şimdi de biras yemek yapıyım bari zaten muhabbet bugün biraz kesat çakıltaşım senle benden başka kimse yok herhald

bende burdayım ibolya bende ankaradayım burda da hava çok kötü oldu karanlıklaştı.
kızlar şeker testleri ve sonuçlarıyla ilgileniyorlar malum tam haftasındayız. benimde açken 85 yüklemeyle birlikte 132 çıktı. hayırlısı bakalım

nisacım canım meyve yememendeki neden meyvlerde de şeker oranı yüksektir.mesala diyet yapanlar incir üzüm vs tatlı meyveleri yasaklarlar.aslında bizşekeri hep çayda kullandığımızdan zannederiz ama öyle değil işte.birde yaz mevsimi dolayısıyla sıcağında etkisiyle meyvelerdeki şeker oranı ikiye katlıyor.canım benim ikinci testine kadar sabret. hayırlısıyla inşallah güzel haberlerini alırız.benimde tansiyon sorunum var bak bende dayanıyorum.canım herşeyi istiyor ama frenliyorum kendimi.herşey bebeklerimiz için zaten ne kaldıki şurda 3/2 sini bitirdik.:sm_cool::sm_cool::nazar::nazar:

bu arada çakılcım haketten destina nerde 1 de çıkcaktı sonucu inşallah herşey yolundadır..

ibolyacım maşallah sende hem burayı hem bizim orayı idare ediyosun maşallah
işin iş artık bir yerde karar ver iyi bende burayada geleyim bari ya erkenden ekimde
doğum yaparsam dimi ama:roflol::roflol:
aaa bu ne ya hatuna bak iyi ki bi doğuracak:mymeka:

ben mii, bana mı diyonnnnn :roflol:

X