ben burdayım ama hiçkimse beni sormuyo senağlama
ee sen kasım anneleri topicini daha çok seviyosun yaa benimse biraz diye sormuyozz:1closedeyes:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben burdayım ama hiçkimse beni sormuyo senağlama
yaaaaaaaaa ekşi de şeker yok sanmayın demişsin çakılcım.ama ben bugünnn ekşi elma almıştmm onu da yemiyeyim miiiiiii
kıslar ben bi sonuçları alimde doktora gösterimm üff inşallah çok beklemem hava çok sıcak yaaŞeniz
nisa benim komşunun da 150 çıkmıştı ikincisi ama 100grlık yüklemede bişey çıkmamış ayrıca sana tam olarak bi liste vermediler mi doktorun diyetisyene yönlendirmeesi lazımdı ablamın güzel bi listesi vardı 6-7 öğün yiyeceği meyveler falan hep yazıyodu
nisa benim komşunun da 150 çıkmıştı ikincisi ama 100grlık yüklemede bişey çıkmamış ayrıca sana tam olarak bi liste vermediler mi doktorun diyetisyene yönlendirmeesi lazımdı ablamın güzel bi listesi vardı 6-7 öğün yiyeceği meyveler falan hep yazıyodu
burda olanları sormuyorlar canım, hatta çoğu zaman yazdıkları ile bile ilgilenmiyorlar , ah bu ekim anneleri yok muuuu , sırf o yüzden ben eylülde doğuracam Çok üzgünüm çoook
ee sen kasım anneleri topicini daha çok seviyosun yaa benimse biraz diye sormuyozz:1closedeyes:
ben de mesai tamamlayım kaçacam , annecim yemeğe davet etti de :)
ibolyacım maşallah sende hem burayı hem bizim orayı idare ediyosun maşallah
işin iş artık bir yerde karar ver iyi bende burayada geleyim bari ya erkenden ekimde
doğum yaparsam dimi ama:roflol::roflol:
aaa bu ne ya hatuna bak iyi ki bi doğuracak:mymeka: