- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff canım sıkılıyooooooo kaç saattir bekliyom kimsecikler gelmiyooo.aha da ben de gidiyommmmm.:dilcikar:
günaydın destinam bak kırıldım şimdik beni saymamışın ama bi ben varım erkenci senle birlikte
sabah kocişi gönderdikten sonra uykum kaçtı
zaten şişliğimizin çoğu da çok uyumaktan dii mi biraz az uyuyalım dedik oğluşla
şekerin sonucunun yüksek çıkmamamsına sevindim inş idrardada bişey yoktur benimde idrarda bakteri değeri normal değerin biraz üstünde gibi görünüyodu ama dr a gösterdiğimde bişey yok normal demişti umarım sende de öyledir canım
uyku sersemiyim hayatım bida uyutmamŞenizbak unutmam diyeceğime uyutmam diyorum oderece yaniisırnaşık şeysırf bakteri değilde erikrosit ve lökasit 5-7 arası çıkmış onlar kan hücreleri ya bildiğim kadarıyla idrarda çıkmaması lazım ama doğrusunu doktor bilir bugün akşam üzeri bi gösterimde..fisfisfis
ya kızlar annem kızışıma bir isim önerdi , pek bi hoşuma gitti, eşime söyledim ama o pek bi manası yok galiba ismin dedi, şimdi netten baktım ;
ÖZGE: (Tür.). 1. Başka, gayrı, diğer. Yabancı, ağyar. 2. İyi, güzel. 3. iki dağ arasındaki dereciklerin birleştiği yer, derenin başlangıcı. 4. Şakacı. 5. Cana yakın, sıcakkanlı. 6. Yürekli, gözü pek.
günaydınn:sm_cool:
dün sonuçlarımı aldım ama daha doktora bugün göstericem ama şeker çıkmamamış 138 değer
ama idrar tahlilinde sanırım sorun var bol epitel hücre ve bakteri görüldü yazıyoo bakalım doktor ne diyecek..kan sayımındada problem yok değerlerim sınırlar içinde..neyse sağlık olsunn..ilk günaydın benden bi yoklama alım barii yaww..
ya kızlar annem kızışıma bir isim önerdi , pek bi hoşuma gitti, eşime söyledim ama o pek bi manası yok galiba ismin dedi, şimdi netten baktım ;
ÖZGE: (Tür.). 1. Başka, gayrı, diğer. Yabancı, ağyar. 2. İyi, güzel. 3. iki dağ arasındaki dereciklerin birleştiği yer, derenin başlangıcı. 4. Şakacı. 5. Cana yakın, sıcakkanlı. 6. Yürekli, gözü pek.
canım bence özge ismi de anlamı da pek güzel özgeler bna hep çok sevecen çok yakın gelmiştir çocukluk yıllarımda da gençliğimde de üni yıllarında da hep bir özge adlı samimi bir arkadaşım olmuştur o yüzden ben pek severim özgeyi
ama yine de eşinin de gönlünün rızasını al
ben böyle durumda senin daha iyi bi fikrin var mı diyom ses çıkmayınca kabullenmek zorunda kalıyo
ben mii, bana mı diyonnnnn :roflol:
anlamadım kıs şimdi iki isimmi koycen yoksa nazlı yerinemi özge koycannCADIARZUeğer sadece özge koyeceksen bencede çok güzel laf aramızda nazlıdan daha güzellsırnaşık şey