- 12 Mayıs 2008
- 340
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlarr:sm_cool:biz şeker yüklemesinden geliyosda geç geldik birasss..sonuçlar 1 de çıkacakk bende çıkcanı sanmıyorum ya kısımdada normaldi..
sezencim bu arada herşeyin normal olmasına çookk sevindim gözün aydınnŞeniz
nisacımm sende diyetten şaşma canımm ama bende meyveyi niye yasakladığını anlamadımm..ilk kez duyuyorummm bu arada kıslarr artık yemek muhabbeti yapmıyalımda bu şekerliler tansiyonluları üzmeyelimm:teytey:
evet ya kıslar yok :sm_confused::1shok:
destina senin de sonuçlar iyidir işallah
kızlar bu arada dün meyve yiyodum tabağı da dizimekoydum kenarı göbeğime dğiyodu tabak hareket etmeye başladı bi anda şaştım:1shok: bi baktım benim cimcime tabağı itiyoo:1hug:
ben burdayım ama hiçkimse beni sormuyo senağlama
günaydın kızlarrrrrrrrrrr................
nisacım çok geçmiş olsun canımcım, sana 50 gr testi mi yapıldı , sonucun kaç çıktı ? bildiğim kadarıyla 50 gr kesin sonuç değil, benim de 50 gr yüksek çıktı, kesin tanı için 100 gr yükleme yapmalıyız dedi doktorum ve 100 gr yapılınca düşük çıktı, yani bende şeker yokmuş, gerçi çok da yüksek değildir sadece diyetle kontrol altına almak istediğine göre doktorun........... Dikkat et canımcım , ne kaldı şunun şurasında sabırrrrr, sadece senin için değil hepimiz için sabır