2008 Ekim Anneleri

28.haftaya kadar yapılıyo senin de drun kontrole gidince ister canım.kontrolün ne zaman.gerçi 28. haftadan sonra da dr gerek duyarsa istiyomuş

günaydın kızlarrrrrrrrrrr................
nisacım çok geçmiş olsun canımcım, sana 50 gr testi mi yapıldı , sonucun kaç çıktı ? bildiğim kadarıyla 50 gr kesin sonuç değil, benim de 50 gr yüksek çıktı, kesin tanı için 100 gr yükleme yapmalıyız dedi doktorum ve 100 gr yapılınca düşük çıktı, yani bende şeker yokmuş, gerçi çok da yüksek değildir sadece diyetle kontrol altına almak istediğine göre doktorun........... Dikkat et canımcım , ne kaldı şunun şurasında sabırrrrr, sadece senin için değil hepimiz için sabır

günaydın kızlar. nisacım dert etme canım 50gr lık sonucun kaç çıktı. valla benimde yüksek çıkmıştı ama 100lük normal çıktı. ama doktorum yinede üç beyazdan uzak duracaksın dedi(un,tuz,şeker)
ama meyve için hiçbirşey demedi. sadece vücudun şekerin dengesini ayarlayamıyor dedi. buda hamilelikte olabiliyormuş.

Günaydın kızlarrrr.Şeker konusunu dert etmeyin arkadaşımda hamilelik döneminde çok yüksek çıkmıştı insülin kullanacak kadar .Ama doğum yapınca birşeyi kalmadı.

slm kızlar tahlil sonuçlarımı aldım.şekerim yüksek çıktı.kan değerlerim düşük çıktı ve idrar yollarımda iltihap varmış.:çok üzgünüm:şeker için diyet verdi.bütün meyveler yasak,hamurişi yasak,çayımı şekersiz içecekmişim ve de günde 1 saat yürüycekmişim.:bbo:kan hapımı değiştirdi kan şurubu verdi onun yerine.ayrıca idrar kültürü yaptırcam ona göre antibiyotik verecekmiş.bunun sonucu da 2-3 günde çıkıyo.kardeşime gitcektik ama yattı bu ara bu plan.neyse yine de çok şükür halledilmeyecek sorunlar değil.yemeyiz artık napalımmm:çok üzgünüm:

nisacım canım geçmiş olsun.dikkat et güzelim diyetten şaşma olurmu?şeker ve tansiyon hamilelikte çok önemli bebeklerimiz için idrar yolları içinde bol bol su iç için temizlensin allah şifa versin

yadecim su fazlalığı şekerden değilmiş....şeker yoksa durum normal dedi...kasılmalar için ağrıyla birlikte sertleşme olursa hemen haber ver şimdilik endişelenecek bişi yok dedi...bi dahaki buluşma 28. haftada bebeğimle...bakalım inşallah herşey yolunda gidecek....

nisacım geçmiş olsun bu arada...aman diyim diyetine sadık ol...bişi olmaz sıkma canını oldumu..

sezencim kasılmalar için benim doktorum bol su ve istirat demişdi 32. haftaya kadar tedavisi yokmuş kasılmanın dikkat edelim yorulmamız gerekiyor...

yadecim zaten ömrümde içmediğim kadar çok su içiyorum...çalışıyorum ama fazla yorucu bi işim yok beden yorgunluğu değilde beyin yorgunluğu oluyo işte...bende ekimde çıkmayı düşünmüştüm izne ama doktorum son aya kalma eylülde çık dedi....öle yapıcam...bu arada aynı gün mü doğurcaz kıs...29 ekim benimki...

ibolya benim kasılmalarım fazlaydı erken doğum tehdidi vardı ondan yorulmamamız gerekiyo dedi yade fakat bütün hamişler yorulmamalı...malum yükümüz ağırlaşıyo ve sıcaklar....

ibolya benim kasılmalarım fazlaydı erken doğum tehdidi vardı ondan yorulmamamız gerekiyo dedi yade fakat bütün hamişler yorulmamalı...malum yükümüz ağırlaşıyo ve sıcaklar....

hııı doğru haklısın, ya benim hiç çalışasım yook, salıverseler beni şöyle ağaçların altında gölgede serin serin uyusam, off offf, önceden sıcaklar dokunmuyodu şimdi çok zorluyo yaaa

yadecim zaten ömrümde içmediğim kadar çok su içiyorum...çalışıyorum ama fazla yorucu bi işim yok beden yorgunluğu değilde beyin yorgunluğu oluyo işte...bende ekimde çıkmayı düşünmüştüm izne ama doktorum son aya kalma eylülde çık dedi....öle yapıcam...bu arada aynı gün mü doğurcaz kıs...29 ekim benimki...

hayırlısı olsun.evet aynı güne denk geliyor!!benimde 29 ekimm.bende 32. haftamda izne ayrılcam inşallah.oda eylül ilk haftaya denk geliyor.ekime kadar bende dayanamıycam galiba benim doktorda izin vermiycek.sıcaklar bastırdıkça dahada zor oluyor işe gelmek gitmek,yataktan kalkmak vs.allah yardımcımız olsun canım.yorgunluk konusunda ise yavaş yavaş dinlenerek yapacağız işlerimizi hamile kadınvücüdu yorulunca alarm verirmiş..mesala ağrı sızı kasılma vs.öyle işte...

bebek kilosu falan nasıl?nasıl doğum yapacaksın bellimi?:nazar::nazar:

ben ağustos doğumluyum o yüzden yaz mevsimini çokkkk seviyorum , başka da mevsim sevmem zaten :) eskiden çöl sıcaklarına bile rahatlıkla tahammül ederdim ama hamilelikte pek zor oluyor ..... su içmekten midem sarkacak

valla benimde yok çalışasım zor kaldırıyom kendimi yataktan...neyse az kaldı şurda eylüle...

bide sezen n kadar fazlaydı?benimde çok oluyor kasılmalarım düzenli değil ama oluyor!!!:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben ağustos doğumluyum o yüzden yaz mevsimini çokkkk seviyorum , başka da mevsim sevmem zaten :) eskiden çöl sıcaklarına bile rahatlıkla tahammül ederdim ama hamilelikte pek zor oluyor ..... su içmekten midem sarkacak[/QUOTE

doğru çok zor ne zaman birilerini görsem yanımdan geçerken allah kurtarsın sıcakda zor diyolar(acıyarak hemde):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
suyu ihmal etmiyelim çakıl..

X