Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar tahlil sonuçlarımı aldım.şekerim yüksek çıktı.kan değerlerim düşük çıktı ve idrar yollarımda iltihap varmış.:çok üzgünüm:şeker için diyet verdi.bütün meyveler yasak,hamurişi yasak,çayımı şekersiz içecekmişim ve de günde 1 saat yürüycekmişim.:bbo:kan hapımı değiştirdi kan şurubu verdi onun yerine.ayrıca idrar kültürü yaptırcam ona göre antibiyotik verecekmiş.bunun sonucu da 2-3 günde çıkıyo.kardeşime gitcektik ama yattı bu ara bu plan.neyse yine de çok şükür halledilmeyecek sorunlar değil.yemeyiz artık napalımmm:çok üzgünüm:
günaydın kıslar...nasılsınız bakalım....
sezencim kasılmalar için benim doktorum bol su ve istirat demişdi 32. haftaya kadar tedavisi yokmuş kasılmanın dikkat edelim yorulmamız gerekiyor...
ibolya benim kasılmalarım fazlaydı erken doğum tehdidi vardı ondan yorulmamamız gerekiyo dedi yade fakat bütün hamişler yorulmamalı...malum yükümüz ağırlaşıyo ve sıcaklar....
yadecim zaten ömrümde içmediğim kadar çok su içiyorum...çalışıyorum ama fazla yorucu bi işim yok beden yorgunluğu değilde beyin yorgunluğu oluyo işte...bende ekimde çıkmayı düşünmüştüm izne ama doktorum son aya kalma eylülde çık dedi....öle yapıcam...bu arada aynı gün mü doğurcaz kıs...29 ekim benimki...
ibolya benim kasılmalarım fazlaydı erken doğum tehdidi vardı ondan yorulmamamız gerekiyo dedi yade fakat bütün hamişler yorulmamalı...malum yükümüz ağırlaşıyo ve sıcaklar....
ben ağustos doğumluyum o yüzden yaz mevsimini çokkkk seviyorum , başka da mevsim sevmem zaten :) eskiden çöl sıcaklarına bile rahatlıkla tahammül ederdim ama hamilelikte pek zor oluyor ..... su içmekten midem sarkacak[/QUOTE
doğru çok zor ne zaman birilerini görsem yanımdan geçerken allah kurtarsın sıcakda zor diyolar(acıyarak hemde)
suyu ihmal etmiyelim çakıl..