2008 Ekim Anneleri

günaydın bende burdayım destina canım sonucuna çok sevindim.inşallah idrarda da bir sorun yoktur..:nazar::nazar:
kevsercim bende de şişmler başladı canım ya iş yerind esürekli oturduğumuzdan belkide ayaklarımız ancak akşamları yukarıya çıkıyor:sm_confused::sm_confused:
çakılcım özge ismi çok güzel yinede sen bilirsin ama..kızlar benimde uyku sorunum var gece wc ye kalkıyorum sonra uyuyabilene aşk olsun..ayaklarımı vücudumu sıcak basıyorr..işe gelirken çok zorlanıyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

günaydın bende burdayım destina canım sonucuna çok sevindim.inşallah idrarda da bir sorun yoktur..:nazar::nazar:
kevsercim bende de şişmler başladı canım ya iş yerind esürekli oturduğumuzdan belkide ayaklarımız ancak akşamları yukarıya çıkıyor:sm_confused::sm_confused:
çakılcım özge ismi çok güzel yinede sen bilirsin ama..kızlar benimde uyku sorunum var gece wc ye kalkıyorum sonra uyuyabilene aşk olsun..ayaklarımı vücudumu sıcak basıyorr..işe gelirken çok zorlanıyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

valla kaç zamandır ben de uyku konusundan şikayetçiydim ama bu hafta sonu çok yoruldum diye mi neyse 2 gecedir şükür uyuyabiliyorum

isim konusunda ben Yusuf düşünüyorum, sizce nasıl bir isim kızlar?

yusuf çok güzel bi isim minikellercim yusuf yüzlü olsun oğluşun inşallah ismi gibi güzel dürüst bi oğlan olsunnŞeniz

teşekkürler yadecimm..uykuda artık son aylara girdiğimiz için vucud kendini bebişin gece kalkmalarına hazırlıyormuş o yüzden aralıklarla uyuduğumuz 2-3 saatle idare etmeyi öğrenceksinŞenizŞeniz

günaydın kızlar, benim de yarın şeker yüklemem var, bakalım hayırlısı.

slm canım günaydın,yarın benimde şeker yükleme olacak allah hepimize kolaylık versin inşallah ben nasıl yutacağımı bilemiyorum uffffffffffffffffffffff.bebişinin ismide gayet iyi darısı başımıza bizimkininde ismi yok çünkü:KK43:(

canım günaydın sizleri okurken içimi bir sıkıntı kaplıyo bazen aynı haftalardayız seninle bende 25 gece wc ye kalkmıyorum çünkü sizi okuyunca uyuyamam diye korkuyorum,ama şişme yok henüz bende belki çok yürüdüğüm içindir günde 2 km falan yürüyorum çünkü.kendine ve bebişimize iyi bak lütfen.:nazar:

canım günaydın sizleri okurken içimi bir sıkıntı kaplıyo bazen aynı haftalardayız seninle bende 25 gece wc ye kalkmıyorum çünkü sizi okuyunca uyuyamam diye korkuyorum,ama şişme yok henüz bende belki çok yürüdüğüm içindir günde 2 km falan yürüyorum çünkü.kendine ve bebişimize iyi bak lütfen.:nazar:

:roflol::roflol::roflol:hatuna bak ya bizi okuyunca sıkıntı basıyomuş uyuyamıyomuşş böööö zeynep rüyana geliriz haaa ekim anneleri toptan..
celenle çakıl ellerini nisayla yade ayaklarını tutar bende seni bi güzel gıdıklarımmmKötü KazenKötü KazenKötü Kazen
:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:hatuna bak ya bizi okuyunca sıkıntı basıyomuş uyuyamıyomuşş böööö zeynep rüyana geliriz haaa ekim anneleri toptan..
celenle çakıl ellerini nisayla yade ayaklarını tutar bende seni bi güzel gıdıklarımmmKötü KazenKötü KazenKötü Kazen

anammmm işe bak yaaa birilerinin kabusu olacağımızı da hiç düşünemezdim :roflol:

aşkolsun yaaa onu demek istemedimki ben okudukça yazılanları wc ye kalkamıyorum sabaha kadar tekrar uyuyamamk çok kötü çünkü özür dilerim:KK43:(

isim konusu geçti galiba, tam detaylı okuyamıyorum sayfaları iş yoğunluğundan, hemen kabataslak bakıp geçiyorum, yusuf ismi benimde çok hoşuma gidiyo, genç kızlığımdan beri çocuğuma hep çift isim koymak istemişimdir, aklımdan yunus emre geçiyo, beğenenler de oluyo ama bitanesi çok demode bi isim napcaksın onu dedi, sizce nasıl, yada çift isim teklifleriniz var mı benim içün

aşkolsun yaaa onu demek istemedimki ben okudukça yazılanları wc ye kalkamıyorum sabaha kadar tekrar uyuyamamk çok kötü çünkü özür dilerim:KK43:(

özür dilenecek bişey yok hayatımmmmm a.s. azcık takılalım dedik, bugün herkes uyuşuk sohbet bile edilmiyor baksana , rehavetri atamamışlar , mevzu bulamayınca sana takıldık :1hug:

günayddddıııııııııııııııııııııııııııınnnnnnn.ibolcümmm akşam ben çıktım çok sıkılmıştım ama sen gelmişsin sonra.destinaaaacıımmm sonuçlrın güzel çıkmış ohhh gözün aydın.ama bişey sorcammm senin şeker 138 benimki 145 çok fark yok sana normal demiş drun.bunun sınırı kaç yawww:uhm:yunus emre çok güzel bir isimm neresi demode anlayamadım.yusuf ismide çok güzel yanına da kaan koy.yusuf kaan bence söylenişi çokk güzeeell.:lepi:

:dilcikar::dilcikar:eek:yyyy herkes benim oğlumun ismimi çalmışş bende yusuf taha koymayı düşünüyodumnaniknaniknaniknanikşaka bir yana güzel isim bizde eşimle yusuf taha düşünüyoruz hayırlısı bakalım.yusuf gibi güzel ve hayırlı bir evlat olur inşallah..

nisacım sınır 145 diye biliyorum ama yinede doktoruna sor bir güzelim..

X