2008 Ekim Anneleri

internete girmediğim zamanlar sayfaları doldurursunuz okumatan bi hal olurum bugunde kimsenin gelesi yokmus haa:mymeka: ööle olsun cok fena küstüm:dilcikar:

internete girmediğim zamanlar sayfaları doldurursunuz okumaktan bi hal olurum bugunde kimsenin gelesi yokmus haa:mymeka: ööle olsun cok fena küstüm:dilcikar:

celencim mrb canım kusura bakma iş yoğunluğundn ancak fırsat bulabildim girdimm siteye..diğerlerininde mutlakaişleri vardır canım..celencim bazen benim bebeişde oynamıyor yemek yedikten 10 dk sonra sırt üstü yatıyorum kımıldamadan elimi karnıma koyuyorum elimin sıcaklığıyla bir kaç dakika içinde kımıldıyor.ama her zaman tutmuyor bu formül:1rolleyes::1rolleyes:eek:nun için hımm su içmeyide unutmaa..bir dene istersen..dün akşamda ben evde pervane oldum oynamıyor diye yaramzlar uyuyorlar gliba..birşey yoktur kalbinş ferah tut dene birde haber et olurmuŞenizŞeniz:nazar::nazar:

:sm_cool: slm kıslar bugün doktora gittim..:dance:.herşey normal çıktı :lepi: şekerim normal...erken doğum riskim yok....çok mutluyum :teytey: bebeğimde gayet sağlıklı...haber veriyim dedim...kendinize iyi bakın...

Kızlar merhaba bende şimdi geldim hastaneden kızımı gördüm bize elini kaldırdı herşey normalmiş 785 gr olmuş yarında tatile gidiyorum iki hafta sonra şeker yüklemesi yapılacak çok şükür herşey normal çıktı her kontrol öncesi sanki bir terslik varmış hissi geliyor bana neyse bunu da atlattım Allah herkesin evlatlarını korusun onların acısını bize göstermesin.

Kızlar ikinizinde bebeklerinin iyi olmasına çok sevindim.Allah hepimizin bebeklerini korusun

edhakcım orduevindemi kalıcan?hangisinde??

celen cim eşimin kursu harp akademileri komutanlığında oraya en yakın orduevinde kalıcaz kalender orduevi dediler gerçi bende en çok orayı seviyom havuzlu deniz kenarında filan manzara şahane ama tam net değil belki de harbiyede kalıcaz sen nerde kalıyon canım ozamana kadar orduevinde mi kalıcan

Kızlar günaydın, çatlamaya başlayaınız var mı? Bir de benim bu sabah burnum kanadı, acaba anormal bir durum olabilir mi bu?

şekerim ben kilolu olduğum halde tek bi çatlağım yok, sağlık ocağındaki ebe de şaşırdı geçenlerde gittiğimde, o burun kanamasından bende de bir defa oldu, kan basıncının artmasından kaynaklanıyomuş, korkulacak bi durum diil canım

selam ekim anneleri bir haftadır internete giremiyorumsenağlama internetimiz kesik ne zaman gelir belli değilsenağlama misafirlikteyim hemen siteye girdim sayfalar okadar çok birikmişki burada okuyamadım bugün dktr daydık oğluşumu gördüm çok mutluyumsırnaşık şey hepinizi öpüyorum umarım en kısa zamanda görüşürüz:1hug:

kızlar bugün komşulara gittim onlar geldi falan derken günm geçti yeni doğum yapan komşum kızıyla gelmişti daha 28 günlük çok tatlı maşallah eşim de gördü ne kadar küçük o öyle diyo hem de 1 aylık bile olmuştu büyümüştü ble ben de ne sandın kocaman mı çıkıyo bu bebişler dedim o doğar doğmaz oynamayı hayal ediyo da:)))

bu arada yeşim hoşgeldin kaçaklar çıkıyo meydana kızlar ilkimcim vardı noldu ya hiç görmüyorum ben

slm kızlar tahlil sonuçlarımı aldım.şekerim yüksek çıktı.kan değerlerim düşük çıktı ve idrar yollarımda iltihap varmış.:çok üzgünüm:şeker için diyet verdi.bütün meyveler yasak,hamurişi yasak,çayımı şekersiz içecekmişim ve de günde 1 saat yürüycekmişim.:bbo:kan hapımı değiştirdi kan şurubu verdi onun yerine.ayrıca idrar kültürü yaptırcam ona göre antibiyotik verecekmiş.bunun sonucu da 2-3 günde çıkıyo.kardeşime gitcektik ama yattı bu ara bu plan.neyse yine de çok şükür halledilmeyecek sorunlar değil.yemeyiz artık napalımmm:çok üzgünüm:

slm kızlar tahlil sonuçlarımı aldım.şekerim yüksek çıktı.kan değerlerim düşük çıktı ve idrar yollarımda iltihap varmış.:çok üzgünüm:şeker için diyet verdi.bütün meyveler yasak,hamurişi yasak,çayımı şekersiz içecekmişim ve de günde 1 saat yürüycekmişim.:bbo:kan hapımı değiştirdi kan şurubu verdi onun yerine.ayrıca idrar kültürü yaptırcam ona göre antibiyotik verecekmiş.bunun sonucu da 2-3 günde çıkıyo.kardeşime gitcektik ama yattı bu ara bu plan.neyse yine de çok şükür halledilmeyecek sorunlar değil.yemeyiz artık napalımmm:çok üzgünüm:

aaaaaaa bu doktorların hepsimi böyle yaaaa, bende de idrarında iltihap var dedi, suda gazoz gibi eriyen antibiyotik verdi, yok şu yasak yok bu yasak diye bi çok şey söyledi, bu ne beeeeeeee, hamileyiz biz ya aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nisacım geçmiş olsun canım.herşeyi anladım da neden meyveleri yasakladı onu anlamadım.canım bol bol su iç.en iyi ilaç o çünkü.bir de enfeksiyonun varmış.kendine çok iyi bak çünkü Allah korusun idrar yolu enfeksiyonu biraz tehlikeli canım.

:dilcikar:ne kızıyonuz oğlum :eek:klava:şimdi bu su böreği muhabbetini kevser
kızartmayı yade
sigara böreğinide eylül açtı bananee:1closedeyes:
ayrıca nisanur hanımm şalgamlardan kısırlardan bahsetmek sevapmıydı yawww:dilcikar:

ayy kızlarrr bi alemsiniz valla.bir daha da çenemi açarsam ne olim.yerimsenibenbenim kilo problemim yok anacım.hastanede sağolsunlar bir haftada 3 kilo birden verdim.ben rahat rahat konuşurum tabi.:emir_bebek:siz kendinize dikkat edin

nisacım geçmiş olsun canım.herşeyi anladım da neden meyveleri yasakladı onu anlamadım.canım bol bol su iç.en iyi ilaç o çünkü.bir de enfeksiyonun varmış.kendine çok iyi bak çünkü Allah korusun idrar yolu enfeksiyonu biraz tehlikeli canım.

sağol canım.şekerim yüksek çıktığı için meyveler de şekerli olduğu için yasakladı.hemen hemen bütün meyveleri saydı.enfeksiyon için de antibiyotik yazacakmış idrar kültüründen sonra.valla hamileleikte de dikkat edeceksekkk oooffffffff ömür boyu diyet diyet:bbo:

az kaldı canım benim az daha sabret.o minicik bebişleri koklayınca hepiciğini unutuveririz.zaten 27.haftana da girmene az kalmış.ya bu şeker yüklemesi falan diyosunuz.o kaçıncı haftada oluyo? bi bilgi verin bana.

X