Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
edhakcım orduevindemi kalıcan?hangisinde??
Kızlar günaydın, çatlamaya başlayaınız var mı? Bir de benim bu sabah burnum kanadı, acaba anormal bir durum olabilir mi bu?
:dilcikar:
:mymeka: duymamıs oliim
slm kızlar tahlil sonuçlarımı aldım.şekerim yüksek çıktı.kan değerlerim düşük çıktı ve idrar yollarımda iltihap varmış.:çok üzgünüm:şeker için diyet verdi.bütün meyveler yasak,hamurişi yasak,çayımı şekersiz içecekmişim ve de günde 1 saat yürüycekmişim.:bbo:kan hapımı değiştirdi kan şurubu verdi onun yerine.ayrıca idrar kültürü yaptırcam ona göre antibiyotik verecekmiş.bunun sonucu da 2-3 günde çıkıyo.kardeşime gitcektik ama yattı bu ara bu plan.neyse yine de çok şükür halledilmeyecek sorunlar değil.yemeyiz artık napalımmm:çok üzgünüm:
:dilcikar:ne kızıyonuz oğlum klava:şimdi bu su böreği muhabbetini kevser
kızartmayı yade
sigara böreğinide eylül açtı bananee:1closedeyes:
ayrıca nisanur hanımm şalgamlardan kısırlardan bahsetmek sevapmıydı yawww:dilcikar:
nisacım geçmiş olsun canım.herşeyi anladım da neden meyveleri yasakladı onu anlamadım.canım bol bol su iç.en iyi ilaç o çünkü.bir de enfeksiyonun varmış.kendine çok iyi bak çünkü Allah korusun idrar yolu enfeksiyonu biraz tehlikeli canım.