Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnn annnişşş adaylarııa.s.
ben hastaneden geliyorum. ama bu kes kendım ıcın gıtmedim.
teyzem hamileydi.onun için gittim..
yaşı 46- 47 falan hem ılerı yaş hamıleliği hemde IKIZ !
Yanı rısklı bır hamıleliği vardı.Dr. dün sezaryen için gün vermişti ama dun son kez bır kanına bakalım demişler.
malesef kanı cok cok cokkk düşük çıkmış:çok üzgünüm:
hayat hastanesınde senın doğumunu yapamayız once kan alman lazım masadan kalkamazsın bu sekılde demişler:1no2:
dün kadın doğum hast. ne yatırdılar. orada 3 unıte kan aldı.Bu sabah 5:00 de kendıne gelınce hemen almışlar sezaryeneyerimseniben
veeeeeeee
bırı 2.200
biri 2.800
ikizlerimiz dünyaya gözlerini açtılar:teytey::teytey::teytey:
Allah'a sukur bebişlerde teyzemde ıyıymiş fakat malesef üçünüde göremedik yoğun bakımda hala almıyorlar ıceri.bende eve döndüm. sonra bır ara gıdıcem..
görsenız hastaneyı bebişlerr.. hamişler....doluuuu..ınsan hıc kendını ozel hıssetmıyorsırnaşık şey
işte böleee sıra bıze gelıyor kızlar yavas yavaş.
benım belımın yan tarafında küçük kırmızı çızık var ıkı tane catlaktır herlade o bılmıorum kıı:1rolleyes:
her gün yağ sürüyorum ama çatlıcağı varsa catlar napıyımm artık bebişler için herseye değr..:1hug:
çıtıtrım yeğenlerin analı babalı sağlıklı büyüsünler işallah gözünüz aydın
tabi nisa senin de gözün aydın bak kadının fendi erkeği yandi dimi eviniz şimdiden hayırlı olsun bidenem işallah sonuçlar da güzel çıkar da için rahat edr
celen şu mide yanması bende 2 ün falan oldu dr.24.haftada gittiğimde rennie adında bi şurup verdiydi rahmin yukarı çıkacak midendekiler de yemek boruna kaçabilir demişti yatarken yastığını 2 ye çıkart bi de o şuruba başlasan iyi olur asit yemek borusunda tahrişe neden olabiliyomuş
Ben de dün niye ben de yanma yok diye düşünüyodum yoksa rahmim çok mu aşağıda yukarı çıkmıyo mu kızlar
günaydınnn annnişşş adaylarııa.s.
ben hastaneden geliyorum. ama bu kes kendım ıcın gıtmedim.
teyzem hamileydi.onun için gittim..
yaşı 46- 47 falan hem ılerı yaş hamıleliği hemde IKIZ !
Yanı rısklı bır hamıleliği vardı.Dr. dün sezaryen için gün vermişti ama dun son kez bır kanına bakalım demişler.
malesef kanı cok cok cokkk düşük çıkmışhayat hastanesınde senın doğumunu yapamayız once kan alman lazım masadan kalkamazsın bu sekılde demişler
dün kadın doğum hast. ne yatırdılar. orada 3 unıte kan aldı.Bu sabah 5:00 de kendıne gelınce hemen almışlar sezaryene
veeeeeeee
bırı 2.200
biri 2.800
ikizlerimiz dünyaya gözlerini açtılar
Allah'a sukur bebişlerde teyzemde ıyıymiş fakat malesef üçünüde göremedik yoğun bakımda hala almıyorlar ıceri.bende eve döndüm. sonra bır ara gıdıcem..
görsenız hastaneyı bebişlerr.. hamişler....doluuuu..ınsan hıc kendını ozel hıssetmıyorsırnaşık şey
işte böleee sıra bıze gelıyor kızlar yavas yavaş.
benım belımın yan tarafında küçük kırmızı çızık var ıkı tane catlaktır herlade o bılmıorum kıı
her gün yağ sürüyorum ama çatlıcağı varsa catlar napıyımm artık bebişler için herseye değr..
slmmmmmmm ekimmmmmoh ohhhhh annişkolarrrrıııı.gözünüz aydın çıtırcımmmmm maşallahhhhhhhhh.
ben de sabah şeker tahlili, idrar tahlili bi de başka bir kan tahlili vermişti dr um onları yaptırdım.4 te dr a göstercemm.inşallahhh şekerim normaldir.ama bana normal çıkacakmış gibi gelmiyo.hadi hayırlısııııı.fisfisfis
veeeeeeeeeeeeee
size güzel bir haber daha kayınpederin kerşı daireyi almıyooooozzzz:dance:bugün konuta başvuruyoruz inşallahhhhhhhh.benim herüüff dize geldiii.celenciimm sanırım bugün ben de aşığımcoksekeriremsu işime gelince de aşık oluyom laf aramızda
çıtıtrım yeğenlerin analı babalı sağlıklı büyüsünler işallah gözünüz aydın
tabi nisa senin de gözün aydın bak kadının fendi erkeği yandi dimi eviniz şimdiden hayırlı olsun bidenem işallah sonuçlar da güzel çıkar da için rahat edr
celen şu mide yanması bende 2 ün falan oldu dr.24.haftada gittiğimde rennie adında bi şurup verdiydi rahmin yukarı çıkacak midendekiler de yemek boruna kaçabilir demişti yatarken yastığını 2 ye çıkart bi de o şuruba başlasan iyi olur asit yemek borusunda tahrişe neden olabiliyomuş
Ben de dün niye ben de yanma yok diye düşünüyodum yoksa rahmim çok mu aşağıda yukarı çıkmıyo mu kızlar
ben de kocişimi çok seviyorum amaaaaaaaa bu ara sıra da olsaaaaa öküzlük ettiği gerçeğini değiştirmiyorrrrrrrr
ya bugun bebeğim hiç kımıldamadııısenağlama yana yattım olmadı düz yattım olmadı.oturdum olmadısenağlama kafayı yiyicem haaaasenağlama
hepinize günaydın mutlu ekim anneleri
valla kıslar bugün sabah kocişi gönderdiken sonra bi uyumuşum saat 12 ydi uyandığımda oğluşun da keyfi yerindeydi herhald hiç uyandırmaya kıyamamış anneciğini:1hug:
çıtırcım öncelikle gözünüzaydın canım allah analı babalı büyütsün doğrusun destinacım ne güzel sıra yavaş yavaş bize geliyo:teytey:
:uhm:ya benim içime hep erken doğum yapacağım gibi doğuyo şimdi ağustosta izmire gidicez ya 15 gün ondan sonra da eşime kurs çıkmış istanbulda ağustos 25 gibi de 2 haftalığına istanbula gidicez ben bu kadar gezmeye erken doğururum gibi geliyo oracıklarda doğurursam artıkım haber veririm:sm_cool::sm_cool:
bu arada bende çatlak matlak yok biraz da ırsidir diyolar annemiz bizi doğururken çatlamamışsa bizde çatlamazmışız benimki ne bana ne de kardeşime çatlamamış ben önlem olsun diye yinede arada bebe yağı sürüyom sanki cildimi rahatlatıyo bi de kilolara artık dikkat etmek gerekiyo sağlıklı ve hafif beslenelim kıslar bırakın hamurişlerini kepek ekmek salata süt yoğurda talimklava: