2008 Ekim Anneleri

Gozunuz aydin saglikli olmalarina cok sevindim darisi bizim basimiza benimde bugun randevum var yeni bir dr la bakalim ne olacak...

gözünüz aydın çıtırcım. bir an önce çıkarlar yoğun bakımdan inşallah. böyle doğumları duydukça çok heyecanlanıyorum valla yaaa. bizde alalım bebişlerimizi kucağımıza sağ salim inşallah.

Canım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın.

yaa sormayın kızlar..
önceden bırının doğum haberını aldığımda sadece sevınırdım oylesıne..
yani baska bır duygu oluşmazdı.ama şimdi bambaşka bırseyler oluyor içime.bır garıp oluyorum.
daha farklı düşünüyorum yani.:1rolleyes:
gıderken zor tuttum kndımı ağlayacaktım.senağlama
Allahım bızı ve tüm hamileleri kurtarsın inş..

slmmmmmmm ekimmmmmoh ohhhhh annişkolarrrrıııı.gözünüz aydın çıtırcımmmmm maşallahhhhhhhhh.
ben de sabah şeker tahlili, idrar tahlili bi de başka bir kan tahlili vermişti dr um onları yaptırdım.4 te dr a göstercemm.inşallahhh şekerim normaldir.ama bana normal çıkacakmış gibi gelmiyo.hadi hayırlısııııı.fisfisfis
veeeeeeeeeeeeee
size güzel bir haber daha kayınpederin kerşı daireyi almıyooooozzzz:dance:bugün konuta başvuruyoruz inşallahhhhhhhh.benim herüüff dize geldiii.celenciimm sanırım bugün ben de aşığımcoksekeriremsu işime gelince de aşık oluyom laf aramızdayerimseniben

çıtır gözünüz aydın, allah analı babalı büyütsün......... hayırlısı ile biz de alalım bebişlerimizi kucağımıza ........... ben doğum hikayeleri okuyunca gözyaşlarımı tutamıyorum, sel olup akıyorlar valla , kendi başıma gelince ne yapacam acaba, ameliyathaneye değil de idama gider gibi giderim herhalde

hepinize günaydın mutlu ekim anneleri
valla kıslar bugün sabah kocişi gönderdiken sonra bi uyumuşum saat 12 ydi uyandığımda oğluşun da keyfi yerindeydi herhald hiç uyandırmaya kıyamamış anneciğini:1hug:

çıtırcım öncelikle gözünüzaydın canım allah analı babalı büyütsün doğrusun destinacım ne güzel sıra yavaş yavaş bize geliyo:teytey:
:uhm:ya benim içime hep erken doğum yapacağım gibi doğuyo şimdi ağustosta izmire gidicez ya 15 gün ondan sonra da eşime kurs çıkmış istanbulda ağustos 25 gibi de 2 haftalığına istanbula gidicez ben bu kadar gezmeye erken doğururum gibi geliyo oracıklarda doğurursam artıkım haber veririm:sm_cool::sm_cool:

bu arada bende çatlak matlak yok biraz da ırsidir diyolar annemiz bizi doğururken çatlamamışsa bizde çatlamazmışız benimki ne bana ne de kardeşime çatlamamış ben önlem olsun diye yinede arada bebe yağı sürüyom sanki cildimi rahatlatıyo bi de kilolara artık dikkat etmek gerekiyo sağlıklı ve hafif beslenelim kıslar bırakın hamurişlerini kepek ekmek salata süt yoğurda talimklava:

nisacım bu arada senin adına da çok sevindim canım kocişin öncelikli ailesiniin sen ve minik kızınız olduğunu idrak etmiş nihayet
:1hug:sevelim kocalarımızı bizim ekim babaları baba oluyo artıkım.......Şeniz

çıtıtrım yeğenlerin analı babalı sağlıklı büyüsünler işallah gözünüz aydın
tabi nisa senin de gözün aydın bak kadının fendi erkeği yandi dimi eviniz şimdiden hayırlı olsun bidenem işallah sonuçlar da güzel çıkar da için rahat edr
celen şu mide yanması bende 2 ün falan oldu dr.24.haftada gittiğimde rennie adında bi şurup verdiydi rahmin yukarı çıkacak midendekiler de yemek boruna kaçabilir demişti yatarken yastığını 2 ye çıkart bi de o şuruba başlasan iyi olur asit yemek borusunda tahrişe neden olabiliyomuş
Ben de dün niye ben de yanma yok diye düşünüyodum yoksa rahmim çok mu aşağıda yukarı çıkmıyo mu kızlar

mide yanman yoksa neden rennie verdi ki doktorun

kontroller ayda 1 olduğundan 24.haftadan sonra mide yanman başlayacak dedi önlem olarak yani haftaya yani 28.haftada gitcem tekrardan

aaaaaaa nere gittiniz yaaaa, ben de işleri bitirdim geldim , kimsecikler kalmamışşş, sıcaklarda gezmeyin hee, kırın k..nızı oturun evdee

ben geldüüümm:teytey:

canım allah analı babalı büyütsün.ikizler ailesine uğur getirsin inşallaha.s.

onlara öküz baba diyenlere ölüümmmmmÇok üzgünüm çoook:asigim:

ben de kocişimi çok seviyorum amaaaaaaaa bu ara sıra da olsaaaaa öküzlük ettiği gerçeğini değiştirmiyorrrrrrrr

nisanurcum bende yanma yok.hiç olmadı daha.ama acaip bir ağrı var.taş yutumuşum yada yutamamısımda boğazımla midem arasında takılmıs gibi:çok üzgünüm:

ya bugun bebeğim hiç kımıldamadııısenağlama yana yattım olmadı düz yattım olmadı.oturdum olmadısenağlama kafayı yiyicem haaaasenağlama

ya bugun bebeğim hiç kımıldamadııısenağlama yana yattım olmadı düz yattım olmadı.oturdum olmadısenağlama kafayı yiyicem haaaasenağlama

benim ki hareket seviyor, sen de birazcık yor kendini bi de öyle dene, benim bebiş sadist mi ne, evde dinlenince uyuklayıp duruyo, ama yorulduğumda coşuyo resmenn

orduevinde nereye hareket ediiim:sm_confused: heryer asker kaynıo zaten.dısarıda cıkamıyorum burayı bilmiyorum:çok üzgünüm: offff akşama söliim kocacımada cıkarsın azıcık havalndırsın kızını:çok üzgünüm:

edhakcım orduevindemi kalıcan?hangisinde??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…