2008 Ekim Anneleri

ya sizin neden bebilerinizin kafası yukardaaa:çok üzgünüm: benm dünkü usgde bası asağıda cıktı.ya ters bişimi var acabaaaaasenağlama

canım normali seninki aslında doktorum bu ayın sonuna kadar inebilir dedi bekle dedi. bak kardeşim benden 1 ay fazla onunkide aşağıda doktorum seninkide inecek dedi..kafana takma sen bunları. herşey yolundadır..:nazar::nazar::nazar:

denyo:mymeka:asıl normal olan seninki..doktor aslında yavaş yavaş dönmesi lazımdı dedi..bu haftalarda bebeklerin %60 şı kafa aşağıya pozisyonu almaya başlarmışş..sen sezeryan olucan sorun olmaz dedüüü..sırnaşık şey

denyo:mymeka:asıl normal olan seninki..doktor aslında yavaş yavaş dönmesi lazımdı dedi..bu haftalarda bebeklerin %60 şı kafa aşağıya pozisyonu almaya başlarmışş..sen sezeryan olucan sorun olmaz dedüüü..sırnaşık şey

biraz erken deilmi yaaw:uhm: daha 14 hafta vr.cocuğun beyni uyusacak allah korusun.hem bende sezeryan oluam.ya bırtlarsaaaaa erkendenn:çok üzgünüm:

biraz erken deilmi yaaw:uhm: daha 14 hafta vr.cocuğun beyni uyusacak allah korusun.hem bende sezeryan oluam.ya bırtlarsaaaaa erkendenn:çok üzgünüm:

bırtlamaz bırtlamassŞenizbak suyu normalmiş gelişimide haftasıyla uyumlu erken doğum riskin olsa doktorun söölerdi be gülümmŞeniz

ben de nisanurun geçen yaptığı gibi yapıp küsecem size , sabah yazdıklarımla kimse ilgilenmedi :1no2: ben de size cevap vermiyorum işteeee:dilcikar:

meraklanmışsındır şimdi acaba gercekten erkek mı dıye ıcın ıcını yıyordurrgamyoncuiremsu
drun %99 dediyse doğrudur heralde ya.ne zaman gelcen izmir e? kontrole gıdersın gelır gelmez.sorarsın druna bırdaha.
benımkıde hep aşağıdan tepıklıyordu druma sorduğumda evet ayaklar asağıda dedi.
ama döner dedi zamanla.
yani canımcım senınkının baş aşağı durması normal bzımkı anormal:mymeka:

ya bu meslek medenı durumunuz ,yaşadığınız yer falan yazıyor ya avatarın yanında onlarbuyk ve kırmızı gözüküyor sızde d oylemiii?

heeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy biz geldikkkkkkkkkkkk yarmagül kızımlaaaaa:sm_cool:hemen başlayayım canlarrr.ultrason ölçüleriyle adet tarihim birebir uyumluymuş.suyu,hareketleri de iyiymiş.veeeeeeeee 1053 gr olmuş:nazar:.dr amcası 1 hafta ilerden gidiyo gelişimi dedi.aslında 28.haftada 1 kilo olması gerekliymiş.tabi ben hemen pinpiriklendim.olabilir dedi genetik özellikler önemli burda dedi.karın çevresi büyükmüş babasına benziyo dedi bizimkinin biraz ön balkon geniştir de:roflol:eğer şeker testin normal çıkarsa genetik özelliktendir dedi.yanii kızım göbekli olcakkk:çok üzgünüm:düz bir karnı olmayacak benim gibi habire kapatmaya çalışır napsın yavrucakŞeniz.yarında şeker tahlilim varrrrrrrrrr.olsun kızı şişko anası şişkooo savulun koca göbüşlerrr geliyooooooo

gözünaydın nisa, sevindim güzel habere........... gerçi bugün benim yazdıklarımı kimse okumuyor, ben de bir daha yazmayacam da senin haberine dayanamadım yazdım

gözünaydın nisa, sevindim güzel habere........... gerçi bugün benim yazdıklarımı kimse okumuyor, ben de bir daha yazmayacam da senin haberine dayanamadım yazdım

ne kapris yapıyon bacımm heeeŞenizmisafürüm var evde kısım dakka başı yazamıyomm..
kıss nisa gözünydınn tombikinede maaşallah yaa ama niye benim oğla 700 gr sadece 1 hafta var aramızda ama..:çok üzgünüm:

slm kızlar. sizi çok özledim yaa. hafta sonu bizim ufaklığın mevlüdü vardı. görümcemin oğlunun. ona gittik. bu sabahta kızımı gördüm. maşallahı var kızımın. 1.349gr olmuş. gelişmesi bir hafta ileri dedi. ikinizide kilosu gayet iyi dedi. kızım uyuyordu ama çok tatlı yavrum ya.

ne kapris yapıyon bacımm heeeŞenizmisafürüm var evde kısım dakka başı yazamıyomm..
kıss nisa gözünydınn tombikinede maaşallah yaa ama niye benim oğla 700 gr sadece 1 hafta var aramızda ama..:çok üzgünüm:

nisacım gözün aydın maşallah bebişinede...
destinacım bebğin ağırlığı normal be güzelim kafana takma sen...benimde 706 gramdı yanlız bunlar +- 100 gr olarak düşünceksin. onlar sağlıklı olsunda önemli değil..benim doktorum da normal dedi..sorun yok ozamannn keyfini çıkarmalıyız.:dance::dance:...:nazar::nazar::nazar:

slm kızlar. sizi çok özledim yaa. hafta sonu bizim ufaklığın mevlüdü vardı. görümcemin oğlunun. ona gittik. bu sabahta kızımı gördüm. maşallahı var kızımın. 1.349gr olmuş. gelişmesi bir hafta ileri dedi. ikinizide kilosu gayet iyi dedi. kızım uyuyordu ama çok tatlı yavrum ya.

amanın kimler gelmiş..maşallahh defnemize:nazar:hadi seni kıskanmıyırum nerdeyse 1 ay var aramızda...Şeniz

kıs çakıl noldu küsmüsün hala yavrummŞenizamanında küsermiş kaprisde yaparmışşş..
uzatma lenn:eek:klava:

bu arada şu karışık kızartma işini az önce halletimm..hedefimizz su böreğii:icecream:

acayip küstüm bildiğiniz gibi değil, hafta sonu giremedim siteye diye sabah nasıl bir heyecanla geldim , aldıklarımı ilk sizinle paylaşıyım dedim ama kimin umurundaaa, peeeeeeee................ yok daha yazmayacam size işte

ohh ohh nisacım göxün aydın yaa:teytey:
kocaman olmuş bebiş..
benımkı de 26+5 di gıtiğimde 1054 gr dı.
yalnız karın cevresı buyukklüğünü dikkate al canım.en kısa zamanda tekrar kontrol ettir.bebeğin diğer organlarından gelişimi önde olduğunda bebeğin yağ dokusu depolarının normalden fazla olması iri bebek doğumuna yol açıyormuş.şeker hastalığına bağlı oluyormuş .a.s
çeşer yukleme testın yaptırmadıysan yaptır bıran once ertelemeden.

acayip küstüm bildiğiniz gibi değil, hafta sonu giremedim siteye diye sabah nasıl bir heyecanla geldim , aldıklarımı ilk sizinle paylaşıyım dedim ama kimin umurundaaa, peeeeeeee................ yok daha yazmayacam size işte

Canım bebişinide,bizide üzüyosun niye böyle yapıyon.

ana garı hala kapris yapıyo yawwlaelaelaelaelaekısım misafürümüz far dedük yaa aaa...ayrıca çok uygun almışşsınız pravo vallaa...resimlerini bekliyosssŞeniz

X