2008 Ekim Anneleri

KızLar Merhaba... NasıL gıdıyor hamıLeLıgınız ben kendımı Anlatayım cok Zor durumdayım Ikıncı hamılelıgım Daha oncekı yazılarımı okuyanlar bılır ne kadar Zor bı hamılelık gecırdıgımı 7. Aydayız hala ılk gunku gıbı Sıkıntılarım var ustune onlar yetmıyormus gıbı KrampLar basladı gece uyuyamıyorum artık Dun gece Evın ıcınde 100 yer degıstırdım agladım sızladım nasıl kendımden gectım bılmıyorum ama cok kotu ya kramplar ıcın bı onLem var mı almamız gereken :S cunku bende normalde de vardı ama hamılelıkte ıste daha bı artıo dayanılmayacak hal alıo ( Allah Yardımcımız olsun

günaydın denizcim...karamplar için en iyi çözüm kalsiyum almak hayatımm..eğer gün içinde yeterli süt ve süt ürünleri kullanmıyorsan doktoruna danışarak kalsiyum desteği alabilirsin..bide günde 1-2 maden suyu oldukça işe yarıyoo..ama mineralli su veya soda değil maden suyu canım alırken üstünde maden suyu yazsınŞeniz

bu arada kıslar sizede günaydınn:sm_cool:bugün minik bamyamla randevum saat 2 de çok heyecanlıyımmmcoksekeriremsu

günaydın moralim bozuk bugün....:çok üzgünüm: dün akşam bebişimi gördüm ve kız olduğu kesinleşti...ama iki gündür öle ağrılar giriyorki karnıma söledim doktoruma tabi....kasılmaları,sertleşmeleri ve ağrıları "erken doğum" olabilir ama şimdi çok erken bebek için olursa yaşama ihtimali düşük dedi senağlama geçen snede kaybettim bebeğimi gene aynı şeyleri yaşamak istemiyorum :1no2: senağlama bide suyum çok fazlaymış şeker olabilir dedi salı günü şeker yüklemesi var bakalım ne çıkcak...dua edin kıslar bişi olmasın bebişime....ağrılarım salı gününe kadar devam ederse hastaneye yatcam serum vercekler...Allahım nolur sağ salim alıyım yavrumu kucağıma beni gene böyle bişile sınama...dayanamamsenağlama

canım geçmiş olsun hemen bozma moralini sana serkilaj yapılmışmıydı sezencimm

sezencim moralini mutlaka yüksek tutman lazım hayatımm..bak doktorun erken farketmiş en azındann..kendini yoracak aktivitelerden kaçın..hastaneyede yatsan hiç üzülme bebeğin ne güzel her gün kontrolde olurr..eğer bu riskin kesinleşirse hastanede olman evde olmandan iyidir hayatımm..bol dua edicem sana ama moralini bozmaŞeniz

bebeğini erken kaybedenlere rahim ağzına yapılan bi operasyon varya ikinci gebelikleri daha problemsiz geçsin diyee..

sağol destina valla anlatmak paylaşmak iyi gelio...hastaneye yatarım yeterki problem olmasın..çalışıyorum ama yorucu bi iş değil çizim yapıyorum olursa..oturarak geçiyo günüm...inşallah bunuda atlatcaz...kocişimde çok üzüldü gece öptü boyna sarıldı beni uyuyo sanıyodu herhalde...çok duygusaldır eşimde..salı günü cd alcaz öyle güzelki yavrum maşallah....

yok öle bişi yapılmadı...geçen sene erken kaybetmedim bebğimi 33. haftada bi saat içinde öldü karnımda...o zaman da su azlığı vardı...bide iç organları tam gelişmemişti...şimdi daha fazla inceleme yapılıo...iki kere daha yattım hastanede..bakalım salı günü belli olcak...

hayatımm canını sıkma sen bizide gelişmelerden haberdar et..merak ederiz büz..yiğenimizede maşallah olsun sağlıkla sıhattle zamanında gelsin inşallah.Şeniz

ya işte bebekte gelişim geriliği vardı zaten...bide kan pıhtılaşması varmış bende...tam bi sebebi yok çünkü yapılan tahlillerde bütün değerler normal çıkıyodu....doktorum hala düşünüyorum meslek hayatımda ilk defa böle sebepsiz bi ölüm gerçekleşti dio...Allah buna ömür versin...

sezencim çok geçmiş olsun canım işeycik yoktur umarım kasılmalar bu aylarda başlaybiliyomuş umarım bebbklerimizi sağsağlim kucağımıza alırız hepimiz

sağol nisanurcum inşallah Allah hepimizin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin...valla sağolun pek iyi geldi..rahatladım biraz...

Günaydın bu arada millet sezeni okuyunca çoküzüldüm ona bişeyler yazim dedim Destina maşallah senin de bilmediğin yok ha serkitaj falan bu arada entrikacı ben oluyom dimijeyyar akşam onları yazarken eşim yanımdan geçip duruyodu ben de ekrana doğru yapıştım ki okumasın diyeelülülülülülü
destina sen de gör bakalım oğluşuu da bize de hayırlı haberler getir işallah

bu arada sabah sabah kalktık kızımla börek yaptık şimdi babamızın kalkmasını bekliyoz maşşallah hiç durmuyo cimcimem yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…