2008 Ekim Anneleri

sevgili seadeniz geçmiş olsun canım kramplar yüzünden bu kadar acı çekmene gerek yokki canım dr.a söylemedin mi benim 2 defa oldu hemen magnezyum verdi doktorum hamilelikte 2 katına çıkıyomuş ihtiyaç bunu destinanın dedği gibi maden suyuyla da alabilirsin ama magnezyum ilacı çok iyi geldi bana banim sol kalçamda da ağrım oluyodu ayaktayken onu da geçirdi bi de kabızlığa birebir her derde deva yani bir an önce al krampların nasıl geçiyo göreceksin

günaydın kızlarr..sezencim geçmiş olsun canım rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.nisanur canım sanada afiyet olsun ne güzel börek yiyosunuz benim tansiyonum yüksek diyet yapmam gerekiyor.dün tansiyon yine sınırdaydı.akşam sinirden ağladım inanmıycaksınız ama canım börek ve karışık kızartma çekti.yinede şükür ediyorum rabbim sağlık versin...

:eek:klava:ulenn nisanur gene patlattınmı bombayıı..kısım ne ikidebirde börek diyon zati geçen su böreği dediniz yiyemedim aklımda kaldı hangi kanalı açsam su böreği yiyolarrtatlicadiarzuyade hıı demek karışık kızartma ha şöyle kabaklı patlıcanlı offf offf bu oğlanın pipisi fala düşerse size sorarım ben:dilcikar:

evet kızartma hemde domates soslusundan...destina işin kötüsü ben bu aya kadar hiç aşermedim. canım hiç bişey istemedi.tansiyon yükseldi herşeyi ister oldu.allah yarsım etsin..eşim halime çok üzülüyor.oda benim yediklerimi yemek zorunda kalıyor. tuzsuz yağsız.

üff kıslar ya benim doktoru boğmak istiyorumm:eek:klava:şimdide akşam 8 e attı randevuyu yaa zaten 2 ye kadar zor dayandım nası geçicek akşama kadar vakit kimsede yok:çok üzgünüm:

selam kıslarr..
kızım ne bu böyle once hafta sonuna attı sonra da saati değiştirdi.ne dr muş bee.sabret birazdaha artık napcan.
kızartma benımde canım ıstedi ya annemde çok güel yapar domates soslusunu valla.ben kacarım bırazdan anneme ::)

selam güzel göbüşlü ekim anneleri
ne bu kızartma börek olayı ya...biz kilo aldık aman dr kızcak dikkat edelim derken oluyo mu böle hemi de domates soslu kızartma demişsiniz yanına bi de sarmısaklı yoğurt olsa hımmmmmmmm....
valla bende şimdik kocişle birlikte evi sildim süpürdüm yeni oturdum hamiş kaldım kalalı tek başıma temizlk yaapmıyom oh olsun biraz da o çalışsın
bu arada sezencim geçmiş olsun inş bu kez sağsalim yavruna kavuşmayı nasip eder allahım (hep birlikte)üzülüp strese girerek bebişini de daha fazla üzme hem sancıların da buna bağlı artabilir sen kendini yormadan hamileliğin tadını çıkarmaya çalış canım
kızlar öpüyom hepinizi
biz şimdik kocişimle dışarı çıkcaz...

bu arada destinam senin dr da pek nazlıymış onun ultrası-on cihazına muhtaç olduğumuzu bilip sürüdürüyo valla
:eek:klava:gelirsem o dr unun yanına:eek:klava:

kıs burası kasaba ya elin mahkum iki tane doktor var..benimkinin usgsi 4 boyutlu o yüzden ona gidiyorum diğer doktorun makinesi fi tarihinden kalma..haliyle buda çok kalabalık oluyo saolsun adam bide dilli 2 saat otursan git demiyoo..ya
ni biz artık sorucak soru kalmıyoda sıkılıp kalkıyoruz her randevuda rahat bi yarım saat 40 dakka ayırıyo ama böylede canımı sıktı yaww..

selam destina inanırmısın saat 2 gibi aklıma geldin (duştayken:))) dedim şimdi ne güzel oğlunu görüyodur falan diye ama neyse az kalmış genede ne çeneli drmuş o öyle bizimki 10dk ayırıyo diye iyi diyoduk bu arada benim eşim sağolsun pek boğazı büyüktür adam bana sen ne biçim hamilesin hiç bişey canın istemiyo şöyle tatlı kek muhallebi falan yapardın eskiden diyo zorla yaptırıyo benim hiç tatlıyla aram olmadığından kolayından börek yapıyom işte neymiş hep sebze yiyomuşummm

merhaba canlarım.sezencim ya çok geçmiş olsun.inşallahhhh bişey olmayacak rabbim koruycak meleğini. destinacım hadi az kaldı.saat 8 de arayıp bu seferde gece 12 demesin bu senin dr.fisfisfisnisanurcum bence de bol bol hamurişi ye sebze de neymiş.yarasınnnn böreklerrrrrrrjeyyar

biraz daha iyiyiz canım.akşam sadece -şimdi oraya gitmek istemiyorsun öyle mi- dedi.ben de sustum.o da -ozaman o konuta gireriz yatırım olmuş olur- dedi.kalırızda demedi yani ama olsun için için sevinç çığlıkları attım.gece o sarıldı bana işte böyle yavaş yavaş düzeliyo.inşallah babası caydırmaz yine.

biraz daha iyiyiz canım.akşam sadece -şimdi oraya gitmek istemiyorsun öyle mi- dedi.ben de sustum.o da -ozaman o konuta gireriz yatırım olmuş olur- dedi.kalırızda demedi yani ama olsun için için sevinç çığlıkları attım.gece o sarıldı bana işte böyle yavaş yavaş düzeliyo.inşallah babası caydırmaz yine.

ha işte böyle boşver sen onları eşinle arayı iyi tutmana bak sonuçda sizde bi ailesiniz ve kendi kararlarınız var geç de olsa anlayacaklardır

benimde doğumum ekimde şu an 28 hafatalık hamileyim umarım hayırlısıyla kurtuluruz herkeze sevgiler Şeniz

ya nisacım çok sevindim canım demek sonunda dank etti kocişine hamile bi eşi olduğu üzmemesi gerektiği...sen bu aralar kocacığını yanında tutmaya bak kayınvalidenlerle çok buluşup da yine aklı bulanmasın sonrasında unutur zaten hele bi de bebişiniz doğsun hiç öle taşınmayla filan uğraşamazsınız

destinaaa kıs gelmedin herhalde daha senin dr konuşuyour gene 8 de olduğununa göre randevun neyse artıkım dükkanı birlikte kapatırsınız
biz de yeni geldik kocamla ayaklarım nasıl ağrıdı anlatamam düzce gibi ufak yerde bu kadar yorulduğuma göre ben iyicenek ağırlaşmışım
düzcedeki nerdeyse tüm mobilyacıları dolaştık gönlüme göre bişey bulamadım sadece hiçbişey bulamazsak bellonanın aqua modelini alabiliriz diye düşündük ama mutlaka önce izmire gidip kısıkköye karabağlara filan bakıcam bakmadan alırsam içimde kalır sonra....

lenn napıyonuz bakimmcoksekeriremsuminik erkekimi gördümmmmŞenizmaşallah oğluşuma kocaman olmuşş minik bamyamm 700 gr cıkmışş:nazar:az galiba dedim emme doktor haftasıyla uyumlu dedi bilemiycemmgamyoncuiremsukıss
nisa aferün kıs dize getirdin adamı...:lepi:
edhakcımm ikeanında çok güzel kombinasyonları vrr:içelim:

X