2008 Ekim Anneleri

bizde yedik yemeğimizi oğlumla bugün acayip yedim valla tatlı almıodum epeydir 2tane şekerpare de yedik doktor duymasın haftaya kontrol var bakalım ne diycek kilomuza 7.5kg aldım...daha beşik falan almadım fuarı bekliyorum bol çeşit görürüm diye 27temmuzda, bide İst.a annemlere gidince havuzlu hana gitcem uygunmuş orası giden var mı arkadaşlar?piyasaya göre epey uygun diolar gerçi çıt çıtlı badilerini tulumlarını aldm ama resimlerini çekmedim gösteremedim size en yakın zamanda inş.

izmirde de anne-çovuk fuarı oluyordu nısanda ama olmadı bu sene.sıtesıne bakıyorum olacak sanırım ama tyarıh bellı depğil .
gıtmeyı cok ıstıyordum ama umudu kestım..
ben doğurduktan sonra mı olacakk

bursada 3.sü olcakmış bu yıl, ben evlenmeden önce İst.da oturduğum için ilk kez gitcem kısmetse bekleriz Bursadaki fuara gelin:teytey: alacak çok şey var bide benim eğitim var ağustosta ankarada bakalım ne etcem 5eylülde de doğum iznine ayrılcam 37.hafta son zamanlarım telaşla geçecek

kızlarrr ben çok kötüyüm bu aralar.aslında girip okuyup çıkıyorum içimden yazmak gelmiyo.kocişle bozuğuz 4-5 gündür.:çok üzgünüm:nerden başlasam.annem gelmişti bana heşey çok güzel esprili geçiyodu.biyere gidiyoduk annem dediki valla şu parka bi akşam gelmedik ha.ben de anneme ben bile gidemedim anne daha dedim.(yeni yapılan bir yer)eşi birden seini yükseltti ee ayaklarınızı mı bağladım gelseydiniiz dedi tabi güya bana bağırıyomuş gibi yaptı.ben de ne bağırıyosun dedim tabi alamaya başladım.annem de keşe demeseydim dilim kopsaydı dedi.okadar üzgünüm ki senağlamadün anneciğim gitti.üzme kendini olur böyle şeyler dedi anne iştesenağlama ve daha sı da var akşam tartışık yine.annesini alt kata taşınmayı düşünüyo.dar diye evlndiğimizde oraya gitmemiştik.daha doğrusu ben ev da diye bahaneler yaratmıştım.şimdi oranın karşısı da satılıyo satın alıp ikisini birleiştirecekmiş.bi konuta giriyoduk ordan vazgeçti.akşam bana hani annemlerle alakası yoktu oraya gitmemenin sen onların yanına gitmek istemiyosun dedi.ben de evet gitmiycem kendin git onlarla yaşa dedim baya bi atıştık.çoooooookkkk üzgünümmmsenağlamasenağlamasenağlamaannemi özledim sizin de başınızı ağrıttım ama öyle doluyumkiiisenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım ya üzme kendini olur böle şeyler anlaşılan ikinizde yatışmamışsınız daha bence bi ara konuşmayın sakinleşin küs durun demiyorum ama tartışma ortamı yaratmayın. hem sen daha hassassın şimdi stres yapma boşu boşuna her ne konu olursa olsun...benim kayın valdem yok ama kayınpeder ve görümce arkada oturuyo...onlarda kiracı bizim gibi...kiralık ev kalmadı da aynı yerden tuttuk deli gibi...sen görüşmek istediğin kadar görüşürsün...ben 10 gün sonra bugün gördüm görümcemi...işyerime geldi...kayınvalden için strese girmeye eşinle aranı bozmaya değermi böle düşün...üzülme bebişini de üzme....

Kızlar ben bugün çıkıyorum pztesi yazamazsam size bir hafta yokum orda int olacağını sanmıyorum şimdiden hakkınızı helal edin kendinize ve bebişlerinize iyi bakın Allah'a Emanet Olun. Dualarınızı bekliyorum hepinizi Öpüyorum sizin yerinize de eğlenicem beni özleyin tamam mı:a015:

sezencim zaten buz gibiyiz sadece yemek hazırlıyorum,kahvaltı hazır gibi cümleler okadar.zaten daha da açılmıyo konu ama ben çok kötüyüm elimde değil habire ağlıyorum.onun yanında da ağlamıyorum duygu sömürüsü yaptığımı düşünür nebileyim.oraya gidersek hiç özel hayat diye bişey kalmayacak.teyzesi de o apartmanda aile apartmanı gibi bişey.kayınvalidem evde yemek yapmanıza gerek yok otururuz evinize yatmaya gidersiniz diyo.tamam iyi niyetle diyo ama bi taraftan da daha 3 yıllık evliyiz zaten ilk 3 yıl çocuk derdiyle bişey anlamadık düşüklerim depresyonlarım.üfff ne bileyim hayırlısı ama ben gitmek istemiyorummsenağlamasenağlama

nisacım canım benim sakın üzme kendinide bebişide güzelim..benim anladığım kadarıyla siz bu bebek serüveninde zorlu bi süreç geçirmişsiniz..yani 5.gebeliğin olduğunu düşünürsek sanırım bu iki seneniz hep bu yıkımlarla geçmişş..bebeğiniz bi doğsun herşey düzelir inan.
erkekler bu hamilelik sürecini bizden farklı yaşıyolar yani sen geçen yazdın ya söyledim bak oynuyo dedim oda bana bida bana oynuyo deme dedi ağladım diye bende eşime falan konuşsana bebekle ellesene bak tekme atıyo falan diyorum oda inan garip garip bakıyo yüzüme hadi oynaması neysede konuşmak nası oluyo diyoo..
ama benim ikinci olduğu için pek takmıyorumm.sen şimdi onun her söylediğine alıncak durumdasın hayatımm bu süreç bitince sende çok önemsediğini anlayacaksınn..
ev meselesine gelince onunla bunu kavga ederek değilde güzellikle konuş çünkü asla gelmem asla yapmam dersen inat olsun diye üstelerr..tatlı dille söyle ama eğer kayınvalidenle oturmak istemiyorsan baştan hiç gitme çünkü bi gidersen bida taşınman çok zor olurrŞeniz
üzme kendini canımmŞeniz

nisacım anlıyorum seni valla bizimkilerin gözüde hep bizde sırf bu yüzden yatak odamın yerini değiştirdim...ışığım kaçta yandı kaçta söndü falan ay bide sölüyo koskoca adam...kayınpeder işte naparsın...yemek işine gelince teklif ettiler ama ben kendim yaparım dedim...bende cazgırım biraz galiba...ama aile apartmanı gibi olması zor valla...rahat edemezsin... bizde 3 yıllık evliyiz...valla şöle gönlümce dolaşamıyom evde...gözüküyo onlar bahçedeler her zaman...ayyyy bende dolmuşum galiba...

takma kafanı şekerrr , ekim babaları öküz dedik ya burda, bazen öyle açma sapan çıkışları olabiliyor

celen doyamadın gitti hee , nasıl yemekti bu...............günün bunalım konusu nisadan geldi , celen yorumlarını bekliyoruz..............ben diyorum ki olcayın şu kazan kaldırma işini yeniden ve ciddi olarak gündeme alsak

destinacım ben hep ona sakinlikle konuşuyodum.ben annenleri seviyorum hiçbir sorunum yok ama özel hayatımız olmayacak,hasta olsalar önce ben koşarım,gider geliriz ama evimiz ayrı olsun diyodum o da anlayışla karşılıyody sanırım söylemiyo ama babası gelin diye sıkıştırıyo onu.
bebekle ilgili de daha bişey demiyorum kendi sokulup napıyo oynuyomu diye soruyo.ben de sanki çok ilgileniyon da dedim.ama sende bunalttın beni dakkada bi bak,gördün mü niye bakmıyon sürekli söylüyon ben de o lafı bunalınca söyledim dedi ama yine çooookk kırgınım ççooookkk

çakılcımmmmmmmm en büyük öküzzzzzz benimki sevmiyorum onu bugünlerdee.bebişimle alıp başımı gidecem.sanki onu bırakabilirmişim gibi kafayı yiyoomm galübaaaaa.evet kızlar bugünkü bunalım benim valla.ama çookk doluyum sizden başka kime dert yanayım.

hahayyyyy , öküzler yarışıyor diye bi yarışma yapsak emin ol birinciyi seçmekte zorlanırız şekercimmmmm, dedim ya takmamayı öğrenmen lazımmmmm, ben de sulu gözüm hemencek ağlarım , içim içimi yer ama netcen arsız olmayı da öğretiyo hayat insana..... onun da bunalımları vardır , eccük de anlayışlı olmaya çalışmalı , daha ne diyim , biz kadın milleti iflah olmayız , marifetmiş gibi bi de severiz biz öküzlerimizi coksekeriremsu

sırnaşık şeygüldürdün beni çakılcım valla.Allahta seni güldürsün aynen valla bi gün sonra ben ona aşığım deriz

heh şöle nisacım gül biraz
valla çakıltaşı olmassa gülemicez galiba...sen bizi güldürdün Allah da seni güldürsün çakıltaşı

sağol canım yaa.gideyim de biraz yiyeyim moralim bozukya sebepte hazır.kendimi yemeğe vuruyom.artık 100 kilo olacam ve bu cüsseyle kocişi döverim heralÇok üzgünüm çoook

ahh canım benım uzulme senn.
bız çok kırılganız ınan buna.
bende bebek oynamaya başlayınca eşimin elını alıp göbeğime koyuyorum.oda 1 dk falan koyuyor sonra elını cekiyor ben buna nasıl uzuluyorum bır bılsen.sankı on kere cocuk sahıbı olmuş gıbısın dıyorum.bır ağlamam eksık kalıyor bıraz öytt falan dese ağlıycam ustune yani.Allahtan sesını cıkarmıyor.hıc ben elını koymasam sen merak edip koymayacaksın dıyorum.,
ama takmamayı ogrenmek gerkıyor gercekten.
kabul etmek lazım bız çokkkk farklı yataıklarız.........
hem bak ben nevresım takımları koydum bıkactane sen oraya bak nısacığımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…