kızlarrr ben çok kötüyüm bu aralar.aslında girip okuyup çıkıyorum içimden yazmak gelmiyo.kocişle bozuğuz 4-5 gündür.:çok üzgünüm:nerden başlasam.annem gelmişti bana heşey çok güzel esprili geçiyodu.biyere gidiyoduk annem dediki valla şu parka bi akşam gelmedik ha.ben de anneme ben bile gidemedim anne daha dedim.(yeni yapılan bir yer)eşi birden seini yükseltti ee ayaklarınızı mı bağladım gelseydiniiz dedi tabi güya bana bağırıyomuş gibi yaptı.ben de ne bağırıyosun dedim tabi alamaya başladım.annem de keşe demeseydim dilim kopsaydı dedi.okadar üzgünüm ki senağlamadün anneciğim gitti.üzme kendini olur böyle şeyler dedi anne iştesenağlama ve daha sı da var akşam tartışık yine.annesini alt kata taşınmayı düşünüyo.dar diye evlndiğimizde oraya gitmemiştik.daha doğrusu ben ev da diye bahaneler yaratmıştım.şimdi oranın karşısı da satılıyo satın alıp ikisini birleiştirecekmiş.bi konuta giriyoduk ordan vazgeçti.akşam bana hani annemlerle alakası yoktu oraya gitmemenin sen onların yanına gitmek istemiyosun dedi.ben de evet gitmiycem kendin git onlarla yaşa dedim baya bi atıştık.çoooooookkkk üzgünümmmsenağlamasenağlamasenağlamaannemi özledim sizin de başınızı ağrıttım ama öyle doluyumkiiisenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
çakılcımmmmmmmm en büyük öküzzzzzz benimki sevmiyorum onu bugünlerdee.bebişimle alıp başımı gidecem.sanki onu bırakabilirmişim gibi kafayı yiyoomm galübaaaaa.evet kızlar bugünkü bunalım benim valla.ama çookk doluyum sizden başka kime dert yanayım.
hahayyyyy , öküzler yarışıyor diye bi yarışma yapsak emin ol birinciyi seçmekte zorlanırız şekercimmmmm, dedim ya takmamayı öğrenmen lazımmmmm, ben de sulu gözüm hemencek ağlarım , içim içimi yer ama netcen arsız olmayı da öğretiyo hayat insana..... onun da bunalımları vardır , eccük de anlayışlı olmaya çalışmalı , daha ne diyim , biz kadın milleti iflah olmayız , marifetmiş gibi bi de severiz biz öküzlerimizi coksekeriremsu