2008 Ekim Anneleri

valla bende söledim bişiler hoş ben çok kilo almadım ama bugün görcez bakalım
55 kiloydum hamiş kaldığımda şimdi 59 kiloyum...ama bugünlerde boğazım açıldı....

nisacım canım..üzülme bebeğini düşün bu dönemlerde biraz gamsız olmamız gerekiyor.hamileliğin verdiği psikolojiyle dah çok bunalıma giriyoruz.ne olur stres hamilelikte en zor şeydir.dikkat et be güzelim.benim eşimde öyledir anne diye deli olur.ama ne yapcan ben pek önemsemiyorum artık.takmıyorum.benim eşimde öküz ekim babaları içinde zatenn.ruhsuzlar onlar bizleri pek anlayamazlar..

herkes nire gittii:çok üzgünüm: ben yanlız kalırsa korkarım amaaaaa:çok üzgünüm:
nisacım öküz ekim babalarının arasına eşin hoşgeldiiiii:dance: tatlım tek ökğz senn evde deilki hemen hemen hepimiz besliyoruz bundan bitane.dün yine bağırdı banaa:çok üzgünüm: sebepte kasınıyorum ya ben daha kızarıo .neymiş efendim kasınmıcakmısım:uhm: kolaydınaniknanik hödük:mymeka:

Hele şu kadınlara bakın kocalarına neler neler diyolarşakkıdı
Vay anasunu duymasınlartatlicadiarzu

herkese merhaba...bu aralar biraz yoğunum kızlar.çok sık giremiyorum.yatılı misafirler falan vardı.özledim yine sizleri.
nisacım durumunu çok iyi anlıyorum.benimde eşim hep ailesinin yaşadığı şehire taşınmak istiyoKötü Kazendaha doğrusu ailesi hep o şekilde baskı yapıyo..hatta bu konuyu benim yanımda açıp bi güzel planlar yapıyolarÇok üzgünüm çoookişi gücü burada olmasa eminim o da 1 gün bile durmaz.ilk evlendiğimiz dönemde bu konu yüzünden bizde çok tartıştık.orası küçük biryer,ben yapamam dedim hep.herkes akraba ve tanıdık.zorlanırım.şimdilik ses yok ama birgün yine konu açılacak diye ödüm kopuyor.huzur kalmıyor çünkü.seni çok çok iyi anlıyorum.ama sakın ailenle yaşamak istemiyorum gibi cümleler falan kurma.inatlaşma olur.eğer ciddi anlamda gitmek istemiyorsan birşekilde ikna et eşini.hayırlısı olsun canım ya.şuan sadece bebişini düşüncoksekeriremsuüzüntü,sıkıntı yapma.o da üzülür sonra annesiii..

merhaba kızlar biz geldik aşımızı olduk bugün bi de bebeğim 4 aylık olunca gitcekmişim pazara da gittik ordan oturmaya gittim komşuma yemeğimi yaptım pişerken bi bakim bizimkiler dedim
adaşım canım nisacım nolur üzme kendini herkesde oluyo bu sorunlar benim eşimEskişehirli ben Kayseriliyim biliyosun malatyada görev yapıyoz eşime malatyayı ben seçtirdim ilk atamasında ama kayınvaldemlerin bundan haberi yok tabi puanından dolayı burda olduğumuzu sanıyolar ve 5 yıllık zorunlu hizmet süremizin bitmesini bekliyolar resmen gün sayıyolar ama ben eşime söyledim gitmem yerleşmem diye onların da 2 katlı evi var k..ç kadar neyse ben alta gidecekmişim çocuklarımı onlar büyütecekmiş evimi temizleyecekmiş miş de miş hayal kuruyolar yani bizim de 3 sene sonra kavgalar başlar gibi geliyo şimdilik eşimin sesi çıkmıyo biliyo ki oraya gidersek ben huzursuzluk çıkarcam neyse bu işler böyle amaaaan takma kafanı ben seneye onlardan habersiz kırşehire tayin istetip ordan da bi ev almayı düşünüyorum krediyi ödemesi falan 7-8 yıl bulur zati sonrası Allah keriiim

bende geldimmm güneş ısıtmıyo artıkınnjeyyarharbiden ha daleverelere bak hatunlardakii korkulur bunlardan vallaşakkıdı

bende geldimmm güneş ısıtmıyo artıkınnjeyyarharbiden ha daleverelere bak hatunlardakii korkulur bunlardan vallaşakkıdı

kocalar görse dönen dolapları , siteye erişimi engellemeye kalkarlar herhalde, kadınlar çete kurmuş diye :lepi:

yağmur sıla, gülgibiyim, eylül.b siteyi terk mi ettiler acep , göremiyorum uzun zamandır

sılayla gülgibiyim bayadır yokta eylül geldi geçen yaa..böbreklerim ağrıyodu diyodu ya meğer yumurtalığı kangren olmuş garibimin kendi doktoru anlamamış başka bi doktor bulmuşş.velhasıl sağ yumurtalığını almışlar doktorunuda değişştirmişş.

hee sahi hatırladım şimdi, evet haberim olmuştu, temmuzu da yarı ettik , zaman çabuk geçiyor aslında , bize uzun gibi gelse de , az kaldı destinaaaaaa, netcez bacım yaaaa, hem çok heyecanlıyım bebişime kavuşacam diye hem de doğum korkusu sardııııı

üff valla senin hepimizden az kaldı kısım bi ağustos zor geçer sana..15 eylülmüydü doğummmCADIARZUama korkma canımcım yaa korkacak hiş bişi yok uyuyup uyanıyosun kucağında meleğin biraz ağrı sızı olacak ama o arada giren kramplar varya onlardan kötü değil merak etme..Şeniz

gün konuşmadık doktorumla da , aslında beklenen doğum tarihim 1 ekim ya , tam bayrama geliyor sanırım 10 gün önce filan sezeryan olur , yani eylülün 20 si gibi hayal ediyorum ben aksilkik olmazsa, uyuyuncaya kadar zaten sorun, uyuma safhasına gelince no problem , gerçi o zaman da uyanınca aklımdan çıkmaz da , noldu, nasıl açtım, herkesler gördü diye içimi kemirir durur :)))

X