2008 Ekim Anneleri

kızlar çok teşekkür ederim yaa.
valla kafama çok takıyorum bu kiloları.
inşallah kısa zamanda veririm.

OK6872, canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin canım.
Bızdıkcan oh oh ne güzel tatile gidiyorsun, doğum iznime ayrılayım durmayacağım bende buralarda inş.

ay yazdıklarınızı okuyunca sevindirik oldum ne yalan söyleyeyim.
eşim de sürekli takma kafana, 6 ay içinde eski haline dönersin, hem çok yakıştı sana bu kilolar diyor. Ama ondan duyunca sanki beni teselli etmek için söylüyor gibi geliyordu. İyiki varsınız ya
a.s. a.s. a.s. a.s.

günaydın hayırlı cumalar anneler olcaycım öncelikle geçmiş olsun sana,,a.s.
themis bence de doğumdan sonra bi 10kilo kalsa daha iyi olacak yüzün falan çok güzelleşmiş eee ne demişler 1 dirhem et bin kusur örtermiş sırnaşık şey
bızdıkcan güle güle git gel anacım:smiley-cool:
kızlar u arada 2 aylık hamişken aldığım hamile pantolonumu dün yürüyüşe giderken giydim tayt dibi yapıtı k.çıma :1shok: sanırım gerçekten kilo alıyorum 6 kilo doğruymuş dedim kend kendimee

bu arada biz bugün 2.doz aşımızı vurulacaz ama çok acıyo ya:çok üzgünüm:

günaydınn ekım cadılarıı:lepi:
sabah sabah nasıl güzel uyandım bir bilseniz.rüyamda kızımı grdumcoksekeriremsu
okadar güzeldi ki onu yatırdım yatağına uyudu sonra bende yattım.uyanıp onun yanına gıttım sonra bırden uyanıp ağlamaya başlaı bende onu kucağıma aldım emzırdım kuzucuğumucoksekeriremsu
altını değiştirdim.kucağımda oynadım onunla.okadar güzeldi ki..hala etkısınden cıkamadım ya:1rolleyes:
onun bır an once kollarımda olmasını istıyorum.sankı coook uzaklardaymışta yanıma gelecekmiş gibi bır ozlem..
neysee butun gün boyle duygusal takılacağım heralde..
yürüyüşümü yaptım kızlarr bugun sabahtann.
Themis gördümm resımlerını ya bu ne zayıflık boyle.emın ol doğumdan sonra yıne aynı olacaksın ama keske olmasan,çok zayıf hoşuma gıtmıyor benım kadınlarda yananiknanik
sana yakışmış canım bence..
Ok6872 Acil şifalar dılıyorum canım bu mübarek günde sana..
Nisanur canım benim su an hıcbır kıyafetım olmuyor.İnanmayacaksınız ama bugün eşimin yazlık yerlede gıydiği bır kaprı pantolunu var onu gıydım.bir de güzsel oldu kii sormayınnsengözlerimebaksanab
yaa eşimin dolabına göz dıktım vallahi...Durumlar vahimm:bbo::bbo::bbo:
haftaya perşembe bende edremıte gıdeceğim.Alışverişi orda yapacağım artık.

bende gördüm bugun bi bebiş.ama erkektiCADIARZU gürbüz bişe.acaba damat adayımız mı ki:1rolleyes: e o da şimdi doğdu doğacak falandır heralde:roflol:
bende evelsi aksam giydim eşmin pantolonunu ama düğmesi iliklenmedi

Kızlar hepinize tşk ederim Didim'e gitmek istiyoruz fakat ev sahibiyle biraz problem çıktı moralim bozuldu inşallah güzel geçirmeyi nasip eder Allah dua edin. Bu arada Olcaycım çok geçmiş olsun Allah ailesine bağışlasın. Themiscim biz seninle aynı tipteyiz ama ben 10-11 kg civarı aldım banada herkes çok yakıştırıyor hatta verme geriye çok almamışın zaten falan eşimde kayınvalidemde çok yakıştırıyor ya ben sevdim bu hamilelik işini hem biz Çakıltaşımla kırkımız çıkar çıkmaz ikinci için çalışmaya devam edeceğiz demi Çakıltaşım???

çıtır ne güzel rüya görmüşsün yaa ben de sbebeğime termometre almaya uğraşıyodum sabah olsun size sorayım dedm uyanınca da bu alından ölçenler iyiymiş ama çok pahalıydı almadık 85 ytl dedi gerek var mı sizce o kadar para vermeye kızmın ateşini ölçüyodum rüyamda ağzına falan koyuyodum ağlıyodu keşke onu alsaymışım diyodum evet tecrübeli annişler sööyleyin bakim

nisacım ben arçeliğinkini aldım 55 ytl alından ülçer resmini koyarım birazdan..braunun kulaktan ölçeri 95 ytl idii..

OOOOOOOOOO ne güzel bir rüya görmüşün ALLAH ' ım hepimize nasip edecek inşallah o günleri...Şİfa dileklerin için de sağol güzel arkadaşım...

kıs çıtır burayamı geliyosun sen bakim hıı izmire geleceğimi duydun iadei ziyaretmi yapıyosunnnŞeniz

evet evettttttttttt kesinlikleeeeeeeeeeee, kızımız yalnız büyümesinnnnnnnnnnnn

:sm_cool:bütün ekim anneleri hekese günaydin haylirli cumalar olsun kendinize cok iyi bakin:lepi:
ha buarada benide araniza aldigin icin cok tesekürler:1hug:a.s.

Ya Destina birde ateş ölçer var demi listende var mıydı bu ya ne çok şey lazım ben ayvayı yemişim hiçte birkaç günde bitecek alışverişe benzemiyor gözümde çok büyüdü ya

Çıtır-pıtırım bende bir rüya gördüm baya oldu ama o kadar tatlı bir kız bebek vardı ki kucağımda hiç unutamıyorum o rüyayı ve mahsun yüzünü hayırlı olsun inşallah rüyalarımız seninde Nisacım

Şu hamilelik giyimi sorununa dışarda çözüm varda evde bende eşimin gardıropuna göz dikmiş durumdayım geniş tişörtleri çok işe yarıyor alt eşofmanları birebir her geldiğinde üzerimde başka bir elbisesini görüyor oh diyor iyi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…