2008 Ekim Anneleri

kısmet yağmur hoşgelsın canımm.
nekadarlık hamişsin bakalım.ne zmaana doğumm
sonraaa kaç kıloyla hamıle kaldın kac kılo aldınn*????
bıde bebiş kızz mıı erkekk mii???
bizim hatunlar bununla ılgılenıyoo

kısmet yağmur hoşgelsın canımm.
nekadarlık hamişsin bakalım.ne zmaana doğumm
sonraaa kaç kıloyla hamıle kaldın kac kılo aldınn*????
bıde bebiş kızz mıı erkekk mii???
bizim hatunlar bununla ılgılenıyoo

a.s özellikle kilo konusunda cok hassasız ona göre yani:eek:klava:

Çakıltaşım bu sefer erkek için uğraşalım kızımızla arasında yaş farkı fazla olmasın takarız peşine yoksa biz mi uğraşçaz nere gitmiş kiminle demi korusun ablasını:nazar:

annnaaammmmmmm o aradaki 10-11 ayı o kadar abartırki oğlumuz olursa , zannedersin koca erkek , ama haklısın bir kız bir oğlan iyidir demi, gerçi biz iki kız kardeşiz ve çokkkkk memnunuz durumumuzdan.........yerimseniben

kızım teker teker sorcağımıza toptan sorayım dedım.nasılsa merak edıp sorcaz işte allahh alahh

ben kaçanzi malum ööle yemeği.acuktuk prensesimle.maşallah ne cok acıkıoz yaw?

KIZLARRRRRRRRRR

Hepinize hoşçakalın .Herkes kendine çok iyi baksın tabii yeğenlerime de .Benim toparlamam gereken işlerim var.Saat 4 te de eve gidip hazırlanacağım.Hepinizi çok çok öpüyorum.Çrş.görüşmek üzere.Belki bilg.bulursam yazarım size...HepinizeŞeniz:icecream:a.s.ALLAH' ım hepimizi :nazar:dan korusun............

slm kıslar hayırlı cumalar napıyonus bakalım...bugün doktora gitcem bakalım bebişim nası???süper tekmeler atıyo....

bende mama yedimm geldimm.bende göbüşümün fotosunu koyacaktım.ama herkes kacmışş maşallahh

dimi çakıltaşı çok süper bi olay valla içinde bi canlı var ve senin sesine tepki veriyo...Yüce Rabbime göre zorlukmu var? harikaa...

ya bana da komşu gelmişti iki kahve bir sohbet ettik gönderdim şimdik ama pek yavaşsınız bugün canım 2 saatte bir sayfa bilem birikmemiş
herkese cuma rehaveti çökmüş herhald

ben foto koymaya çalışıyorum su an cok cok cokk mesgulumm.
qaza sonra gelıyorr becerıcem ınş..

X