2008 Ekim Anneleri

günaydın güzellerrrrrr, hayırlı cumalar herkeseeee, yaşasınnnnn cuma günlerini pek bi seviyorummmmmmm

Tüm Güzel Ekim Annelerine Günaydıııın
Hayırlı Cumalarrrr...
Bende Cuma Günlerini çok seviyorum bugünü daha bir çok seviyorum çünkü bugün son günüm :teytey:Tatile gidiyorummmmmmm:dance:
Bir hafta denizin tadını çıkarıcam Tabi Allah nasip kısmet ederse:asigim:

günaydın canım yaaaaaa ufffffff benimde haftaya olacak ben zaten yutma özürlüyüm çokmu berbat bişey ayyyyyyyy ağzımın içi şimdiden garip oldu dediğin gibi başka şey olmuyormuymuş pekmez falan olmuyomuymuş yaaaaaaaaaaa ben napıcam şimdi bütün hastane ayağa kalkar herhalde

GÜNAYDINNNNNNNNNNN

Oooo bu hafta tatile gidenlerde var iyi bakalım kızlar unutmadan söyleyeyim bende pzt,salı yokum bende İzmir'e gidiyorum ama tatile değil hasta ziyaretine...Allah hepimizin evinden uzak etsin kimselere göstermesin ama dayımın oğlu çok rahatsız...Onun için gidiyoruz...

günaydın kızlar..ok6872 canım geçmiş olsun allah şifa versin.zeynepcim allah sanada yardım etsin.dünde ben verdim şeker testini bismillah de nefesini tutarak bir kerede iç yanlız içtikten sonra tükürüğünüde yut ağzında tat kalmasın..inşallah sonuç iyi olur benimki normalmiş çok şükür.bızdıkcan güzelim sana iyi tatiller benim yerimede eğlen bana tatil yasak busene. destinacım ben burdayım.bu gece ben de uykusuzdum canım.gece tuvalete bir kalkıyorum sonra uyuyamıyorum.üstüne birde sıcak eklenince...allah yardımcımız olsun.

OK6872 canım geçmiş olsun inşallah biran evvel sağlığına kavuşur
oh oh ne güzel tatillere gidiliyor bızdıkcan canım iyi tatiller iyi eğlenceler bebişsiz son tatillerimiz bunlar
üffff....
bizim tatile daha 3 hafta kadar var eşimin izni ağustos 5 te ben de izmire gitmek için sabırsızlanıyorum kendimi hemen denize atıcam valla tv de magazin haberlerinde deniz kum güneş görmekten eridim yanii

olcay geçmiş olsun , allah şifa versin hastanıza.............
bızdıkcan tatil mi dedin bacımmmmmmmmmmmm Kötü KazenKötü Kazen ......... bizim yerimize de eğlen bariiiii, hayat hep tatilden ibaret olsa diyorum eski bir işkolik olarak, geçen sene düşük yaptığımı söylemiştim ya, kanamam ola ola doktorum yat dediği halde yatamadım işe geldim ben , akşam kürtaj oldum , sabah işe geldim yine, ama şimdi zor gelyo valla sıcaklarda çalışmak , yaşlanıyor muyum neeee :1no2:

Geçmiş olsun canım.Benim canım güzel memleketim İzmirime selamlarrrr.

EDHAK ve YADE tşk.çok mersi.Ama durum ciddi tabii yine de belli olmaz.ALLAH şifasını versin ama ne bileyim!!!Neyse kızlar dua edin ALLAH annesine bağışlasın.ALLAH kimseye evlat acısı tattırmasın...Evlatlarımızı bize , bizleri evlatlarımıza bağışlasın...Çünkü insan kaç yaşına gelirse gelsin evlat, ana için hep küçücük çocuktur...Bi de kızlar ALLAH kimsenin evladını kimseye bırakmasın.Dayımın oğlu çok genç daha 50 yaşında...Ama yengem tlf.bile çıkmıyor...ALLAH anacığına bağışlasın ne diyelim.Ateş düştüğü yeri yakıyor... BIZDIK nereye gidiyosun ayyy nolur benim içinde yüz biz bu sene gitmeyeceğiz...Kısmetse artık gelecek yıl bebişle ayyyyyyy kızlar heyecanlanıyorum yaaaaaaa............

evet evettttttttt, düşünsenize kızlar seneye bebişlerimizle gitmişiz , o minnacık bebişleri can simitleri ile denize sokmuşuz , ayyyyyyyyyyy nasıl güsellllllllllllllll, biz onlardan çok eğleniriz valla

hayırlı cumalar canlarımmm.ok cum geçmişolsun rabbim acil şifalar versin.bızdıkcımmmmmm tadını çıkar valla iyi eğlenceler.

valla ne diyeyim hamilelik çookk yakışmış valla themis.okadar zayıfsan dönersin bacımm.ben zaten tombiştim nasıl olurum Allah bilir.benim eltim de senin gibi dal gibiydi doğurduktan sonra normalde giydiği kotu giyip hastanedn çıktı valla.

themiscim çok zayıfmışsım be yaww..dönme sen boşver bi 4-5 kilo kalsın bebektenn...hem bence eşin daha memnun olurr

themiscim valla yüzüne gözüne renk gelmiş
kıs ne zayıfmışın öle kilo rekorunun sende olduğuna şaşmamak gerek
valla bakması zor olmasa her sene hamiş kal dicem hamilelik anca bu kadar yakışır:))

ben geldiiiimmmmŞeniz cok dolduruyonuz sayfaları bi günde be oku oku bitmio:mymeka: benm olmadığım günler azıcık az konusunÇok üzgünüm çoook
olcayıımmmmm olmus gııııŞeniz yapmışın baaakkkŞeniz Şeniz
themiscim tüm samimiyetimle söylüyorum eski haline dönme.cok yakısmıs sana kilo.ve hiçte sırıtmıo 18 aldığın:1closedeyes: göbüşünde manyak olmus beeeee:1hug::1hug:

Themis ya bence sana hamilelik çok yakışmış...Sen çok zayıfmışsın demek ondan bu kadar kilo aldın...Bence eskiye dönme ya, eskisinden biraz kilolu ol sana bi zararı da olmaz bence...Ama ben ve diğerleri acilen eskiye dönmeliyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…