2008 Ekim Anneleri

bu arada bende sizlere bişi sormak istiyorum benim iki gündür elim ayağım şişmeye basladı ve ağrıyor daha önce hiç olmazdı sizlede de böyle bir problem varmı

hmm benm doktorumda 1 ay öncesine kadar bebek asağıda dedi..yukarı cıkmazsa ilerde kanama yapar dedi..ama son 2 kontrolümdede olması gereken yere gelmiş dedi??bu nasıl iş anlamadım??olması gereken yer orası deilkiii:sm_confused:

kızlar rahim artık yuakır doğru büyümeye başladı. ama bebek hep yukarıda hareketlenecek diye bişey yok tabiki. aşağı vuruyorsa aşağıda sanıyorsunuz siz onu. ama büyüdükçe yeri daraldıkça yukarıdada hissettirecek kendini mecburen.

bu arada bende sizlere bişi sormak istiyorum benim iki gündür elim ayağım şişmeye basladı ve ağrıyor daha önce hiç olmazdı sizlede de böyle bir problem varmı

benm ayaklarımda oluyor şişlik..ama ağrı yok..ağrı genelde yol yürüdüğümde hatta biraz ayakta durduğumda oluyor..ama yol yürüme dediğimde cok az..daha şimdiden bööleyiz son aylar napıcaz bakalım tam kör sıcaklarda:1shok:

tam sıcaklarda dışarı çıkmayalım evdede fazla klıma altında kalmayalım eski usul leğene su koyar ayaklarımızı siçine sallayıp serinlemeye çalışırız nasıl olsa sonunda güzel bir ödül alacağız inşallah:teytey:

inşallah yeşimcim..alısverişide sarkıttılar son aya dooru yaparsın die??şööle tadını cıkara cıkara içine sine sine alısveriş hayal gibi o sıcaklarda..

Slm Kızlar bende henüz bahsettiğiniz şişlikler başlamadı fakat uyuşmalar falan oluyor bu arada Cerencim ben son 20 de gitmiştim doktora ve doktor ultrason aygıtını göbeğime koyduğunda ilk başı göründü ve a dedim tekrar baktım göbek deliği hizası sordum bebeğin başı deliğin hizasında mı evet dedi doktor ve her hafta bir cm yukarı çıkıyormuş bakalım bi daha gidişimde nerde olacak ama benim göğüs altım özellikle sağ tarafım çok ağırıyor kızlar sizde de var mı oralarda ağrı sırtta aynı hizada ağrı var ama felaket oturamıyorum o derecesenağlama

evet celen bende hiç alışveriş yapmadım çünkü cinsiyeti tam kesin değildi yeni belli oldu bızdıkcan tarif ettiğin ağrı hamileliğimde hiç olmadı ama benim düşmeden kaynaklanan sırt omuriliğide fıtık var tarif ettiğin gibi ağrılarım oluyordu kesinlikle uzun süreli oturamıyordum dinlenerek geçmişti doktoruna bir sor derim geçmiş olsun canım

destinacığım bende sigarayı bıraktım hamileliğimde, o yüzden kafein olayını sallamıyorum pek. Doktorumda kesinlikle içmeyeceksin falan demedi. hemen hemen hergün türk kahvesi içtiğim için çayı sadece pazar günleri kahvaltıda içiyorum.

çakıltaşım, laktaz süt bende denedim, çok kilo aldığım için light süt tercihim oldu. malum rekor hala bende. :)

şöyle söyleyim hayatım gece 2 ye kadar yatağımda 4 e kadar oturma odasında ondan sonra da ya balkonda ya misafir salonunda vakit öldürüyorum, çünkü benim sıpa da gece ile gündüzü ayırt edemiyorr ama çok da hoşuma gidiyor gece ortalık sessizken onun hareketlerini hissetmek yerimseniben

size iyi muhabbetler kızlar beni takmıyonuz bugün kendim yazdım kendim okudum hadi byeee

benim ufaklık hep kasıklarıma doğru vuruyor. çok hareketli de değil, bazen korkuyorum az hareket ettiği için. bi de bazen öyle bi vuruyor ki göbeğim bile sallanıyor yani az ama öz vuruyor benim ki.

benim ufaklık hep kasıklarıma doğru vuruyor. çok hareketli de değil, bazen korkuyorum az hareket ettiği için. bi de bazen öyle bi vuruyor ki göbeğim bile sallanıyor yani az ama öz vuruyor benim ki.

ya benim de bazen dönüyor kafa yukarda ayaklar aşağıda oluyor, o zaman da yürümek bana zulüm oluyor, ayakları ile mesaneme mi basıyo ne süprizzzzz çatlayacam zannediyorum a.s

ya benim de bazen dönüyor kafa yukarda ayaklar aşağıda oluyor, o zaman da yürümek bana zulüm oluyor, ayakları ile mesaneme mi basıyo ne süprizzzzz çatlayacam zannediyorum a.s

aynen canım bende kasıklarımda hiissetiğimi söyledim dr a .duruş pozisyonundan dolayı oyleymiş.baş yukarda ayaklar aşağıdaydı zaten.mesaneye benımde baskı yapıyor.
Gazlı ieçecek illakı ıcmek ıstıyorsanız kendi sıktığınız ya da doğallarından aldığınız m. suyuna soda ekleyin.al sana gazlı içecek.tadı da güzel oluyorr..
Nst için erken değil canım ya artık sızı de bıdahakı gıtmenıze alır mutlaka dr larınız.
nİsanur çorba tarıfın için tesekkurler. deneyeceğim..Şeniz

Benimkızımda hep kasıklarımı tekmeliyo en son gittiğimde doktor kafa aşağıda demişti ama o zaman diyom yumrukmu atıyo bu kız bana?:roflol:
sizce normalmi bu kasıkları tekmeleme çok aşağıda olmuyomu bebek o zaman?

valla benim kızımında maşallahı var hareket konusunda ve gece ile gündüz konusunda gündüzleri çok hareket ediyor hatta hiç uyumuyor sanki. ama sabah 8 de uyandırıyor valla beni. ama geceleri çok duymuyorum benimle birlikte uyuyor kızım.bu nisanurcum gözünüz aydın valla kızınızın maşallahı varmış. ama yeğenler çok tatlı oluyor yaa. bizimde oldu ya Allahım içime sokucam onu severken valla.

türk kahvesi,nescafe, cola , sigara vs.. hiçbirine bır bağımlılığım dşkünlüğüm yoktu oyuzden hamılelık de bırakması zor olan bısey olmadı.sadece cayımı azalttım.bıraz da actım okadar..,
ayran yapıyorum buyukce bır surahıye onu içiyorum gün içinde iyi oluyor hazırda olması.

Canım ozaman kafası aşağıda denk gelmiştir. ama çoğunlukla ayakları asagıda olduğu için öyle hıssedıyorsundur.sonuçta hepp aynı pıozisyonda durmuyor donup duruypr veledler :)

üstelik hissettiğpimiz hareketlerin hepsi tekme değildir , sanırım kafa da atıyorlar, omuz da vuruyorlar, Allah ne verdiyse yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…