- 29 Nisan 2008
- 748
- 1
- 49
evet canım aynen tarif ettiğin gibi benim bebekte asagıda kendi gittiğim doktor iki ay öncesi aşağıda düşük tehlikesi var dikkatli ol demişti ama daha sonraki kontrolde her şey yolunda iyi demişti bu cuma kendi doktoruma sabahtan öğleden sonrada üniversitede doktora göründüm kendi doktorum bişi demedi ama üniversitedeki doktor bebek biraz asağıda ama yukarı cıkması bundan sonrada olur ve pozisyon olarak erken dönmüş riskli hareketlerden kaçının dedi işte cam silmek perde takmak ağırlık altına girmek aşırı kendini yorma falan gibi bunlara dikkat ederseniz hiç bi sorun yaşamazsınız diye detaylı bilgilendirici açıklamalarda bulundu
bu arada bende sizlere bişi sormak istiyorum benim iki gündür elim ayağım şişmeye basladı ve ağrıyor daha önce hiç olmazdı sizlede de böyle bir problem varmı
hele ben size bişey sorayım ya çakıltaşım sen benden ilerdesin ben geceleri uyuyacam sıra kız resmen çıldırıyo ki uykumu bile kaçırıyo bi o yana bi bu yana dün artık yarım saat bekledim dursun diye yok gece 2 olmuş tabi saat sinirlendim de zacık kalktım oturdum yatakta neyse sonra sustu cimcime şimdi seninki ne alemde ben çok düşünüyorum daha 3,5 ay var şimdiden böyleyse ne yapcaz son aylarda
size iyi muhabbetler kızlar beni takmıyonuz bugün kendim yazdım kendim okudum hadi byeee
benim ufaklık hep kasıklarıma doğru vuruyor. çok hareketli de değil, bazen korkuyorum az hareket ettiği için. bi de bazen öyle bi vuruyor ki göbeğim bile sallanıyoryani az ama öz vuruyor benim ki.
ya benim de bazen dönüyor kafa yukarda ayaklar aşağıda oluyor, o zaman da yürümek bana zulüm oluyor, ayakları ile mesaneme mi basıyo ne süprizzzzz çatlayacam zannediyorum a.s