2008 Ekim Anneleri

tabıkı hepsı tekme değil...
ama hareketleri çogunlukla kasıklarda hıssedenler ıcın soyledım.
sonuçta ayklar daha hareketlıdır..kıpırr kıpırrrr

KIZLAR hepinize merhabalar ben geldim...Bakıyorum gezmelere gidenler var , nst ye girenler var, kahve tüketenler var,cola içenler var...Valla ben toplasan başlangıçtan bu tarafa 4 kutu cola ya içtim ya içmedim bol bol ayran tüketiyorum napıyım öğlenleride cacık yiyorum iyi oluyor sodalı ayranı merak ettim ama deneyeceğim...Ama akşamları benimkinin sigarasından fırt çekmeyi hiç ihmal etmiyorum...Bu arada benimki dedimde kızlar dünkü kazan kaldırma eylemime İBOLYA ,NİSA 77 VE CELEN den gelen katkı payları için mercilerimi yolluyorum...Bende değişen bişey yok sizin herüflerle aranızdaki serin rüzgarlar devam mı kızlar...Bu işin sonu eyleme kadar gidecek gibi geliyor bana...DESTİNA bakıyorum bu gece güzel uyumuşun almışındır uykunu kaç gecedir uyuyamamaktan şikayet ediyodun...

hem de ne uyku valla, 1 saat daha dişimi sıkıyım da gidiyim evime , geceye kalmadan uyuyum bari, gece uyuyamadığıma göre

CANIM YA kıyamam sana tabi sen bize oranla ilerdesin demek gelecekte bunlar var valla ben cmt akşamı uyuyamadımda delirecektim valla zor oluyo uykusuzluk...Şimdilik biz pek bi rahat uyuyos ama bunlar son uyumalar galiba önümüzdeki haftalar bende yaşayacağım demek aynı sorunları bakarmısın kuzuların gelmesine daha 3-3,5 ay var şimdiden annişleri uykusuz bırakmaya başladılar bile:emir_bebek:aynen içerde bu pozisyondalar tabii

CANIM YA kıyamam sana tabi sen bize oranla ilerdesin demek gelecekte bunlar var valla ben cmt akşamı uyuyamadımda delirecektim valla zor oluyo uykusuzluk...Şimdilik biz pek bi rahat uyuyos ama bunlar son uyumalar galiba önümüzdeki haftalar bende yaşayacağım demek aynı sorunları bakarmısın kuzuların gelmesine daha 3-3,5 ay var şimdiden annişleri uykusuz bırakmaya başladılar bile:emir_bebek:aynen içerde bu pozisyondalar tabii

evet kendinizi hazırlasanız iyi olur valla, sıcak bi yandan, bebiş hiç durmuyor bi yandan , e bilinçaltınız da malum sorular sualler , uykusuz gecelere davetiye işte hepsi

noldu kıs sustunuzz..bu celen bugünde yok bakk..onun bu gün çamaşır günü değilmiydi yaw:lepi:bu arada gülgibiyimde yok uzun zamandırr kıslar bak doğuruncada burdayız döverim haa:eek:klava:

kızlar yaaaa, az önce yemekhanede tartıldım veeee 75 kilo olmuşum. yani 5 kilo daha almışım, yarın kontrole gideceğim doğrusu orda çıkacak ama çok kilo almışım yaaa. Doktorum kızacak bu sefer kesin. niye böyle oluyor anlamıyorum. canım çok sıkıldı :KK43:

kızlar yaaaa, az önce yemekhanede tartıldım veeee 75 kilo olmuşum. yani 5 kilo daha almışım, yarın kontrole gideceğim doğrusu orda çıkacak ama çok kilo almışım yaaa. Doktorum kızacak bu sefer kesin. niye böyle oluyor anlamıyorum. canım çok sıkıldı :KK43:

Slm Millet beni pek soran yok ama tüm öğleden sona neyse Themiscim valla bir ayda 4,5 kg ile doktorum çok kızdı yine almaya devam ediyorum ve de takmıyorum napiyim çalışıyoruz zaten ancak yemek yiyoruz onuda yemesek ölcez beeeeeeeeeelaelaelaelaelae
Neyse ben kaçtım öptüm hepiniziiiiii:a015:

kizlar merhaba araniza yeni katildim bende ekimde dogum yapacagim buyuk bir ihtimalle ilk haftasi ama henuz tarih belirlemedik

hoş geldin canım cinsiyeti ve adı belliyse yaz senide ekliyelim ekim bebekleri listemizeŞeniz

themiscim canım kilo takibini hep aynı tartıda yapmalısın bu bir, ikincisi de hep aynı saatte ve aynı şartlarda, yani sabah aç karnına ise hep sabah aç karnına , bu çok önemli, diyetisyenim de böyle söylemişti , doğru tartı yanlış tartı diye bişey yoktur sürekli aynı tartıda tartılırsan aldığını verdiğini tam olarak bilirsin demişti

themiscim canım kilo takibini hep aynı tartıda yapmalısın bu bir, ikincisi de hep aynı saatte ve aynı şartlarda, yani sabah aç karnına ise hep sabah aç karnına , bu çok önemli, diyetisyenim de böyle söylemişti , doğru tartı yanlış tartı diye bişey yoktur sürekli aynı tartıda tartılırsan aldığını verdiğini tam olarak bilirsin demişti

yarın doktora gideceğim 5 hafta önce 70 tim. bakalım yarın doktorun tartısı ne gösterecek. tek umudum bu artık

takma kafanı , veririz , kilo dediğin nedir ki, çok çok 6 ay aç gezeriz olur biter :))))))))

X